אני חושב שדי ברור מה עמדתך ומה עמדתי.לפי הנתונים אפסי.
מדובר על אחד ממאות אלפים שיחלה במשהו רציני, לעומת 1 מאלף שיחטוף דלקת קרום המוח מחצבת
אם אתה חי בהרים ולא נפגש עם אנשים אחרים תעשה מה שבא לך, אבל אם הבחירה המודעת שלך מסכנת אחרים אתה סכנה לציבור ולדעתי מקומך בכלא בבידוד
זה שהם הורים לא הופך אותם למומחים. הורים טועים ומטעים. הם צריכים לשים את מבטחם בידיים של אנשים שכן יש להם את הידע להחליט החלטה מושכלת
לא, מי שצריך לקבוע האם הסיכון גבוה או לא זה המומחים שיודעים להבדיל אמת משקר ולבחון את המצב בצורה אובייקטיבית. הם אלו שיחליטו כמה סיכון הוא גבוה או לא. אז זכותם של ההורים להחליט כמה אכפת להם מאותו סיכון והאם הם מוכנים לקחת אותו, אבל אם אתה שוקל סיכון אפסי לעומת ממשי, ובוחר את הממשי, אז שיקול הדעת שלך לקוי
גם לא נכון.
שיטת השימוש בתאי בעלי חיים היא זהה לאלה של בני אדם, פשוט תאים שונים
זו כמות קטנה נקודה. מדובר על כמויות שהגוף יכול להתמודד איתן בלי להניד עפעף, וזו שלדעתך זה לא, זה דעה לא קבילה
אז שאלה שטוענים שיציגו ראיות אמיתיות, אחרת זו סתם הפחדה
כי הוא לא תוקף את מערכת החיסון כמו וירוס החצבת.
Long-term measles-induced immunomodulation increases overall childhood infectious disease mortality
אמונה היא סבבה כשאין לך מידע אמין יותר, אם יש לך מידע אמין שהולך כנגד האמונה שלך, אז האמונה שלך שווה לזבל
כי זו התגובה שלך לוירוסים מסוכנים, גם אם הם מוחלשים
כי אם תחלה בשפעת אז התסמינים יהיו הרבה יותר קשים ולהרבה יותר זמן, וזה ללא קשר לסיבוכים אפשריים.
ועל צהבת בכלל אין מה לדבר
אני לא רואה טעם להמשיך בוויכוח הזה.
מה שאני חושב על זהLong-term measles-induced immunomodulation increases overall childhood infectious disease mortality
מצטער, אבל זה נשמע כמו שטויות.כל חיסון יש לו רמת סיכון שונה לתופעת הלוואי הזאת.
זה דווקא מעיד על מערכת חיסון חזקה, אבל עם מעט מחסור בשליטה.
זה גם לא משהו שחייב להיות קבוע
לבוא לבחור שסובל מחיסון ולומר לו שזה סימן טוב ושימשיך.