הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות על תומכי שורש כף היד

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
רציתי המלצות על תומכים מחנויות בחו'ל(שיהיה משהו איכותי ובמחיר סביר)..
אני סובל מדלקת בינונית-קלה בשורש כף היד(מאובחן אצל אורתופד-קיבלתי כדורים ושיט כזה אבל זה לא עזר..) ואני סובל בעיקר בבנץ'..בעיקרון הכאב הוא בשתי הידיים אבל יד שמאל כואבת הרבה יותר).
יש לי כפפות עם רצועת גומי שמהודקת לשורש כף היד אבל מעיונים בפורום-כפפות זה לכוסיות אז אני מחפש תחליף נורמלי.
אני לא ממש מתמצא ויודע אם אני באמת צריך,אבל בואו נגיד שאימון קודם הורדתי סט עבודה כי לא יכולתי להזיז את היד(אחרי חצי שעה הכאבים ירדו).
בעניין הטכניקה אני משתדל שלא לשבור את שורש כף היד באחיזה של המוט אבל מסתבר שאני רגיש לזה והשבירה הכי קטנה מכאיבה לי מאוד.
אחד מאלה אני צריך?-
http://www.houseofpain.com/product-list.html?scid=191&tsccat=145

אני מעדיף שלא ללכת לצד של זריקות ופיזיותרפיה..
ויש אפשרות שאני לא אפסיק להתאמן+קרח אחרי אימון+כדור אטופן באופן יומיומי? ובחיזוק המקום אתם מתכוונים לCOC?
אני אשתדל למצוא ראומטולוג..אם יש המלצות לאחד טוב בחיפה..אתם מוזמנים לרשום שם 😃
אז מה לעשות בינתיים מבחינת אימונים? (עם כפפות אני מרגיש חצי מהכאב פחות או יותר שאני מרגיש כשאני עובד בבנץ' בלעדיהן)..

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=103486&postcount=3

כל מה שלא מערב את המפרק תעשה רגיל
מה שכן תקרא את הפרוטוקול

• פותח/ת השרשור
קראתי את הפרוטוקול אבל הקטע עם המשקלים לא מובן לי באיזה תרגיל להוריד משקל?
ואת הלחיצה הצרפתית אני אחליף בפושדאון וליד קדמית אני יעשה פטישים במקום כפיפת מרפק בשביל לא להפעיל לחץ.
בעיקרון הכאב לא מפריע לי עד כדי כך בשביל זריקות וכו' אבל אני מפחד שזה יחמיר..

כפיפות/פשיטות מרפקים בכל צורה תוריד לגמרי
תעשה את הפרוטוקול בבנצ' נניח זה יזרים דם ויעביר לך את הכאב כנראה, תתחיל ממשקל נמוך
סקוואט וכל דבר שאתה לא משתמש במפרקים ככה שכואב לך תעשה

• פותח/ת השרשור
אני יעשה את הפרוטוקול לבנץ' יוריד משקל מ65 ל50 ויחליף כפיפת מרפק לפטישים(לא מרגיש כאבים בתרגיל) ולחיצה צרפתית לפושדאון או משהו...נראה כבר.
סקוואט אני לא עושה,אני אעבוד על הכל אותו דבר חוץ ממה שאמרתי כי הם לא משפיעים לי על הכאב ביד.
אגב הכל התחיל מכפיפת מרפק במוט W שלא כהלכה בזמן שמאמן פיקח עלי בעת ביצוע התרגיל.
מתכון לאסון המאמנים האלה..😣
תודה על העזרה לכולם ולרן במיוחד 😃

שמע אם זה נובע רק מכפיפות מרפקים עם W אז כנראה אין לך כלום
הכאב יעבור

תנוח קצת ותוריד את התרגילים שכואב לך
אם אתה יכול ללחוץ בבנצ' בלי כאב תלחץ

• פותח/ת השרשור
זאת הבעיה-הפסקתי עם כפיפת המרפקים במוט W לפני כמה חודשים ואני עושה בדאמבלים.. נראה עוד שבועיים אם אחרי שעשיתי את הפרוטוקול והורדתי תרגילים כואבים ימשיך לכאוב לי..בכל מקרה אני אעדכן..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית