הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שחיף שחיף אבל בדרך הנכונה

הרופא אמר שהוא חושב שיש לי צלקת של קרע שריר ב"צד הפנימי - ירך אמצעית משמאל" גולצוס או משהו דומה.
הוא לחץ לי על המקום וזה היה כאב אכזרי [אבל נעים כזה חח]
בקיצור הוא שלח אולי לאולטרה סאונד ואחרי זה אני צריך לחזור אליו. כנראה אני לא אעשה סקוואט בחודש הקרוב.:(

אגב הוא לא ידע מה זה סקוואט 😛

ולמה שתהיה לך שם צלקת של קרע? מתי קרעת את השריר בדיוק?

אם זה קרע לא נראה לי שזה רק חודש בלי סקוואטים...

האמצעים לפתרון? מה אתה חושב שאם תדע את הבעיה אז הופ היא תפתר?

אין לו קרע. אולי היה לו בעבר הרחוק. אם הוא היה קורע את השריר הוא היה יודע. ואפשר להתאושש מקרע תוך מספר שבועות.

גבר שוב הוא לא אמר במפורש. הוא לקח את הדברים שאמרתי לו ומזה הסיק. שום דבר שהוא אמר לא 100% ובגלל זה הוא שלח אותי לאולטרה סאונד. אני שאלתי אותו מה אתה חושב שיש לי שם, וזה מה שהוא ענה לי.

למה לעזאזל אתה עושה חזרות שליליות, ולמה יש לך מקבילים פעמיים באימון?

חזרות שליליות לא מעידות על הגעה לכשל. הגעתי חזרה לפני כשל וביקשתי לעשות חזרות שליליות כי העדפתי לעבוד על מספר חזרות קצת יותר גדול. היה לי כשל רק בפרס. [ חח ברצינות רציתי "להתאמץ", זה הפך לדבר שגרתי... עד כמה זה מפריע?]

גבר שוב הוא לא אמר במפורש. הוא לקח את הדברים שאמרתי לו ומזה הסיק. שום דבר שהוא אמר לא 100% ובגלל זה הוא שלח אותי לאולטרה סאונד. אני שאלתי אותו מה אתה חושב שיש לי שם, וזה מה שהוא ענה לי.

ואתה שם ליופי? תדע לשאול את השאלות הנכונות. אם לא נפצעת שם אף פעם ולא היה לך קרע, איך בדיוק תהיה לך צלקת מקרע?

חזרות שליליות לא מעידות על הגעה לכשל. הגעתי חזרה לפני כשל וביקשתי לעשות חזרות שליליות כי העדפתי לעבוד על מספר חזרות קצת יותר גדול. היה לי כשל רק בפרס. [ חח ברצינות רציתי "להתאמץ", זה הפך לדבר שגרתי... עד כמה זה מפריע?]
אם אתה רוצה לעבוד לטווח חזרות גבוה יותר אתה תאלץ להפרד מהאגו ולהוריד משקל, כי לעבוד חזרות שליליות זה כן הגעה לכשל, בסופו של דבר אתה מרים משקל שהגוף לא יכול להרים, ואז מקבל עזרה חיצונית.

הוא "הרגיש" "הבין" WHAT EVER שהחרא הזה בתהליכי החלמה, ומזה הוא הסיק שנקרע לי שריר חלקי והוא כבר כמעט החלים - וזה נחשב צלקת מקרע. זה מה שאני הבנתי. שוב אין על מה להסתמך על זה.

אם אתה רוצה לעבוד לטווח חזרות גבוה יותר אתה תאלץ להפרד מהאגו ולהוריד משקל, כי לעבוד חזרות שליליות זה כן הגעה לכשל, בסופו של דבר אתה מרים משקל שהגוף לא יכול להרים, ואז מקבל עזרה חיצונית.

הדבר היחיד עשיתי זה להוריד את המוט לאט לאט לאט לכיוון החזה, להרים לא ניסיתי בכלל תאמת.
הייתי מודע לחסרונות של הגעה לכשל.

הוא "הרגיש" "הבין" WHAT EVER שהחרא הזה בתהליכי החלמה, ומזה הוא הסיק שנקרע לי שריר חלקי והוא כבר כמעט החלים - וזה נחשב צלקת מקרע. זה מה שאני הבנתי. שוב אין על מה להסתמך על זה.

והיה לך קרע בשריר בלי שידעת את זה... 😣

והיה לך קרע בשריר בלי שידעת את זה... 😣

איך הייתי יכול לדעת את זה מבלי לבדוק את זה? הכאבים חזרו על עצמם במהלך החודשיים הללו. לא משנה כמה זמן נחתי. אני מאמין שזה לא "קרע" רציני או בכלל לא קרע אלא מתיחה.
אולטרה סאונד אני אעשה ב17 בפבואר כנראה :( אולי קודם בפרטי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית