הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות על תומכי שורש כף היד

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
רציתי המלצות על תומכים מחנויות בחו'ל(שיהיה משהו איכותי ובמחיר סביר)..
אני סובל מדלקת בינונית-קלה בשורש כף היד(מאובחן אצל אורתופד-קיבלתי כדורים ושיט כזה אבל זה לא עזר..) ואני סובל בעיקר בבנץ'..בעיקרון הכאב הוא בשתי הידיים אבל יד שמאל כואבת הרבה יותר).
יש לי כפפות עם רצועת גומי שמהודקת לשורש כף היד אבל מעיונים בפורום-כפפות זה לכוסיות אז אני מחפש תחליף נורמלי.
אני לא ממש מתמצא ויודע אם אני באמת צריך,אבל בואו נגיד שאימון קודם הורדתי סט עבודה כי לא יכולתי להזיז את היד(אחרי חצי שעה הכאבים ירדו).
בעניין הטכניקה אני משתדל שלא לשבור את שורש כף היד באחיזה של המוט אבל מסתבר שאני רגיש לזה והשבירה הכי קטנה מכאיבה לי מאוד.
אחד מאלה אני צריך?-
http://www.houseofpain.com/product-list.html?scid=191&tsccat=145

• פותח/ת השרשור
הקפצה..
בטוח יש פה כמה מבינים..תקדישו דקה לעזור..
זה לא רצועות הרמה,זה מין רצועה אלסטית ששמים סביב שורש כף היד..

אתה לא צריך. זה למניעה, לא לטיפול. וזה לאנשים שמרימים הרבה. ממש הרבה.
תנוח

• פותח/ת השרשור
אני לא צריך מנוחה,אני צריך למנוע מלהחמיר.
המצב לא חמור,רק אחרי בנץ' ובאמצע לחיצה צרפתית..
אז אתה אומר שאני לא צריך?בלי קשר למשקל שאני מרים..

כמה אתה מרים? כשיש דלקות חוזרות ונשנות, כדאי לחזק את המקום. לא להחליש אותו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מרים 65 ל5 ועושה פטישים לחזק אמות..
הדלקת לא הולכת וחוזרת,היא נשארת אבל משתנה מכאבים ממש חלשים לכאבים ממש חזקים.
עדיף לקנות את הקפיץ שעובד על האמה מאשר לקנות את הרצועות האלה?
ובינתיים בשביל לשמור על המקום בבנץ' אני משתמש בכפפות עם רצועה.. כמו אלה:
20gbt3b.jpg

• פותח/ת השרשור
ניסיתי כמה פעמים בלי כלום וקרו מקרים שהפסקתי להתאמן לגמרי מרוב כאבים..
אז מה אתם ממליצים לי לעשות? 🆘

להמשיך להתאמן עם הכאב
הכאבים האלה רק מחמירים אם אתה נח
אתה צריך להזרים דם למקום, תראה שתוך כדי האימון הכאב עובר/נחלש

אלא אם כן קיבלת חבלה במקום ואז גש לצילום !

עשית רנטגן/אולטרסאונד?
לך לרופא אחר אולי תקבל זריקות, מה עם פיזיותרפיה?
בעיקרון גם לי הייתי ואולי יש עדיין בעיה במפרק כף היד, הפיתרון הוא מנוחה טוטאלית מאימונים (שמערב את כף היד), במשך כמה שבועות וזה מסתדר (בערך חודש-חודש וחצי)

• פותח/ת השרשור
מה זריקות? אני בן 15 😳
ולא עשיתי רנטגן ולא אולטרסאונד..האורתופד רק אמר למרוח משחה ולשים איזה תחבושת שלא עזרה..
וכדורי אטופן או משו..וכמובן להפסיק לעבוד במכון..
ומנוחה טוטאלית לא באה בחשבון...אני ממש מכור ורק מחכה לכל אימון..
אני עדיין לא מבין מה הבעיה בכפפות(חוץ ממה שריפטו אומר על כפפות בכללי) והWRIST STRAPS האלה..

חחח הוא לא עשה לך אולטרסאונד ולא רנטגן והוא קבע שיש לך דלקת? יש לו עיני לייזר? איזה רופאים ליצנים לא יאמן

• פותח/ת השרשור
הוא אמר שזה כנראה דלקת אבל כנראה בגלל הגיל הוא לא רצה לשלוח לצילומים וזריקות(זה לא כזה רגיל שילד בן 15 נשלח לזריקות קורטיזון..וקראתי שהאיזור נחלש אחרי שהוא מתאושש מהזריקה..)
אני חייב לציין שביום-יום אני סובל מכאבים שאני לא מרגיש ממש חוץ מקליקים..ובקיצור רק באימונים זה מורגש.
מה לעשות בקשר לזה? להמשיך עם הכפפות? לקנות את הרצועות האלה או לסבול מכאבים עזים?

• פותח/ת השרשור
AB ליצנות קצת אבל בגלל אילוצים של המדריכים במכון.. משמע לא תוכנית כח עם תרגילים מורכבים.. :(
6-7 סטים לשריר גדול ו3-4 סטים לשריר קטן..
אני חושב שאני יודע לעבוד..למה אתה מתכוון כשאתה אומר "יודע לעבוד"?

שוב: מנוחה->כדורים (אטופן/סלקוקס)-> קומפרסים של קרח אחרי אימון וחימום של האזור לאורך היום-> חיזוק המקום.
לא עובד-> עוברים לפיזיו+ זריקות.
ממליץ לך למצוא רופא נורמלי עם עדיפות לראומטולוג

נערך לאחרונה:
אם יש לך יותר מדי תרגילים שמופעל לחץ לא אחיד על המפרק למשל כפיפות/פשיטות מרפקים זה בעייתי
בנצ' זה לא בעייתי כי המפרק מקובע והלחץ אחיד (אלא אם אתה מתנדנד)

תלוי עד מה המצב של הפציעה, אם מאוד כואב אז תעשה פרוטוקול פציעות
או חלקי, ז"א הרבה קרח ולהוריד את כל התרגילים מלבד הבסיסיים ומה שמערב את המפרק לעבוד עם משקלים נמוכים ולעלות לאט לאט

לרוב הכאבים האלה עובדים תוך כדי האימון אחרי כמה אימונים בודדים
אלא אם פצעת את עצמך

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף שלא ללכת לצד של זריקות ופיזיותרפיה..
ויש אפשרות שאני לא אפסיק להתאמן+קרח אחרי אימון+כדור אטופן באופן יומיומי? ובחיזוק המקום אתם מתכוונים לCOC?
אני אשתדל למצוא ראומטולוג..אם יש המלצות לאחד טוב בחיפה..אתם מוזמנים לרשום שם 😃
אז מה לעשות בינתיים מבחינת אימונים? (עם כפפות אני מרגיש חצי מהכאב פחות או יותר שאני מרגיש כשאני עובד בבנץ' בלעדיהן)..
הדבר היחידי שיכול לפצוע אותי בשורש כף היד זה לחיצה צרפתית/פטישים/כפיפת מרפק עם דאמבלים..
כשבכפיפה אני שומר טוב מאוד שלא יקרה כלום למפרק,בפטישים לא ממש הגיוני ובלחיצה צרפתית..יתכן..
אני יכול אבל להחליף לפושדאון במקום..
אני כמובן מבצע את התרגילים באופן שבA יש פשיטת מרפק ובB כפיפת מרפק/פטישים 3 סטים.
וMOO איך אתה יכול להגיד שבנץ' לא בעייתי אם אני הכי מרגיש אותו? ותמיד שאני לוחץ אני שם לב למפרק שלא ישבר.

נערך לאחרונה:
שים לב לדגשים על מצב פרק כף היד בתרגילים השונים. גם אני סבלתי מזה כשהייתי יותר צעיר.

אה, וזרוק את הכפפות לפח. ככל שזה יקרה יותר מהר- ככה יטב לך.
אלא אם יש לך סופר יבלת או קיבלת איזה שהיא טראומה בעצמות שצריכה ריפוד כלשהו.

יש אנשים שמנוחה עוזרת ויש אנשים שלא. זה תלוי במצב הדלקת. לדעתי כדאי לך לתקוף את זה על ידי שבוע של מנוחה וכדורים וחימום ואז לחזור להתאמן ולשים קרח אחרי אימון.
אם לא עבר- מצא רופא נורמלי. בנוסף תיישם את כל מה שכתבנו לך מעבר לזה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית