הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 18, רוצה להשתמש בMK677

eyallcohen

משתמש מתחיל
75
12
נק' מוניטין:
23
75
12
היי, אני בן 18 ורוצה להשתמש בmk677
מתאמן בצורה רצופה ורואה תוצאות, התחטבתי, בליווי של מאמן מהטובים והמוכרים בארץ.

מתעניין באמ קיי כל יום על 10-15 מיליגרם כדי שאוכל לאכול יותר, אני במסה ואין לי תיאבון בכלל כבר...

מעבר לכך רוצה בוסט קטן בגדילה ובכוח. מה הן תופעות הלוואי הנפוצות? חוץ מאגירת מים שקראתי עליה

מסה זה סתם תירוץ לאכול חרא וליהיות שמן .
הוכח כבר שניתן לעלות במסת שריר גם בזמן גירעון. שאתה מעל 15 אחוז שומן אתה לא צריך פלוס קלורי זה פשוט טמטום .
תיהיה בגירעון קל ותתאמן חזק וחכם שתגיע לאחוז שומן נמוך באמת זה כבר לא יתאפשר ואז תתחיל להעלות קלוריות במעט .
כמה מעט ?נייטרלי +100 זה מעל ומעבר
לא צריך mk בשלב הזה בטח לא בשביל הקשקוש הפרמיטיבי הזה מסה -חיטוב
למה אנשים עדיין מאמינים בחרא הזה?
למה לאכול סתם כמויות להרגיש עייף וכבד ולהשמין רק כדי להרעיב את עצמך אחר כך ? זה חסר היגיון .
תחליף מאמן בתור התחלה
תיישם את מה שאמרתי
פיתוח גוף זה מרתון של שנים (עשורים) השאלה אם אתה רוצה להראות ולהרגיש טוב כל הדרך או להשתעבד לדיאטות יויו מיותרות.
חומרים תשקול עוד 5-6 שנים שכבר תלמד להתאמן ולאכול ותבין מה אורח החיים הזה דורש.

הוכח כבר שניתן לעלות במסת שריר גם בזמן גירעון. שאתה מעל 15 אחוז שומן אתה לא צריך פלוס קלורי זה פשוט טמטום .
איפה זה הוכח? תוכל לשתף אותי? אני סקרן.

איפה זה הוכח? תוכל לשתף אותי? אני סקרן.
היה איזה דיון בעבר עם מחקרים וכו'..
המסקנה הייתה שמאחוז שומן מסויים,הגוף יודע להשתמש במאגרי השומן כמקור לאנרגיה לבניית שריר
כך שתיאורטית אפשר לפתח שריר ולהרזות.
לא מדובר על עלייה במשקל! רק על עלייה במסת שריר רזה

מסה זה סתם תירוץ לאכול חרא וליהיות שמן .
תיהיה בגירעון קל ותתאמן חזק וחכם שתגיע לאחוז שומן נמוך באמת זה כבר לא יתאפשר ואז תתחיל להעלות קלוריות במעט .
כמה מעט ?נייטרלי +100 זה מעל ומעבר
לא צריך mk בשלב הזה בטח לא בשביל הקשקוש הפרמיטיבי הזה מסה -חיטוב
למה אנשים עדיין מאמינים בחרא הזה?
למה לאכול סתם כמויות להרגיש עייף וכבד ולהשמין רק כדי להרעיב את עצמך אחר כך ? זה חסר היגיון .
תחליף מאמן בתור התחלה
תיישם את מה שאמרתי
פיתוח גוף זה מרתון של שנים (עשורים) השאלה אם אתה רוצה להראות ולהרגיש טוב כל הדרך או להשתעבד לדיאטות יויו מיותרות.
חומרים תשקול עוד 5-6 שנים שכבר תלמד להתאמן ולאכול ותבין מה אורח החיים הזה דורש.
בוא רק נעשה סדר בעניין, זה לא נכון לכולם.
זה נכון ל-3 מקרים: מתאמנים מתחילים, אחוז שומן גבוה מאוד, ומתאמנים שחוזרים מתקופה ארוכה ללא אימונים. שלושת אלה יכולים לעלות במסת השריר גם בלי פלוס קלורי, ואפילו להיות בגירעון אם יש שילוב של יותר מאחד מאלה. מתאמן מתקדם לעומת זאת כן יצטרך פלוס קלורי, או לפחות להיות בנייטרלי, כדי לראות תוצאות ניכרות

חומרים זה רק בנוסף,חייב בסיס טוב,ברגע שאנשים יבינו שזה רק בנוסף לעבודה הקשה,הם יתקדמו פצצה בתור טבעי
נכון שחייב לעבוד קשה בנוסף לחומרים, קשה יותר ממה שעבדת לפני השימוש בהם אבל לדעתי לכתוב "שזה רק בנוסף" זה דבר שגוי כי מי שיודע להשתמש בחומרים כהוגן יכול להשיג תוצאות מטורפות, הרבה יותר ממתאמן טבעי, בפרק זמן הרבה יותר קצר
ברור שלא אמליץ לשחיף בן 16 להתחיל סייקל..

נכון שחייב לעבוד קשה בנוסף לחומרים, קשה יותר ממה שעבדת לפני השימוש בהם אבל לדעתי לכתוב "שזה רק בנוסף" זה דבר שגוי כי מי שיודע להשתמש בחומרים כהוגן יכול להשיג תוצאות מטורפות, הרבה יותר ממתאמן טבעי, בפרק זמן הרבה יותר קצר
ברור שלא אמליץ לשחיף בן 16 להתחיל סייקל..
לא הבנת את הכוונה שלי

אוקיי. תסביר?
המיינד סט של מתאמן צריך להיות 100 אחוז בין אם הוא על חומרים ובין אם טבעי,99 אחוז מהילדים מה שמונע מהם גוף טוב הוא החשיבה שרק חומרים יתהו להם את הגוף שהם רוצים,ככה שבמקום לתת 1100000 אחוז בתור טבעי הם תקועים בחשיבה שמגבילה אותם

המיינד סט של מתאמן צריך להיות 100 אחוז בין אם הוא על חומרים ובין אם טבעי,99 אחוז מהילדים מה שמונע מהם גוף טוב הוא החשיבה שרק חומרים יתהו להם את הגוף שהם רוצים,ככה שבמקום לתת 1100000 אחוז בתור טבעי הם תקועים בחשיבה שמגבילה אותם
אבל ברוב המקרים אותם ילדים חושבים נכון.. אי אפשר להגיע לגוף של רוני או ארנולד בלי מזרקים

• פותח/ת השרשור
שיעשה מה שהוא רוצה.
מי רוצה להתחיל עם חומרים אחרי רק חצי שנה של אימונים, האם /שווה כל הנזק.

הוא נשמע בחור מאוד חכם, כנראה שהמאמן שלו בעל כושר שכנוע אדיר.

רק כדי לעשות סדר בדברים (מצטער אם לא הגבתי לכולם, עדיין לא מבין כל כך בממשק כאן)

אני הנעתי את הכיוון של סארמס למאמן שלי. הוא לא מוכר לי ולא ניסה לשכנע אותי והוא נתן סייקל טסט רק לבן אדם שהתחרה מספר פעמים כבר ומתאמן אצלו כבר שנתיים...
מי רוצה גוף כמו שלהם תגיד מה אתה רציני
נו .. אז תשאל את המאמן שלך אם כדאי ? איך זה ? במזה פוגע ? 😉✌️

אם המאמן שלך לא יודע להביא אותך לתוצאות ללא חומרים, הוא מאמן פח

האמת שבהתחלה היית נשמע בחור די בוגר ומבין, וכשכתבת שאתה מתאמן חצי שנה וכבר שוקל חומרים עם תוצאות יפות אבל רחוק מרמת נסיון כדי לחלוק על החברה בפורום שממליצים לך להתרחק מחומרים לא חוקיים ומסוכנים.

מסכים עם כל מילה, תחליף מאמן דחוף.
אתה מודע לכך שחומרים אלה לא חוקיים?
תקרא רוצה להתחיל סייקל בן 28
אני בן 16 משתמש כבר ב9 ימים בmk 677

אתה לא הבחור ההוא מהקבוצה של דני קרנפים 2013? חשבתי שהורידו אותך מזה.
מי זה המאמן שלך?

חומרים זה רק בנוסף,חייב בסיס טוב,ברגע שאנשים יבינו שזה רק בנוסף לעבודה הקשה,הם יתקדמו פצצה בתור טבעי

מי רוצה גוף כמו שלהם תגיד מה אתה רציני

אהלן
הגבתי תגובה, לא הגבתי לכולכם אז מתייג פה שוב.

לפרוטוקול שוב - המאמן לא אמר לי כלום עד שאני דיברתי איתו על זה. הוא מביא אנשים לתוצאות פצצה גם בלי חומרים.

🤣🤣🤣

הוא חזר לדני קרנפים 2013 כאן לא זורמים איתו
🤣🤣🤣
חחחחחחח שברת אותי
רק כדי לעשות סדר בדברים (מצטער אם לא הגבתי לכולם, עדיין לא מבין כל כך בממשק כאן)

אני הנעתי את הכיוון של סארמס למאמן שלי. הוא לא מוכר לי ולא ניסה לשכנע אותי והוא נתן סייקל טסט רק לבן אדם שהתחרה מספר פעמים כבר ומתאמן אצלו כבר שנתיים...

אהלן
הגבתי תגובה, לא הגבתי לכולכם אז מתייג פה שוב.

לפרוטוקול שוב - המאמן לא אמר לי כלום עד שאני דיברתי איתו על זה. הוא מביא אנשים לתוצאות פצצה גם בלי חומרים.[/QUO

לא מתיימר להיות מבין גדול בכלל, אבל זה ממש לא נראה שאתה בכלל צריך לשקול אם להתחיל לקחת תוספים כלשהם שהם לא אבקת חלבון או קריאטין, תגדל יפה טבעי, שיהיה לך בסיס טוב כטבעי, אולי תשאף להגיע ל82-83 קילו על אחוז שומן בריא ונמוך יחסית(10-15) תחקור, תדע יותר, תבנה בסיס טוב כמו שכבר אמרתי, וכשתגיע למצב שאתה כבר לגמרי יודע מה אתה עושה תתחיל לשקול לקחת מה כמה ולמה, יהיה לך כבר הבנת מערכת ותדע למה אתה עושה כל דבר.
עניתי לך בתוך הציטוט אחי

אבל ברוב המקרים אותם ילדים חושבים נכון.. אי אפשר להגיע לגוף של רוני או ארנולד בלי מזרקים
זהו שהם לא רוצים גוף כזה . פשוט לא מוכנים להשקיע ולא מצליחים להגיע לכיוון אפילו של גוף שהם חולמים שזה גוף כמו בן אל תבורי בערך . . מה שקורה בדרך שמתפתחות להם עוד בעיות שהם נשארים רק עם הבעיות בבית בלי לבוא יותר לחדר כושר בכלל .

מה אתה אומר גוף כמו של בן אל תבורי הם לא יכולים להשיג באימונים של 100% מעצמם ?
לא בא להם לעבוד קשה 🙁

זהו שהם לא רוצים גוף כזה . פשוט לא מוכנים להשקיע ולא מצליחים להגיע לכיוון אפילו של גוף שהם חולמים שזה גוף כמו בן אל תבורי בערך . . מה שקורה בדרך שמתפתחות להם עוד בעיות שהם נשארים רק עם הבעיות בבית בלי לבוא יותר לחדר כושר בכלל .

מה אתה אומר גוף כמו של בן אל תבורי הם לא יכולים להשיג באימונים של 100% מעצמם ?
לא בא להם לעבוד קשה 🙁
חחחחחח בנאל תבורי

d12685de7f548b710eb6870819a45975.jpg

עובד קשה

הבעיה של חלק מן האנשים פה, בעיקר הדור הצעיר , זה שהם שואלים שאלה ולמעשה רוצים מעין הצדקה לקחת חומרים ו/או לחפש קיצורי דרך וברגע שהתשובה שניתנת להם פה בפורם לא משרתת את הקו חשיבה ו/או הרצונות שלהם , אז הם שואלים במקום אחר אשר אולי יואיל בטובו לתת להם הצדקה למעשיהם...
הגיע הזמן להבין ששואלים שאלות קשות בתחום שלא מבינים יש לצפות שהתשובות הן לא תמיד תשובות של yes man
וברור מעל לכל ספק שלילד בן 18 שעוד לא מיקסם את גבול ההתפתחות הגנטית שלו אין מה לחפש בחומרים על אחת כמה וכמה שבקושי יש לו היסטוריית אימונים וידע בתזונה.
נ.ב להגיע לגוף כמו של בן אל בגיל 18 שרמות הטסטוסטרון מפוצצות - לוקח כ 4-6 חודשים של אימונים נכונים ותזונה, אין צורך בכלל בחומרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית