מתי הבאזז צפוי לרדת? אין לי בעיה להתחסן אבל לא בא לי לריב עם אנשים על חיסון.
הכי חכם זה שכולם יקבלו את החיסון חוץ ממך, גם אתה לא צריך להתחסן וגם לא תקבל שפעת.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתי הבאזז צפוי לרדת? אין לי בעיה להתחסן אבל לא בא לי לריב עם אנשים על חיסון.
מקווה מאוד בשבילך שזה התצטננות קלה,ועם כל הבדיחות שלנו,קמתי מנוזל עם כאבי ראש חזקים. כבר 12 שעות ככה.
הכי חכם זה שכולם יקבלו את החיסון חוץ ממך, גם אתה לא צריך להתחסן וגם לא תקבל שפעת.
היום ברגוע,דקסמול ואספירין.. מחר התותחים הכבדים אם לא יהיה שיפורתן באופטלגין חזק 80 טיפות
אני פשוט מכור לאופטלגיןהיום ברגוע,דקסמול ואספירין.. מחר התותחים הכבדים אם לא יהיה שיפור
בגללזה מתחסנים מראש ולא מחכים שתהיה מכת מדינה, ואז הכל בנחת ובלי לחץועכשיו בלי ציניות, אין לי בעיה ללכת להתחסן אבל כל ההיסטריה הזאת והחוסר במנות חיסון לא מדרבנים יותר מדי לצאת החוצה להתחסן, מרגיש כמו ללכת לקניון בבלאק פריידיי.
יכול להיות שאני נוהג בקלות דעת אבל עדיין מדובר בסך הכול בשפעת, אני בן 25 ומעולם לא התחסנתי נגד שפעת ואני לא זוכר מתי הייתה לי שפעת, אולי פעם אחת בגיל 10. למרות שהוירוס חזר קצת אגרסיבי בחורף הזה עדיין לא מדובר באבעבועות שחורות.
תמיד טוב להתחסן, אבל לא כשיש מיליון איש דחוסים בקופת חולים ורבים על כל מנת חיסון, רק רוצה שתרגע קצת השגעת סביב זה ואלך להתחסן. השאלה מתי קופות החולים יעמדו בביקוש ולא תהיה היסטריה כזאת כדי שאנשים יוכלו לבוא ברגוע להתחסן וללכת?
בגללזה מתחסנים מראש ולא מחכים שתהיה מכת מדינה, ואז הכל בנחת ובלי לחץ
הרופאה שלי אמרה לי שהם קיבלו הוראה מגבוה,פחות לתת קודאין.אה לא, אני בקודאין:lol:
סתם יצא לו שם רע,לפני שנתיים נפטרו הרבה יותר מהנגיףאלא אם כן הוא מסכן חיים כמו בגרסה הנוכחית שלו.
סתם יצא לו שם רע,לפני שנתיים נפטרו הרבה יותר מהנגיף
אם נגמרו החיסונים,נשארה השיטה של אלחנן... להידבק ולהתחסן:lol:
אני בדיוק אחרי תחרות ועושה דילואד, מתאים לי עכשיו שפעת עכשיו אם זה לא מה שהיה לי שבוע שעבר.ועם כל הבדיחות שלנו,קמתי מנוזל עם כאבי ראש חזקים. כבר 12 שעות ככה.
אני אביא לך אפצ'י במרק בהזדמנותאני בדיוק אחרי תחרות ועושה דילואד, מתאים לי עכשיו שפעת עכשיו אם זה לא מה שהיה לי שבוע שעבר.
מתי נפגשים.
אני אביא לך אפצ'י במרק בהזדמנות
מה לא ראית איך התחטבתי יפה? כבר 91.5אפצ'י ממישהו במשקל שלך לא ישאיר שום מרק בצלחת
מה לא ראית איך התחטבתי יפה? כבר 91.5
neverעכשיו ראיתי, אלחנן....תתחסן.
לא התחסנתי מכיוון שהייתי כבר חולה ממש בהתחלה (אחרי כמה שנים בלי מחלה בכלל:s85:)אנשים בריאים? בגיל שהוא לא קבוצת סיכון?
זה פאקינג שפעת, זה נשמע לי כל כך הזוי, לא הכרתי בחיים בנאדם שחטף שפעת ולא עמד על הרגליים כמו חדש אחרי יומיים שלושה.
תצטרף לצד הנגדי כמוני.אני כל הזמן בעד חיסונים ולא פקפקתי לרגע ביעילות אבל זה כבר פעם שניה ברצף, לפני שנתיים עשיתי בצבא חיסון לצהבת ואתמול לשפעת והשני המקרים אני באותו יום או יום אחרי לא מרגיש טוב, גמור חלש עם בחילות, מה קורה פה?