הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

מתחזקים

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-12/2/20

Roeymiz

משתמש מתחיל
79
59
נק' מוניטין:
52
79
59
Roeymiz הוסיף לוג חדש:

לוג SS - לוג של בחור שרק

היי אז חברים, אני בן 21, השתחררתי לפני שבועיים רק.. אני מתאמן כבר כמה שנים אבל אף פעם לא התאמנתי בצורה לינארית נכונה, יותר נעתי בין תוכניות AB שונות בלי לתת עבודה רצינית על הכוח והחלטתי לתת פוש רציני בעניין הזה. והנה אני מתחיל סוף סוף תוכנית כוח ואני מקווה מאוד לראות התקדמות בהמשך 😃

נתונים כלליים:
1.70
61.5 קילו

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
Roeymiz עדכן/ה את הלוג ״לוג SS״:

עדכון לוג: 20/12/19

סקוואט - 90 קילו - מתחיל לשבור שיאים איזה כיף
smile.gif

בנץ' פרס - 72.5 קילו.
דדליפט - 110 קילו, קל ממה שצפיתי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 22/12/19

אימון 22.12.19

סקוואט 92.5 קילו.
פרס 45 קילו.
פאוור קלין - 40 קילו.

-לגבי הסקוואט. בהתחלה ניסיתי עם 95 אבל הרגיש לי כמו טון אז עשיתי רק חזרה אחת ואז הורדתי ל92.5, אולי כי לא אכלתי כלום לפני.
-לגבי הפאוור, אני עדיין מנסה לשמור על משקל נמוך וללמוד את הטכניקה.מרגיש שאני משתפר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אלא אם אתה בתחום ספורט אחר שדורש כוח אקספלוסיבי אני הייתי מוותר על הפאוור קלין.
ההשקעה הטכנית בתרגיל לעומת הערך המוסף שאתה מקבל ממנו, בתור אחד שהמטרה שלו היא נטו כוח, פשוט לא שווה את זה לדעתי.
ממליץ בחום להחליף אותו בחתירה במוט מהרצפה. גם יותר עוזר לדדליפט (ובעקיפין לבנץ' פרס), וגם שיהיה תרגיל כלשהו לגב כדי למנוע חוסר איזון בין השרירים הדוחפים למושכים.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
ההשקעה הטכנית בתרגיל לעומת הערך המוסף שאתה מקבל ממנו, בתור אחד שהמטרה שלו היא נטו כוח, פשוט לא שווה את זה לדעתי.
ממליץ בחום להחליף אותו בחתירה במוט מהרצפה. גם יותר עוזר לדדליפט (ובעקיפין לבנץ' פרס), וגם שיהיה תרגיל כלשהו לגב כדי למנוע חוסר איזון בין השרירים הדוחפים למושכים.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

תודה רבה קודם כל!

שמעתי כבר המלצה להחליף את הפאוור קלין. הדבר שאני חושש ממנו הוא שמדובר ב-2 תנועות שונות. לא יהיה לי חוסר בתנועה של ההרמה האנכית מהרצפה? הרי בכל מקרה עושים סט אחד או 2 בשבוע של דדליפט ב SS. לדעתך אפשר להחשיב פנדלאי כתחליף מספק לפאוור קלין?

תודה רבה קודם כל!

שמעתי כבר המלצה להחליף את הפאוור קלין. הדבר שאני חושש ממנו הוא שמדובר ב-2 תנועות שונות. לא יהיה לי חוסר בתנועה של ההרמה האנכית מהרצפה? הרי בכל מקרה עושים סט אחד או 2 בשבוע של דדליפט ב SS. לדעתך אפשר להחשיב פנדלאי כתחליף מספק לפאוור קלין?

התנועה של פנדליי רו היא גם משיכה מהרצפה, מתחילה מסט אפ ממש דומה להתחלה של דדליפט, ומשתמשת בגב העליון, זוקפי הגב והאמות בדומה לדדליפט.
ובוא נגיד ככה - יש מלא דוגמאות של ליפטרים שהחזיקו/מחזיקים שיאי עולם שעושים ווריאציות חתירה באימונים שלהם באופן קבוע, אני לא ראיתי ליפטר אחד ברמות הגבוהות היום שמשתמש בפאוור קלין.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/12/19

סקוואט - 95 קילו, כמו באימון הקודם היה לי ממש קשה, 2 אימונים עליתי ב-2.5 קילו, לפחות משהו.
בנץ' פרס - 75 קילו - הלך קל משציפיתי, אימון הבא אעלה עוד.
דדליפט - 115X3,
110X4/5
הגעתי לכשל, אחרי 115 קילו 3 חזרות לא יכלתי להמשיך, זה הגיוני, אימון שעבר עשיתי 110 אבל לפי מה שראיתי בסרטון הקפצתי את המוט. היה לי עכשיו חשוב יותר לעבוד על הטכניקה ולעצור אחרי כל משיכה. לאחר מכן עשיתי עוד סט עם 110 לכמה חזרות. אימון הבא אשאר על 110 כדי להיות בטוח שאני עולה נכון.

סרטון מהסט האחרון של הסקוואט ומהכשל דדליפט, אשמח לביקורות על הטכניקה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
לדעתי היו לך עוד 2 חזרות בדדליפט אבל וויתרת מהר מדי, ותחליף לנעליים שטוחות.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!
איך הוא עוזר לבנץ' פרס?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית