הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 18, רוצה להשתמש בMK677

eyallcohen

משתמש מתחיל
75
12
נק' מוניטין:
23
75
12
היי, אני בן 18 ורוצה להשתמש בmk677
מתאמן בצורה רצופה ורואה תוצאות, התחטבתי, בליווי של מאמן מהטובים והמוכרים בארץ.

מתעניין באמ קיי כל יום על 10-15 מיליגרם כדי שאוכל לאכול יותר, אני במסה ואין לי תיאבון בכלל כבר...

מעבר לכך רוצה בוסט קטן בגדילה ובכוח. מה הן תופעות הלוואי הנפוצות? חוץ מאגירת מים שקראתי עליה

הבעיה של חלק מן האנשים פה, בעיקר הדור הצעיר , זה שהם שואלים שאלה ולמעשה רוצים מעין הצדקה לקחת חומרים ו/או לחפש קיצורי דרך וברגע שהתשובה שניתנת להם פה בפורם לא משרתת את הקו חשיבה ו/או הרצונות שלהם , אז הם שואלים במקום אחר אשר אולי יואיל בטובו לתת להם הצדקה למעשיהם...
הגיע הזמן להבין ששואלים שאלות קשות בתחום שלא מבינים יש לצפות שהתשובות הן לא תמיד תשובות של yes man
וברור מעל לכל ספק שלילד בן 18 שעוד לא מיקסם את גבול ההתפתחות הגנטית שלו אין מה לחפש בחומרים על אחת כמה וכמה שבקושי יש לו היסטוריית אימונים וידע בתזונה.
נ.ב להגיע לגוף כמו של בן אל בגיל 18 שרמות הטסטוסטרון מפוצצות - לוקח כ 4-6 חודשים של אימונים נכונים ותזונה, אין צורך בכלל בחומרים.
מה שטיפה מצחיק זה שזה לקח לו 4-5 שנים

מישהו שמתאמן שלושה חודשים עם חיטוב יפה (ולא עובד רגליים :/)

רגליים כאלה על הבמה מנצחות את טום פלאץ ורוני קולמן, אני די בטוח שבן אל עושה סקוואט עם כפול 5 משקל הגוף של כולנו, אז הייתי מציע לך לדבר בכבוד לכזאת חיה אימתנית

• פותח/ת השרשור
הבעיה של חלק מן האנשים פה, בעיקר הדור הצעיר , זה שהם שואלים שאלה ולמעשה רוצים מעין הצדקה לקחת חומרים ו/או לחפש קיצורי דרך וברגע שהתשובה שניתנת להם פה בפורם לא משרתת את הקו חשיבה ו/או הרצונות שלהם , אז הם שואלים במקום אחר אשר אולי יואיל בטובו לתת להם הצדקה למעשיהם...
הגיע הזמן להבין ששואלים שאלות קשות בתחום שלא מבינים יש לצפות שהתשובות הן לא תמיד תשובות של yes man
וברור מעל לכל ספק שלילד בן 18 שעוד לא מיקסם את גבול ההתפתחות הגנטית שלו אין מה לחפש בחומרים על אחת כמה וכמה שבקושי יש לו היסטוריית אימונים וידע בתזונה.
נ.ב להגיע לגוף כמו של בן אל בגיל 18 שרמות הטסטוסטרון מפוצצות - לוקח כ 4-6 חודשים של אימונים נכונים ותזונה, אין צורך בכלל בחומרים.

אז לא...
הטסט שלי על 400 ננוגרם לדציליטר... 70% מהחברים שלי שבדקו (לא משתמשים בכלום, לקחתי כמה שיבדקו בשביל השוואה אישית שלי) יצא להם מעל 1000, ולבן אדם הנותר יצא 870....

אז לא...
הטסט שלי על 400 ננוגרם לדציליטר... 70% מהחברים שלי שבדקו (לא משתמשים בכלום, לקחתי כמה שיבדקו בשביל השוואה אישית שלי) יצא להם מעל 1000, ולבן אדם הנותר יצא 870....

ממתי בישראל מודדים בצורה הזו? בישראל מודדים לפי nmol/l

איזו קופה אתה חבר? נדמה לי שאתה והחברים שלך ניחשתם טסטוסטרון לפי אורך המה שמו.

• פותח/ת השרשור
ממתי בישראל מודדים בצורה הזו? בישראל מודדים לפי nmol/l

איזו קופה אתה חבר? נדמה לי שאתה והחברים שלך ניחשתם טסטוסטרון לפי אורך המה שמו.

אני מתרגם את הננומול לננוגרם לפי מחשבון פשוט באינטרנט...

כולם בין 30-35.
אני על 15.

אני מתרגם את הננומול לננוגרם לפי מחשבון פשוט באינטרנט...

כולם בין 30-35.
אני על 15.

לדעתי אתה שקרן פתולוגי, אבל היי...זו רק דעתי. קח את העצות שקיבלת כאן / בפייסבוק ואל תעשה שטויות.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה שקרן פתולוגי, אבל היי...זו רק דעתי. קח את העצות שקיבלת כאן / בפייסבוק ואל תעשה שטויות.

תשמע אחי, יש לי 4 חברים שמתאמנים והסכימו ללכת לבדיקת דם, אחד מהם השתמש בעבר בחומרים אבל ״נקי״ כבר חצי שנה לאחר פי סי טי ובדיקות דם.

לכולם יצא לפחות דאבל ממני בטסט. הגיוני לגמרי בגיל 18.

עכשיו בוא נתעלם מזה - 15 ננומול זה נמוך חד משמעית לגילי, כשההורמוניפ אמורים להיות בפיק

תשמע אחי, יש לי 4 חברים שמתאמנים והסכימו ללכת לבדיקת דם, אחד מהם השתמש בעבר בחומרים אבל ״נקי״ כבר חצי שנה לאחר פי סי טי ובדיקות דם.

עכשיו בוא נתעלם מזה - 15 ננומול זה נמוך חד משמעית לגילי, כשההורמוניפ אמורים להיות בפיק
מה אתה רוצה?
שנמליץ לך על חומרים?

יודע מה, שווה לך להתחיל, בחורות ירדפו אחריך.
אתה תרגיש תמיד שמח ושלוו.
המוח שלך יעבוד חזק יותר.
תספיק יותר דברים בזמן קצר יותר.

וזה רק על קצה האצבע, אין לך מושג מה אתה מפסיד, כל עוד לא תתחיל לא תדע.
המבוגרים מנסים לשמור הכל לעצמם, אל תתן להם.

רופאים אמיתיים מודים שזה בריא.
חוץ מזה ש MK הוכח בלפחות 50 מחקרים כתוסף תזונה הכי יעיל לספורטאים.
עם MK אין צורך לצרוך בכלל חלבון, הגוף מייצר אותו לבד.

אני לקחתי פעם אחת MK ליום אחד, ובאותו יום הצלחתי לדחוק 32.5 ק"ג בנץ' לזוגות, מבטיח!

• פותח/ת השרשור
מה אתה רוצה?
שנמליץ לך על חומרים?

יודע מה, שווה לך להתחיל, בחורות ירדפו אחריך.
אתה תרגיש תמיד שמח ושלוו.
המוח שלך יעבוד חזק יותר.
תספיק יותר דברים בזמן קצר יותר.

וזה רק על קצה האצבע, אין לך מושג מה אתה מפסיד, כל עוד לא תתחיל לא תדע.
המבוגרים מנסים לשמור הכל לעצמם, אל תתן להם.

רופאים אמיתיים מודים שזה בריא.
חוץ מזה ש MK הוכח בלפחות 50 מחקרים כתוסף תזונה הכי יעיל לספורטאים.
עם MK אין צורך לצרוך בכלל חלבון, הגוף מייצר אותו לבד.

אני לקחתי פעם אחת MK ליום אחד, ובאותו יום הצלחתי לדחוק 32.5 ק"ג בנץ' לזוגות, מבטיח!

לא אחי,
ביקשתי המלצה למה לעשות.
במצב הזה אני לא נשאר, וחומרים לא ישפרו אותו בצורה תמידית, אולי זמנית ואז יגיע זמן גרוע יותר של ״שיקום״

קודם תבדוק את הדברים הבסיסיים. חרדות? דיכאון? מחסור בויטמין D / אבץ? מקבל מספיק שעות שינה? זה לבד יכול במקרים מסוימים לעלות אותך מ15 ל20 פלוס. נכון 15 זה לא מדהים בכלל, אני לא הולך לשקר לך. אבל הMK זה ממש לא הפתרון שאתה מחפש, זה כמו לתת לקוף רימון ביד בלי להעליב.

תבדוק את הדברים שאמרתי ותנסה לקחת משהו בסגנון אשווגנדה:

Examining the effect of Withania somnifera supplementation on muscle strength and recovery: a randomized controlled trial. - PubMed - NCBI

תוסף חוקי שיכול לעזור, לא קסם אבל זה יכול לתת לך אפקט פסיכולוגי מרגיע שתראה אולי 20+ ולא את ה15 שאתה חושש לגביו.

ניסוי של חבר בפורום:

Natural test-booster - חסרי תועלת? האומנם?

אבל אלוהים אדירים אין לך מה להתעסק בדברים שאתה לא מבין ובנוי להם. כמה אנשים שאלת? כמה מהם אמרו לך לא? אז למה אתה ממשיך להתווכח
וחושב שאתה גאון גדול.

אבל הMK זה ממש לא הפתרון שאתה מחפש, זה כמו לתת לקוף רימון ביד בלי להעליב.
הלוואי זה היה רימון, MK677 נותן אינפוט כל כך חלש, שפשוט לא שווה להסתכן אפילו בתופעת לוואי הכי תאורתית ונדירה בשבילו.
אתה רוצה בוסט לכוח ושרירים, רוצה להיות רעב ולא להשמין מסופגניה של רולדין?
תעשה סייקל שנתיים של טרן ותהיה כמו כל הדוגמנים של אינסטגרם, ואז תבוא ותפתח פה אשכל ל20 עמודים של הספדים על ביצים שנעלמו , כמו הבחוא פה אחרי שנתיים על חומרים

ולגבי הנושא, חוץ ממה שנאמר, רמה של טסטוסטרון לא מווה ממד אבסולטי להצלחה ספורטיבית או מינית. יש עוד כל כך הרבה ערכים שיכולים להשפיע על אנבוליזם, רמות SHBG ואסטרדיול, הפרשה של הורמון גדילה ואינסלין וכו וכו. זה שלחבר שלך יש פי 2 טסטוסטרון לא חופשי בדם, לא אומר ששרירים שלו יגדלו פי 2 מהר ממך.

בטווח של הנורמה של הטסט (גם אם באיזור הגבול התחתון) ההשפעה על ביצועים ושיפור בכל התחום של כוח ומסת שריר הם מאוד שוליים, ככה שזה לא התירוץ שאתה מחפש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית