הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שפעת

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך
הכי חכם זה שכולם יקבלו את החיסון חוץ ממך, גם אתה לא צריך להתחסן וגם לא תקבל שפעת.

ועכשיו בלי ציניות, אין לי בעיה ללכת להתחסן אבל כל ההיסטריה הזאת והחוסר במנות חיסון לא מדרבנים יותר מדי לצאת החוצה להתחסן, מרגיש כמו ללכת לקניון בבלאק פריידיי.
יכול להיות שאני נוהג בקלות דעת אבל עדיין מדובר בסך הכול בשפעת, אני בן 25 ומעולם לא התחסנתי נגד שפעת ואני לא זוכר מתי הייתה לי שפעת, אולי פעם אחת בגיל 10. למרות שהוירוס חזר קצת אגרסיבי בחורף הזה עדיין לא מדובר באבעבועות שחורות.
תמיד טוב להתחסן, אבל לא כשיש מיליון איש דחוסים בקופת חולים ורבים על כל מנת חיסון, רק רוצה שתרגע קצת השגעת סביב זה ואלך להתחסן. השאלה מתי קופות החולים יעמדו בביקוש ולא תהיה היסטריה כזאת כדי שאנשים יוכלו לבוא ברגוע להתחסן וללכת?

ועכשיו בלי ציניות, אין לי בעיה ללכת להתחסן אבל כל ההיסטריה הזאת והחוסר במנות חיסון לא מדרבנים יותר מדי לצאת החוצה להתחסן, מרגיש כמו ללכת לקניון בבלאק פריידיי.
יכול להיות שאני נוהג בקלות דעת אבל עדיין מדובר בסך הכול בשפעת, אני בן 25 ומעולם לא התחסנתי נגד שפעת ואני לא זוכר מתי הייתה לי שפעת, אולי פעם אחת בגיל 10. למרות שהוירוס חזר קצת אגרסיבי בחורף הזה עדיין לא מדובר באבעבועות שחורות.
תמיד טוב להתחסן, אבל לא כשיש מיליון איש דחוסים בקופת חולים ורבים על כל מנת חיסון, רק רוצה שתרגע קצת השגעת סביב זה ואלך להתחסן. השאלה מתי קופות החולים יעמדו בביקוש ולא תהיה היסטריה כזאת כדי שאנשים יוכלו לבוא ברגוע להתחסן וללכת?
בגללזה מתחסנים מראש ולא מחכים שתהיה מכת מדינה, ואז הכל בנחת ובלי לחץ

בגללזה מתחסנים מראש ולא מחכים שתהיה מכת מדינה, ואז הכל בנחת ובלי לחץ

אתה רוצה לומר לי שכל חורף אתה הולך להתחסן נגד שפעת?
אני יכול להבין למה אנשים לא רצים להתחסן נגד נגיף כל כך פשוט שלא ידוע כמסכן חיים, למרות שאני לא נגד חיסונים כבר היו סיבוכים שקרו מחיסונים בעבר ולא רואה סיבה לקחת סיכון גם אם הוא נמוך בשביל נגיף שפעת אלא אם כן הוא מסכן חיים כמו בגרסה הנוכחית שלו.

• פותח/ת השרשור
אה לא, אני בקודאין:lol:
הרופאה שלי אמרה לי שהם קיבלו הוראה מגבוה,פחות לתת קודאין.
היו מקרים של תאונות והירדמויות על ההגה מהתרופה הנל.
מה גם שמשפיע מאוד על קצב הלב

סתם יצא לו שם רע,לפני שנתיים נפטרו הרבה יותר מהנגיף

אנשים בריאים? בגיל שהוא לא קבוצת סיכון?
זה פאקינג שפעת, זה נשמע לי כל כך הזוי, לא הכרתי בחיים בנאדם שחטף שפעת ולא עמד על הרגליים כמו חדש אחרי יומיים שלושה.

אם נגמרו החיסונים,נשארה השיטה של אלחנן... להידבק ולהתחסן:lol:
ועם כל הבדיחות שלנו,קמתי מנוזל עם כאבי ראש חזקים. כבר 12 שעות ככה.
אני בדיוק אחרי תחרות ועושה דילואד, מתאים לי עכשיו שפעת עכשיו אם זה לא מה שהיה לי שבוע שעבר.
מתי נפגשים.

אנשים בריאים? בגיל שהוא לא קבוצת סיכון?
זה פאקינג שפעת, זה נשמע לי כל כך הזוי, לא הכרתי בחיים בנאדם שחטף שפעת ולא עמד על הרגליים כמו חדש אחרי יומיים שלושה.
לא התחסנתי מכיוון שהייתי כבר חולה ממש בהתחלה (אחרי כמה שנים בלי מחלה בכלל:s85:)
אבל אני מכיר אנשים משנים עברו שרותקו למיטה ליותר מיומיים שלושה, אבא שלי חלה לפני כמה שנים והיה כמעט שבוע שלם במיטה ועוד כמה ימים שהיה חלש כזה והתאושש.
זה לא כזאת מחלה קלה אבל גם לא קשה מידי, אחרי השנה שהייתי חולה במשך 3-4 ימים (ואני רק בן 16 ובשיא בריאותי, הייתי חולה פעם אחרונה בסביבות גיל 13), נראלי שנה הבאה אני רץ להתחסן כי זה לא נעים בכלל149eg:

אני כל הזמן בעד חיסונים ולא פקפקתי לרגע ביעילות אבל זה כבר פעם שניה ברצף, לפני שנתיים עשיתי בצבא חיסון לצהבת ואתמול לשפעת והשני המקרים אני באותו יום או יום אחרי לא מרגיש טוב, גמור חלש עם בחילות, מה קורה פה?

אני כל הזמן בעד חיסונים ולא פקפקתי לרגע ביעילות אבל זה כבר פעם שניה ברצף, לפני שנתיים עשיתי בצבא חיסון לצהבת ואתמול לשפעת והשני המקרים אני באותו יום או יום אחרי לא מרגיש טוב, גמור חלש עם בחילות, מה קורה פה?
תצטרף לצד הנגדי כמוני.
הצד שטוען שזה לא בריא ואפילו מזיק לפעמים.
(אני לא סגור על חיסונים רציניים יותר כמו פוליו).

או שתישאר בעד חיסונים ותטען שזה "מקרה" בסך הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית