מישהו צריך לאזן את הדיון פה.
כולם כאן מתחסנים.
אז אני לא מתחסן.
היה לי שפעת שבוע שעבר ביום חמישי, באמת לא היה נורא, קצת נזלת וכאב גרון.
אחרי יומיים הייתי כמו חדש. באותו יום קבעתי 3 PR, בסקוואט, בנץ' ודדליפט.
למרות שחוסנתי נגד חצבת בתור ילד, קיבלתי אותו כשהיה את ההתפרצות לפני מספר חודשים.
באמת שזה לא נורא. אמנם לא יצאתי כדי לא להדביק אתכם, אבל תפקדתי כרגיל.
אני לא רואה במחלות המדוברות כזה סיכון כמו שמספרים, ואני גם לא רואה את החיסונים כאפקטיבים מספיק.
(אני לא מדבר על כל החיסונים).
זה נראה מוזר בעיני שכולם מתרחקים מאדם לא מחוסן, בזמן שהם מחוסנים, אם חיסון אמור לעזור לך לא להידבק, אז למי איכפת ממה שמישהו אחר עושה. ואם זה לא עוזר, אז למה להתחסן?
אלא שממה שראיתי בשטח, חיסון מוריד את הסיכוי להידבק, אבל לא לגמרי. והסיכון של כל ווירוס משתנה בין אדם לאדם.
אני לא חושב שאמות משפעת או מחצבת.
וכמי שמאמין שיש משהו מסוכן או לא בריא בחיסון, אני נמנע מחיסונים מיותרים לדעתי, ומוכן לספוג שפעת.
אני בכלל מעדיף לקבל את החיסון הכי טוב, שזה הווירוס עצמו, לכן אני לא מתרחק מאנשים חולים בכוונה להידבק.
מה לעשות, כל אחד והשריטות שלו.
היה לי אבעבועות רוח, חצבת, חזרת, שפעות, עברתי אותם בסדר גמור.
ראיתי משפחות לא מחוסנות עוברות את אותם ווירוסים בחיים.
מעולם לא פגשתי אנשים שמתו מהווירוסים האלו, אבל יש לי תחושה שאולי מדובר באנשים מבוגרים מאוד או חולים במחלות אחרות, או שלוקים בכל מה שקשור לבריאות אם זה פעילות גופנית או אכילה נכונה.
כולם כאן מתחסנים.
אז אני לא מתחסן.
היה לי שפעת שבוע שעבר ביום חמישי, באמת לא היה נורא, קצת נזלת וכאב גרון.
אחרי יומיים הייתי כמו חדש. באותו יום קבעתי 3 PR, בסקוואט, בנץ' ודדליפט.
למרות שחוסנתי נגד חצבת בתור ילד, קיבלתי אותו כשהיה את ההתפרצות לפני מספר חודשים.
באמת שזה לא נורא. אמנם לא יצאתי כדי לא להדביק אתכם, אבל תפקדתי כרגיל.
אני לא רואה במחלות המדוברות כזה סיכון כמו שמספרים, ואני גם לא רואה את החיסונים כאפקטיבים מספיק.
(אני לא מדבר על כל החיסונים).
זה נראה מוזר בעיני שכולם מתרחקים מאדם לא מחוסן, בזמן שהם מחוסנים, אם חיסון אמור לעזור לך לא להידבק, אז למי איכפת ממה שמישהו אחר עושה. ואם זה לא עוזר, אז למה להתחסן?
אלא שממה שראיתי בשטח, חיסון מוריד את הסיכוי להידבק, אבל לא לגמרי. והסיכון של כל ווירוס משתנה בין אדם לאדם.
אני לא חושב שאמות משפעת או מחצבת.
וכמי שמאמין שיש משהו מסוכן או לא בריא בחיסון, אני נמנע מחיסונים מיותרים לדעתי, ומוכן לספוג שפעת.
אני בכלל מעדיף לקבל את החיסון הכי טוב, שזה הווירוס עצמו, לכן אני לא מתרחק מאנשים חולים בכוונה להידבק.
מה לעשות, כל אחד והשריטות שלו.
היה לי אבעבועות רוח, חצבת, חזרת, שפעות, עברתי אותם בסדר גמור.
ראיתי משפחות לא מחוסנות עוברות את אותם ווירוסים בחיים.
מעולם לא פגשתי אנשים שמתו מהווירוסים האלו, אבל יש לי תחושה שאולי מדובר באנשים מבוגרים מאוד או חולים במחלות אחרות, או שלוקים בכל מה שקשור לבריאות אם זה פעילות גופנית או אכילה נכונה.