קריסת ברכיים בסקוואט

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
עד כמה זה גרוע? היום חבר במכון השב את תשומת ליבי ובאמת למרות שאני נותן 77.5 ל7 אפילו בחזרה הראשונה אני כבר קורס את הברכיים קצת פנימה ולא רק באחרונה, מה שכן אני ככה עושה מלא זמן ולא מרגיש לי שום דבר רע בברך, עד כמה זה קריטי? ואיך אני מתקן את זה אם צריך? כי סט אחרי שהוא אמר לי ניסיתי ממש לא לקרוס ולא הצלחתי מההתחלה זה תמיד נכנס קצת פנימה, אני גם ככה מרים משקל נוצה בסקוואט אז עכשיו להוריד ולהתחיל לעלות מחדש בלי הקריסה זה יהיה ממש באסה...

שמע, עשית אותי מאושר חשבתי שאני כבר אצטרך להוריד איזה עשר קילו ולבנות מחדש
מה שכן יש שיפור ביחס לפעם בקטע שאמרת לי שאני גם לא שולט בירידה אלא רק נופל וגם שאני פשוט לוקח את הגב למטה ולא מנסה להתיישב? בנוסף שמתי לב פה בסרטון שכל פעם כשאני מגיע לסוף העליה קצות האצבעות שלי עולות קצת לשניה, זה קריטי?
לא זוכר איך היה לפני, אבל עכשיו זה טוב.
לגבי קצות האצבעות, אני לא רואה את זה, אבל יכול להיות שזה עניין של הנעליים

כן, אם הוא עושה במיקום של היי באר אז זה מגדיל את המומנט בין המוט לאגן כשהזווית של הגוף היא יחסית אופקית (בהשוואה למה שרואים בהיי באר בד"כ), אם כך אז עדיף לו להוריד את המוט טיפה.

כן, אם הוא עושה במיקום של היי באר אז זה מגדיל את המומנט בין המוט לאגן כשהזווית של הגוף היא יחסית אופקית (בהשוואה למה שרואים בהיי באר בד"כ), אם כך אז עדיף לו להוריד את המוט טיפה.
ומה זה משנה מומנט אם הסקוואט טוב ונוח לו?
קודם כל שישתלט על התנועה, אחרי זה שיעשה שינויים

יהיה לו יותר קל להשתלט על התנועה אם הוא יעשה מכניקה של לואו באר עם מיקום של לואו באר מאשר מכניקה של לואו באר עם מיקום של היי באר, אבל זה לא שיש עם זה בעיה, אם ככה הוא מעדיף אז סבבה... פשוט חושב שזה משהו שראוי לציין אם יש לו ספקות בנוגע לביצוע.

• פותח/ת השרשור
יהיה לו יותר קל להשתלט על התנועה אם הוא יעשה מכניקה של לואו באר עם מיקום של לואו באר מאשר מכניקה של לואו באר עם מיקום של היי באר, אבל זה לא שיש עם זה בעיה, אם ככה הוא מעדיף אז סבבה... פשוט חושב שזה משהו שראוי לציין אם יש לו ספקות בנוגע לביצוע.
עושה LOW BAR פעם הייתי עושה היי ועברתי לLOW

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית