הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שעון סופר קלוריות

talnba100

משתמש מתחיל
49
20
נק' מוניטין:
79
49
20
שלום, אני רוצה ב2020 להתחרות בפעם הראשונה.

בתקופה האחרונה הימים שלי הפוכים בגלל העבודה, "יממה" שלי יכולה להימשך 36 שעות (24 שעות של להיות עיר ועוד 12 שעות שינה) ולפעמים אני נדרש ללכת הרבה (10 ק"מ +) על מנת להתנייד (אוטו לא אופצייה כרגע)

כך שאין לי מושג מה אני מוציא בכל יום ואין לי מושג איך להיות מדויק עם התזונה

כמובן שבהכנה לתחרות לא אוכל לתפקד ככה, לכן רציתי להתייעץ אם משהו מכיר שעון חכם טוב ומדויק שיוכל להורות לי כמה אני מוציא?

אני שואל כי ראיתי הרבה אנשים בחו"ל עובדים עם זה, אבל השוק של זה ענק ויש מלא חארטות.

לא אכפת לי העלות הכספית, רק שיהיה איכותי. תודה

* הכוונה שזה יספור לי בכל רגע נתון את הקלוריות שאני מוציא. גם במנוחה, גם בשינה, גם באירובי וגם באנאירובי.

נערך לאחרונה:
יש לאפל שעון כזה ממה שאני בדקתי הוא איכותי אבל שמע תכלס כל שעון שבעולם לא יהיה מדוייק זה לדעתי בלתי אפשרי לדעת בדיוק כמה אצה מוציא בעזרת שעון/אפליקציה , יכול לתת לך כיוון כללי לא משהו שהייתי מוציא עליו כסף , פשוט תעשה לך סדר ביום יום למשל 8-7 שעות שינה ו16 שעות בהם טתה ער , ככה גם תוכל למקסם תוצאות של האימון וההתאוששות תהיה טובה יותר זה חלק מאוד חשוב

• פותח/ת השרשור
יש לאפל שעון כזה ממה שאני בדקתי הוא איכותי אבל שמע תכלס כל שעון שבעולם לא יהיה מדוייק זה לדעתי בלתי אפשרי לדעת בדיוק כמה אצה מוציא בעזרת שעון/אפליקציה , יכול לתת לך כיוון כללי לא משהו שהייתי מוציא עליו כסף , פשוט תעשה לך סדר ביום יום למשל 8-7 שעות שינה ו16 שעות בהם טתה ער , ככה גם תוכל למקסם תוצאות של האימון וההתאוששות תהיה טובה יותר זה חלק מאוד חשוב

באופן תיאורטי אתה צודק לחלוטין, 16-8 זה שגרה הכי טובה. באופן מעשי אין מצב שאני יכול לממש את זה חח

לא נראה ששעון יכול לספור קלוריות באנאירובי.
אני בדרך כלל הולך לפי כלל אצבע - קילו קלוריה לקילו לשעה בשביל צריכה בסיסית. נגיד 100 קילו זה 2400 ביום , ועובד בדרך כלל מדויק לי

באופן תיאורטי אתה צודק לחלוטין, 16-8 זה שגרה הכי טובה. באופן מעשי אין מצב שאני יכול לממש את זה חח
במה אתה עומד להתחרות ? ריצה ?
שמע זה תכלס הכל עניין של הרגלים אם תתחיל לנסות לסדר תשעות והימים והכל בטוח שתצליח , ארוחות מסודרות אימונים טובים שעות שינה = הצלחה .

כמה טיפים:
  • לגבי כמה לצרוך, תעשה חישוב של כמה אתה צריך, ותראה איך זה משפיע על המשקל, האם אתה נשאר במשקל הרצוי, או יורד/עולה בקצב הרצוי.
  • לגבי איך סופרים את אותו היום, פשוט תאפס את התפריט שלך בשעה קבועה ביום, נגיד 12 בלילה, כל מה שנצרך אחרי שייך ליום למחרת, גם אם אתה באמצע עבודה.
  • אותו הדבר תעשה עם הוצאה קלורית.
  • שעון מודד קלוריות יטעה בגדול, אבל הוא כן יכול לתת לך אינדיקציה, כי לרוב הטעות תהיה קבועה, ככה שאם אתה רואה שביום מסויים הוצאת יותר קלוריות מהנורמה, אתה תדע להכניס יותר קלוריות

• פותח/ת השרשור
כמה טיפים:
  • לגבי כמה לצרוך, תעשה חישוב של כמה אתה צריך, ותראה איך זה משפיע על המשקל, האם אתה נשאר במשקל הרצוי, או יורד/עולה בקצב הרצוי.
  • לגבי איך סופרים את אותו היום, פשוט תאפס את התפריט שלך בשעה קבועה ביום, נגיד 12 בלילה, כל מה שנצרך אחרי שייך ליום למחרת, גם אם אתה באמצע עבודה.
  • אותו הדבר תעשה עם הוצאה קלורית.
  • שעון מודד קלוריות יטעה בגדול, אבל הוא כן יכול לתת לך אינדיקציה, כי לרוב הטעות תהיה קבועה, ככה שאם אתה רואה שביום מסויים הוצאת יותר קלוריות מהנורמה, אתה תדע להכניס יותר קלוריות

תודה רבה מלך, אבל יש ימים שאני יישן 15 שעות ביממה, ויש ימים שאני עיר 24 שעות רצוף... מן הסתם אני לא מוציא את אותם הקלוריות באותם הימים... זה לא משנה כי אני מסתכל על הקלוריות השבועיות?

תודה רבה מלך, אבל יש ימים שאני יישן 15 שעות ביממה, ויש ימים שאני עיר 24 שעות רצוף... מן הסתם אני לא מוציא את אותם הקלוריות באותם הימים... זה לא משנה כי אני מסתכל על הקלוריות השבועיות?
אם המטרה היא לרדת במשקל אז זה משנה יותר התהליך בכללי.
אם המטרה לעלות במסת שריר אז כן יש יותר עניין של הקפדה יום-יומית, אבל עדיין מה שחשוב בעיקר הוא התהליך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית