שורף שומן ליפו מקס/ליפו 6

אלכסנדרה קליימן

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי אני צריכה עזרה
אני 1.57 שוקלת 56 ק"ג
מתאמנת 4 פעמים בשבוע בשילוב של אירובי וכוח ומקפידה לרוב על תזונה נכונה למרות שכן יש נפילות
אני תקועה במשקל 56 כבר כמה חודשים טובים והיאוש הולך וגודל
חשבתי על לקחת שורף שומן כמו ליפו 6 / ליפו מקס כדי לזרז את התהליך
האם מומלץ להשתמש בשורפי השומן האלה האם הם כן יכולים לתת דחיפה ?
אשמח לתשובות מאנשים עם ניסיון

אמרת שאת מקפידה לרוב...תקפידי תמיד
אמרת שיש נפילות...תקפידי שלא יהיו
או שתוסיפי עוד יום-יומיים של אירובי

כשנתקעים צריך לשנות משהו, אחרת המצב ישאר אותו דבר. לגביי הכדורים- בזבוז כסף לדעתי.

תוספי התזונה היחידים שיש להם אפקט כלשהו שיכול לעזור על 'שריפת' שומן (99% תלוי בתפריט שלך) זה קפאין ויהומבין כאשר יוהמבין צריך לקחת תחת תנאים מסויימים (ולרוב לא נוחים לאנשים עובדים) שזה יהיה אפקטיבי.

תזונה זה הכל (בעצם גנטיקה זה הכל אבל זה לפעם אחרת )
יש לך מטרה ?
יופי תתנפלי עליה. תיהיי סטריקט במה את מכניסה לפה תעשי אירובי כמו שצריך שתגיעי למצב שאת כבר שבועיים נגיד לא יורדת נתחיל לדבר על שורפי שומן?
בת כמה את?

ירידה במשקל משמע להיות בגירעון קלורי.
האימונים שאת עושה הם אחלה. אבל האם את אוכלת פחות ממה שאת שורפת על מנת לרדת במשקל?
תזונה בריאה לא אומר שתרדי במשקל.
זה מזכיר לי את האנשים שדופקים ירקות ללא הגבלה ואוכלים 400 גרם אגוזים שקדים,תמרים. טחינה וחמאת בוטנים. ומתפלאים למה הם לא יורדים במשקל ״כי זה בריא״ 🤦‍♂️
בלי שום קשר אולי את כן בגירעון ונפילות הם מה שהורסים לך. מהניסיון האישי שלי אולי ספירת קלוריות לזמן מסויים תעשה לך טוב ותהיי ביותר מודעות כלפי עצמך.

חח קטעים הנתונים שכתבת - זה בול אני.
גובה 157 משקל 54.5 (כרגע לאט לאט עולה לכיוון 56, ואז מתכננת לעשות חיטוב) 4 אימוני כח בשבוע ושילוב של אירובי 🤣
אני רק מקווה שלי לא יהיו לי בעיות כשארצה להיכנס לחיטוב , כי אני יודעת כמה זה מתסכל 😭
תעשי בדיקת בית בנוגע לצריכה והוצאת האנרגיה שלך. ואל תתפתי לקחת חומרים כאלה ואחרים, זה לא שווה את זה.
הרבה בהצלחה.

לא ליפו Max ולא ליפו 6 הרגיל הם מתאימים ל'פורום סטרואידים ותרופות' אלה סתם תופסיי מזון מפוצצים בקפאין , אם כבר הגעת לכאן 😁 נגיד לך את האמת על כל המוצרים האלה שאם תקחי אותם או כל קפאין אחר יכול להיות שהלחץ דם שזה יעשה לך יתן לך הרגשה באימונים של "שורפת" יותר, עירנות , מרץ .. וגם זה מוגבל לכמה שבועות עד שהגוף "נילחם" בחומר שמעלה לו לחץ דם וכבר לא מעלה בגללו, במקרה שלך זה מקופאין .
אם את ממש נואשת למוצר אז במקום לשלם עליו 200₪ תדמי את מה שהוא יעשה בקפה שחור לפני אימון ותתני בראש באימון 🏋️ עם קפה שחור אותו דבר : לחץ דם , ערינות , מרץ עד ש..
🤩

נערך לאחרונה:
לא ליפו 6 Max ולא ליפו 6 הרגיל הם מתאימים ל'פורום סטרואידים ותרופות' אלה סתם תופסיי מזון מפוצצים בקפאין , אם כבר הגעת לכאן 😁 נגיד לך את האמת על כל המוצרים האלה שאם תקחי אותם או כל קפאין אחר יכול להיות שהלחץ דם שזה יעשה לך יתן לך הרגשה באימונים של "שורפת" יותר, עירנות , מרץ .. וגם זה מוגבל לכמה שבועות עד שהגוף "נילחם" בחומר שמעלה לו לחץ דם וכבר לא מעלה בגללו, במקרה שלך זה מקופאין .
אם את ממש נואשת למוצר אז במקום לשלם עליו 200₪ תדמי את מה שהוא יעשה בקפה שחור לפני אימון ותתני בראש באימון 🏋️ עם קפה שחור אותו דבר : לחץ דם , ערינות , מרץ עד ש..
🤩
חח מה שבאמת שורף מכל התוספים זה הסטימולטים שיש, סטימול 8 של פנפליקס, אני משווה אותו לקלן מבחינת תוצאות , לא יודע מה דחפו שם אבל זה כימי ברמות 🙄

ליפו 6 זה שאריות זבל של יהומובין, עם פלפל שחור וקפאין מעורבבת עם תמצית תה וקופסה מפוצצת 😱

זה מזכיר לי את האנשים שדופקים ירקות ללא הגבלה ואוכלים 400 גרם אגוזים שקדים,תמרים. טחינה וחמאת בוטנים. ומתפלאים למה הם לא יורדים במשקל ״כי זה בריא״ 🤦‍♂️
אני ממש נעלב מזה.

Stimul 8 באמת מעניין מה יש בו 🙄 אולי עלה לך התה הירוק שם לראש ?
הוא טרמוגני ברמות שאתה סוחט חולצה אחרי אימון בלי להתאמץ, אין לך מושג , זה הממריץ ה-1 שאומרים לך תשתמש בחצי סקופ, ובאמת מתכוונים לכך. ובקושי יש בו קפאין 300 למנה, חצי סקופ 150, מוכן לנדב לך 2 סקופים תפגוש את השטן 👹
אני ממש נעלב מזה.
צריך להגביל את הפורום הזה לגברים בלבד. הבנות פלשו גם לפה זה לא טוב 🕴

היא התכוונה בתמימות לאנשים שלא יודעים נניח שב-2 וופלות יש 120 קלוריות, כנ"ל לגבי תמרים וכו לא מודעים שיש ערך קלורי. בנות 😣

היא התכוונה בתמימות לאנשים שלא יודעים נניח שב-2 וופלות יש 120 קלוריות, כנ"ל לגבי תמרים וכו לא מודעים שיש ערך קלורי. בנות 😣

חחחחחחח הרסתתתת 🤣

וואו,אני מסוגלת לדקלם בעפ ערכים קלוריים של ככ הרבה ירקות שזה גורם לי להתחלחל מכמה זיכרון זה תופס בSSD של המוח שלי 🤦‍♂️

אני ממש נעלב מזה.
היי לא התכוונתי להעליב....
אתה לא מכיר את הסוג של האנשים שמנסים לרדת במשקל אבל טוענים שהם אוכלים בריא?
כיאילו בריא = בלי קלוריות
״לא מבינה למה אני לא יורדת במשקל...מה מה אכלתי היום,10 פרכיות עם דבש וסילאן,6 תמרים. 3 חופן של אגוזים.... 4 כוסות קינואה עם זרעי צ׳יה כי זה סופר פוד וכו וכו כו״

הוא טרמוגני ברמות שאתה סוחט חולצה אחרי אימון בלי להתאמץ, אין לך מושג , זה הממריץ ה-1 שאומרים לך תשתמש בחצי סקופ, ובאמת מתכוונים לכך. ובקושי יש בו קפאין 300 למנה, חצי סקופ 150, מוכן לנדב לך 2 סקופים תפגוש את השטן 👹

מה שנכון נכון...אי אפשר איתנו, אי אפשר בלעדינו

היה תקופה שלקחתי cla
אבל הגדלתי ועשיתי ולקחתי 6 גרם ליום
היה לי שייפ נפלא בזמן הזה
והייתי במסה אז
אגב אופטופיק חשבתי שזה מיתוס אבל לפעמים שמגזימים קצת עם הפרה וורקאאוט
קיצור הקטע עם העקצוצים חחחחח זה אמיתי

היה תקופה שלקחתי cla
והייתי במסה אז

לפעמים חברה שלי לוקחת c4, מה אני אגיד לך...היא כמו ארנבבבבבבבב כל האימון רעידות 🤯

היה תקופה שלקחתי cla
והייתי במסה אז

ברור שזה אמיתי
אני מוכן להשבע שהיו לי יותר חוויות רעות על פרה וורקאאוט שונים מאשר על כל הסטרואידים ושורפי השומן שלקחתי.

חחחחחחח הרסתתתת 🤣

וואו,אני מסוגלת לדקלם בעפ ערכים קלוריים של ככ הרבה ירקות שזה גורם לי להתחלחל מכמה זיכרון זה תופס בSSD של המוח שלי 🤦‍♂️
חחחחחחח 🤣😆

אני זוכר בתקופה שלפני כמה שנים טובות הייתי כמוך , היו מתייאשים ממני הייתי מחשבון קלוריות אבל מתי שהוא כבר שחכתי מזה קלוריות ופשוט הייתי חוגג ועושה 6-14 קמ ביום, הייתי נהנה 😋🍴
היי לא התכוונתי להעליב....
אתה לא מכיר את הסוג של האנשים שמנסים לרדת במשקל אבל טוענים שהם אוכלים בריא?
כיאילו בריא = בלי קלוריות
״לא מבינה למה אני לא יורדת במשקל...מה מה אכלתי היום,10 פרכיות עם דבש וסילאן,6 תמרים. 3 חופן של אגוזים.... 4 כוסות קינואה עם זרעי צ׳יה כי זה סופר פוד וכו וכו כו״

מה שנכון נכון...אי אפשר איתנו, אי אפשר בלעדינו
תני לי טרן וטסט אני מוותר על כל נשות ישראל 🤭
מה שכן אנחנו אוהבים אתכן פה 😇
היה תקופה שלקחתי cla
והייתי במסה אז
אני לא מדבר אתכם על ממריצים כמו סי 4 וכו, אלה על סטימולס, אלה דברים רעיםם זה כ"כ כימי שנתתי לבן דוד שלי שחובב סמים צסוג md וחבריו, הוא קיבל דלקה של החיים 😆 עבד 16 שעות ללא שינה

לפעמים חברה שלי לוקחת c4, מה אני אגיד לך...היא כמו ארנבבבבבבבב כל האימון רעידות 🤯
אחד הדברים המסוכנים בתאכלס זה רוב הממריצים, מה שיש בארץ וכו זה עוד סבבה, יש דברים בחול שלא שמענו עליהם כמו סטימול 8 , אני נשבע לכם סקופ וחתי אני עושה fbw בשעה וחצי של כל השרירים כאילו האימון מחולק ל-abcde עם כל כמות הסטים וחזרות, ופאמפ אדיר כי הוא טרמוג'ני. תכף אעלה תמונה
זו הגירסה ה4 שהוציאו מהמקורית, משום מה הוציאו מרכיבים מסוימים, באמת שזה כמו זהב , לא מתעייפים ואי אפשר לעצור אימון.

קבצים מצורפים

• IMG_20191205_012638_349.jpg
    IMG_20191205_012638_349.jpg
    KB 180.6 · צפיות: 179
חחחחחחח 🤣😆

אני זוכר בתקופה שלפני כמה שנים טובות הייתי כמוך , היו מתייאשים ממני הייתי מחשבון קלוריות אבל מתי שהוא כבר שחכתי מזה קלוריות ופשוט הייתי חוגג ועושה 6-14 קמ ביום, הייתי נהנה 😋🍴

תני לי טרן וטסט אני מוותר על כל נשות ישראל 🤭
מה שכן אנחנו אוהבים אתכן פה 😇

אני לא מדבר אתכם על ממריצים כמו סי 4 וכו, אלה על סטימולס, אלה דברים רעיםם זה כ"כ כימי שנתתי לבן דוד שלי שחובב סמים צסוג md וחבריו, הוא קיבל דלקה של החיים 😆 עבד 16 שעות ללא שינה

אחד הדברים המסוכנים בתאכלס זה רוב הממריצים, מה שיש בארץ וכו זה עוד סבבה, יש דברים בחול שלא שמענו עליהם כמו סטימול 8 , אני נשבע לכם סקופ וחתי אני עושה fbw בשעה וחצי של כל השרירים כאילו האימון מחולק ל-abcde עם כל כמות הסטים וחזרות, ופאמפ אדיר כי הוא טרמוג'ני. תכף אעלה תמונה

שמעתי על פרה-וורקאוט כאלו
כל פלוץ מכין היום קדם אימון, לך תדע מה יש בפנים. אני לא משתמש (עדין 😉) בחומרים ו-וואלה נשמע לי שטסט יותר בטוח

שמעתי על פרה-וורקאוט כאלו
כל פלוץ מכין היום קדם אימון, לך תדע מה יש בפנים. אני לא משתמש (עדין 😉) בחומרים ו-וואלה נשמע לי שטסט יותר בטוח
אי אפשר לדעת לרוב כותבים את הריכבים, אבל שאתה שותה את זה אתה מבין שמשהו מעבר לפה , מה שכן זה מעלה את החום גוף ברמה פסיכית , נשבע שמקלן לא הייתי מזיע ככה. והייתי פותח את הבוקר עם 2 כדורי קלן וסקופ של מר הייד , הממריצים יותר מסוכנים מסטרואידים לדעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית