הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שפעת

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך
לפי הנתונים אפסי.
מדובר על אחד ממאות אלפים שיחלה במשהו רציני, לעומת 1 מאלף שיחטוף דלקת קרום המוח מחצבת

אם אתה חי בהרים ולא נפגש עם אנשים אחרים תעשה מה שבא לך, אבל אם הבחירה המודעת שלך מסכנת אחרים אתה סכנה לציבור ולדעתי מקומך בכלא בבידוד

זה שהם הורים לא הופך אותם למומחים. הורים טועים ומטעים. הם צריכים לשים את מבטחם בידיים של אנשים שכן יש להם את הידע להחליט החלטה מושכלת

לא, מי שצריך לקבוע האם הסיכון גבוה או לא זה המומחים שיודעים להבדיל אמת משקר ולבחון את המצב בצורה אובייקטיבית. הם אלו שיחליטו כמה סיכון הוא גבוה או לא. אז זכותם של ההורים להחליט כמה אכפת להם מאותו סיכון והאם הם מוכנים לקחת אותו, אבל אם אתה שוקל סיכון אפסי לעומת ממשי, ובוחר את הממשי, אז שיקול הדעת שלך לקוי

גם לא נכון.
שיטת השימוש בתאי בעלי חיים היא זהה לאלה של בני אדם, פשוט תאים שונים

זו כמות קטנה נקודה. מדובר על כמויות שהגוף יכול להתמודד איתן בלי להניד עפעף, וזו שלדעתך זה לא, זה דעה לא קבילה

אז שאלה שטוענים שיציגו ראיות אמיתיות, אחרת זו סתם הפחדה

כי הוא לא תוקף את מערכת החיסון כמו וירוס החצבת.

Long-term measles-induced immunomodulation increases overall childhood infectious disease mortality

אמונה היא סבבה כשאין לך מידע אמין יותר, אם יש לך מידע אמין שהולך כנגד האמונה שלך, אז האמונה שלך שווה לזבל

כי זו התגובה שלך לוירוסים מסוכנים, גם אם הם מוחלשים

כי אם תחלה בשפעת אז התסמינים יהיו הרבה יותר קשים ולהרבה יותר זמן, וזה ללא קשר לסיבוכים אפשריים.
ועל צהבת בכלל אין מה לדבר
אני חושב שדי ברור מה עמדתך ומה עמדתי.
אני לא רואה טעם להמשיך בוויכוח הזה.
Long-term measles-induced immunomodulation increases overall childhood infectious disease mortality
מה שאני חושב על זה
סוכר 2.jpg

כל חיסון יש לו רמת סיכון שונה לתופעת הלוואי הזאת.
זה דווקא מעיד על מערכת חיסון חזקה, אבל עם מעט מחסור בשליטה.
זה גם לא משהו שחייב להיות קבוע
מצטער, אבל זה נשמע כמו שטויות.
לבוא לבחור שסובל מחיסון ולומר לו שזה סימן טוב ושימשיך.

קבצים מצורפים

• סוכר 2.jpg
    סוכר 2.jpg
    KB 90.6 · צפיות: 21
איך זה בדיוק מעיד לע מערכת חיסון חזקה? ומה זה אומר מעט מחסור בשליטה?
התגובה שיש לך היא בגלל תוצרים של מערכת החיסון, לא מהחיסון עצמו. הגוף מגיב חזק מאוד ולכן אתה מרגיש חולה.
יש לך בגוף גם תאי חיסון שאמורים לשלוט על התגובה המערכתית, אבל לא תמיד הם עובדים בצורה מספקת

מה שאני חושב על זה
אם אתה משווה מחקר לפרסומת, זה באמת מראה לי שהבחירה שלך למקורות ידע היא שגויה
מצטער, אבל זה נשמע כמו שטויות.
לבוא לבחור שסובל מחיסון ולומר לו שזה סימן טוב ושימשיך.
זה לא סימן טוב או רע, זו פשוט תופעת לוואי אפשרי, ובאסה בשבילו, אבל זה לא מעיד על מערכת חיסון חלשה כמו שהוא חושב, וזה עדיף מהסכנות של לא להתחסן

כי מה שהיה לך ושהרגשת זה היה התגובה של המערכת החיסונית לנגיף המוחלש, לא המחלה עצמה.
עם ההגיון הזה, מחלות אוטואימיוניות זה סופר בריא.
מבאס שאנשים בריאים מתים מעודף בריאות.
איך סותר?
לא טענתי שזה טוב, אלא פשוט שזה מעיד שיש לו מערכת חיסון חזקה, כלומר ההפך מחלשה
עזוב, זה לא פוליטיקה, נשמעת מעודד לחסן ואפילו לשמוח מתסמינים שזה מעניק למיוחדים שבעם.
פשוט לא מקצועי.

עם ההגיון הזה, מחלות אוטואימיוניות זה סופר בריא.
מבאס שאנשים בריאים מתים מעודף בריאות.
מחלה אוטואימונית הוא תפקוד לקוי של מערכת החיסון, אבל זה לא אומר שמערכת החיסון חלשה, אלא שהיא פשוט תוקפת את הגוף ללא סיבה.
ורק לידע כללי, הסיכון למחלות אוטואימוניות הוא גבוה יותר מהוירוס עצמו מאשר מהחיסון לוירוס
עזוב, זה לא פוליטיקה, נשמעת מעודד לחסן ואפילו לשמוח מתסמינים שזה מעניק למיוחדים שבעם.
פשוט לא מקצועי.
אז בוא אני אסיר כל ספק מליבך, אני בוודאות מעודד לחסן, אני לא שמח מתופעות לוואי, אבל אני גם לא מתרגש מהן כל עוד הן קלות

הרבה אנשים אומרים שהרפואה המודרנית מתרכזת בלרפא את הסימפטומים של המחלה ולא בלמנוע אותה.
מצער אותי שכאשר זה כן קורה, אותם אנשים מתנגדים לכך בצורה נחרצת.

?
לא אמרתי את זה.
גם לא אמרתי שזה מצב בריא.
הסברת את @kotzer שטען שלהרגיש חולה אחרי חיסון, זה אפילו אומר ההיפך ממצב שלילי, זה חיובי כי מערכת החיסון חזקה.
מחלה אוטואימונית הוא תפקוד לקוי של מערכת החיסון, אבל זה לא אומר שמערכת החיסון חלשה, אלא שהיא פשוט תוקפת את הגוף ללא סיבה.
ורק לידע כללי, הסיכון למחלות אוטואימוניות הוא גבוה יותר מהוירוס עצמו מאשר מהחיסון לוירוס
ללא סיבה אולי ידוע עדיין בקהילה המדעית, או שלא רוצים לבחון את הסיבות.
אני לא רוצה להתחיל לצאת כאחד שמנסה להתחיל קונספירציות, אבל אתה באמת חושב שיש מחלות ללא סיבה?
וכן, ווירוס יכול להיות ה"טריגר" למחלה אוטואימיונית, אבל לא סיבה, הרי אין סיבה, נכון?
הרבה אנשים אומרים שהרפואה המודרנית מתרכזת בלרפא את הסימפטומים של המחלה ולא בלמנוע אותה.
מי אמר שהווירוס הוא המחלה?
אולי המחלה הוא מהנסיון למנוע סימפטומים של ווירוס.

בהרבה מקרים אני מסכים, בהרבה מקרים לא.
הרבה פעמים הפתרון למחלה הוא שינוי באורח חיים של החולה, ולרוע המזל ברוב המוחלט של הפעמים אנשים יעדיפו טיפול רפואי מאשר לשנות את החיים שלהם. אבל רופא כן צריך להמליץ על השינויים האלה

בהרבה מקרים אני מסכים, בהרבה מקרים לא.
הרבה פעמים הפתרון למחלה הוא שינוי באורח חיים של החולה, ולרוע המזל ברוב המוחלט של הפעמים אנשים יעדיפו טיפול רפואי מאשר לשנות את החיים שלהם. אבל רופא כן צריך להמליץ על השינויים האלה
מעניין שנסיון רפואי לא חסר לי, אך המלצות לשינוי אורח חיים מעולם לא קיבלתי.
ואני דיברתי עם טובי הפרופסורים בארץ שמכבודם לא אכתוב את שמם.

חלק טענו ששינוי תזונה לא משנה למחלות (ראש מחלקה), חלק אמרו לי שעשון זה בסדר גמור (פרופסור וראש מחלקה). וכמעט כולם זילזלו בפסיכולוגיה.

ללא סיבה אולי ידוע עדיין בקהילה המדעית, או שלא רוצים לבחון את הסיבות.
צודק, התנסחתי לא כראוי, ללא סיבה לא יהיה הדרך הנכונה להגדיר את זה.
הסיבה היא כשל במערכות הרגולטוריות ממספר סיבות, למרות שלמה במדויק זה קורה זה לא ברור.
יש קשר בין דומי במבנה חלבוני החיידק לחלבוני הגוף, שגורם למערכת החיסון להתעלם מההבדלים ולתקוף את הגוף.
למה בידיוק זה קורה, ולמה רק במקרים מאוד מסויימים אדם יפתח את המחלה והשאר לא למרות שהם נחשפו לאותם חלבונים, זה עדיין לא ברור לחלוטין

צודק, התנסחתי לא כראוי, ללא סיבה לא יהיה הדרך הנכונה להגדיר את זה.
הסיבה היא כשל במערכות הרגולטוריות ממספר סיבות, למרות שלמה במדויק זה קורה זה לא ברור.
יש קשר בין דומי במבנה חלבוני החיידק לחלבוני הגוף, שגורם למערכת החיסון להתעלם מההבדלים ולתקוף את הגוף.
למה בידיוק זה קורה, ולמה רק במקרים מאוד מסויימים אדם יפתח את המחלה והשאר לא למרות שהם נחשפו לאותם חלבונים, זה עדיין לא ברור לחלוטין
וכאן נכנס מקום לחשוד בגופים זרים בגוף לדוגמה מחיסונים או מתכות רעילות.

מעניין שנסיון רפואי לא חסר לי, אך המלצות לשינוי אורח חיים מעולם לא קיבלתי.
ואני דיברתי עם טובי הפרופסורים בארץ שמכבודם לא אכתוב את שמם.

חלק טענו ששינוי תזונה לא משנה למחלות (ראש מחלקה), חלק אמרו לי שעשון זה בסדר גמור (פרופסור וראש מחלקה). וכמעט כולם זילזלו בפסיכולוגיה.
הבעיה היא שהמלצה קונקרטית למה יכול לעבוד אין.
יש המון שיטות, חלק יעבדו לאחדים, חלק יעבדו לאחרים, וחלק לא יגיבו לשום שינוי. זה למה רופאים לא יכולים להמליץ חד משמעית במקרים כמו שלך מה כן לעשות, כי אין להם הכוונה חד משמעית מה כן לעשות.
תכלס זה גם לא התפקיד שלהם, אלא של תזונאי קליני
וכאן נכנס מקום לחשוד בגופים זרים בגוף לדוגמה מחיסונים או מתכות רעילות.
לא, ממש לא.
יותר נכון החשד יהיה סביר, אבל בדקו את הנושא הזה והוא נמצא כלא נכון.
רוב הפעמים מדובר על הבדלים גנטיים בין אנשים, בעיקר במולקולת MHC שאחראית לזיהוי של אותם החלבונים, או חלבונים אחרים בשרשרת העברת המידע של ה-MHC שגורמים לחוסר ספציפיות בין חלבונים שונים

הבעיה היא שהמלצה קונקרטית למה יכול לעבוד אין.
יש המון שיטות, חלק יעבדו לאחדים, חלק יעבדו לאחרים, וחלק לא יגיבו לשום שינוי. זה למה רופאים לא יכולים להמליץ חד משמעית במקרים כמו שלך מה כן לעשות, כי אין להם הכוונה חד משמעית מה כן לעשות.
תכלס זה גם לא התפקיד שלהם, אלא של תזונאי קליני
די, התווכחתי מספיק, שאני אתחיל לכתוב שמות של תזונאים והידע שלהם בבריאות?
הכרתי את הטובים בארץ, תאמין לי.

תראה תפריט תזונה של יולדת בבית חולים ותגיד לי שזה תזונה בריאה?

זה לא פלא שהרבה לא סומכים על הקהילה הרפואית, היא כשלה המון, ולא מתנצלת מהר.

גם תופעת הלוואי של החיסון נגד אבעבועות שחורות הייתה הידבקות באבעבועות הבקר.
כשתופעות לוואי משרתות מטרה חשובה יותר סופגים אותן באהבה.

בדקת את הדעות שמתנגדות בעצמך? או ששמעת עליהם מאנשים שבעד חיסונים?
מקריאה ברשת. האמת ממך ומקוצר אני רואה בדיוק איך עובד ההגיון של בעד ונגד חיסונים, שים לב לנימוקים שלו וכמה פעמים אתה משתמש בביטוי "אני מאמין ש...". לא כל דבר בחיים זה תלוי אמונה.
שוב אולי זה רק דעתי האלטרנטיבית והטבעית,
הילד שלי אמור ללכת לגן החודש, בגלל דעות,"אלטרנטיביות וטבעיות" כמו שלך הוא יהיה ביותר סיכון להיות חשוף למחלות, בדגש על דעות, לא עובדות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית