הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שורף שומן ליפו מקס/ליפו 6

אלכסנדרה קליימן

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי אני צריכה עזרה
אני 1.57 שוקלת 56 ק"ג
מתאמנת 4 פעמים בשבוע בשילוב של אירובי וכוח ומקפידה לרוב על תזונה נכונה למרות שכן יש נפילות
אני תקועה במשקל 56 כבר כמה חודשים טובים והיאוש הולך וגודל
חשבתי על לקחת שורף שומן כמו ליפו 6 / ליפו מקס כדי לזרז את התהליך
האם מומלץ להשתמש בשורפי השומן האלה האם הם כן יכולים לתת דחיפה ?
אשמח לתשובות מאנשים עם ניסיון

הפרהוורקאאוט שלי
זה קרדרין אם יש למרות שיש לו בעייתיות של מתן שתן בתדירות מוגברת
בנוסף לזה קפה כמה כפיות
ציטרולין מאלט
בטא אלנין אם יש
סקופ חלבון
קצת קינמון

קיצור האימון מתחיל בלהוריד חבילה באסלה ואז אתה מוכן חחלחחח
אם התחלת אימון לפני השירותים, כמה דקות לתוך האימון וזה יתפוס אותך כבר חחחחחחח

חוץ מזה שעתיים לפני או שעה לפני לוקח נוטרופיקס כלשהו

כמו ברומנטן או מודפיניל או פאסורקטם בזמנו היה לי noopept גם חבר נחמד ביותר
המבוגרים שם אומרים לך לא לרוץ באימון חחחחחחח
ובין סטים אתה מקפיץ שם את הכדור הקטן שיש שם
החיסרון זה שיש לך פיפי מדי פעם באימון אבל זה לא סיפור אלא אם כן אתה אחרי סקוואט כבד ואתה חייב להישען עם הידיים על הקיר כי הרגליים בוערות ואי אפשר להשתין ככה

ושלא נדבר על הקטע שאתה מזיז את הידיים באמת כמו ארנב כל הזמן כדי להזרים דם חדש ולשחרר את השריר/ים שיהיה מוכן לסט הבא

הסטרואידים וחבריהם זה באמת משחק ילדים לידם למרות שבהתחלה הtbol היה להיט 30 מג לפני האימון ואתה טיל

אבל האימונים שעשית גוינט טוב לפני זה בכלל ליגה במיוחד עם כל השילוב חחחחחחח

הבעיה עם הגוינט והשילובים שאחרי האימון אתה יכול להיות עם זקפה כי כל השרירים רוצים הרפיה והדם צריך לזרום לאנשהו, לפעמים יש בזה יתרונות לפעמים זה סתם בלגן אבל מסתדרים עם הכל זה חלק ממה 'שנרשמת' אליו

יש מצב שיתפתי פה יותר מדי מידי מה שנקרא TMI

אבל אולי זה יעזור איכשהו השיתוף הזה

ברור שזה אמיתי
אני מוכן להשבע שהיו לי יותר חוויות רעות על פרה וורקאאוט שונים מאשר על כל הסטרואידים ושורפי השומן שלקחתי.
חשבתי שזה רק לי יש בעיות עם הפרה וורקאוט

לא רק לך יש בעיות עם הפריוורק , אין מישו שעבר קופסה שלמה חלק בלי איזה אירוע טראומתי 🤣
מוכן לנדב לך 2 סקופים תפגוש את השטן 👹
לא אני כבר ראיתי את השטן מN.O Xplode BSN ☠️
Stimul8 יותר חזק ממנו אז לא אנסה גם חצי סקופ 🏳️🏳️ פחות מפחד מטרן מחצי סקופ סטימול 8 🤩 ביי ביי

באמת? צריך ממנו איזה 3 סקופים כדי להרגיש דגדוגים.
Jack3d.jpeg

הנוסחה הישנה עם DMAA של השיט הזה היה יותר קשוח מלעשות כמה שורות של קוקאין. אימון איתו לא היה נגמר עד שאתה לא מתעלף מנפילת סוכר 😵

מה שמצחיק שלמרות שFDA איסרו על מכירה של DMAA, עדיין יש אותו במלא preworkout גם שזה לא מצויין על אריזה. אז @CycleTelephohe עדיף תזמין את אלו במקום כל התערובת ממה שאתה לוקח, 5-8 כדורים לפני אימון ואז או שאתה עושה PR חדש או שאתה מגיע לבית חולים. 🤬🤣
Primaforce, 1,3- Dimethylamylamine, 20 mg, 200 Capsules (Discontinued Item)

נערך לאחרונה:
Jack3d.jpeg

הנוסחה הישנה עם DMAA של השיט הזה היה יותר קשוח מלעשות כמה שורות של קוקאין. אימון איתו לא היה נגמר עד שאתה לא מתעלף מנפילת סוכר 😵

מה שמצחיק שלמרות שFDA איסרו על מכירה של DMAA, עדיין יש אותו במלא preworkout גם שזה לא מצויין על אריזה. אז @CycleTelephohe עדיף תזמין את אלו במקום כל התערובת ממה שאתה לוקח, 5-8 כדורים לפני אימון ואז או שאתה עושה PR חדש או שאתה מגיע לבית חולים. 🤬🤣
הופסק 🤣🤣
בתקופה שידו העליונה של נ.ב.מ היה כסוחר מתחיל בבודי שייפ הייתי קונה ממנו את הגאק הזה, לא הרגשתי שום דבר מיוחד בזמנו אף על פי שאנשים מתו בזמנו מהממריץ הזה. הסטימול 8 הישן היכל את זה, בדיוק אי אפשר להפסיק להתאמן הכל נהיה קל. ואני מתפלא חשבתי שרק לי הממריצים עושים רע 🍿

קבצים מצורפים

• Screenshot_20191230-143742_Chrome.jpg
    Screenshot_20191230-143742_Chrome.jpg
    KB 79.1 · צפיות: 73
הפרהוורקאאוט שלי
בנוסף לזה קפה כמה כפיות
ציטרולין מאלט
בטא אלנין אם יש
סקופ חלבון
קצת קינמון

החיסרון זה שיש לך פיפי מדי פעם באימון אבל זה לא סיפור אלא אם כן אתה אחרי סקוואט כבד ואתה חייב להישען עם הידיים על הקיר כי הרגליים בוערות ואי אפשר להשתין ככה

ושלא נדבר על הקטע שאתה מזיז את הידיים באמת כמו ארנב כל הזמן כדי להזרים דם חדש ולשחרר את השריר/ים שיהיה מוכן לסט הבא

הסטרואידים וחבריהם זה באמת משחק ילדים לידם למרות שבהתחלה הtbol היה להיט 30 מג לפני האימון ואתה טיל

הבעיה עם הגוינט והשילובים שאחרי האימון אתה יכול להיות עם זקפה כי כל השרירים רוצים הרפיה והדם צריך לזרום לאנשהו, לפעמים יש בזה יתרונות לפעמים זה סתם בלגן אבל מסתדרים עם הכל זה חלק ממה 'שנרשמת' אליו

אני מעשן מגיל 13 עד היום(אישור רפואי)
אני לא אצליח לעבור אימון מסטול גם אם החיים שלי יהיו תלויים בזה.

אני מעשן מגיל 13 עד היום(אישור רפואי)
אני לא אצליח לעבור אימון מסטול גם אם החיים שלי יהיו תלויים בזה.
בחיים לא הבנתי איך אפשר להתאמן. בתקופה שהייתי מוריד ראשים, הלכתי פעם אחת עזוב שחצי מהכוח לא היה לי, ישבתי כמו אוטיסט על הפשיטות רגליים ומתבונן בקיר 😆

התאמנתי יותר מפעם אחת מסטול
אני עובד עם דף ועט אז אני יודע מה צריך לעשות..
אם אתה מתאמן מסטול בצורה חופשית ומסתמך על הזיכרון שלך אז בהחלט יכול להיות טררם

היה לי אימונים מדהימים זיכרון מוח שריר ברמה גבוהה ואחלה של פאמפ בגלל הירוק, לא יודע מה איתכם, לי זה עוזר אבל זה מקשה קצת על הריכוז למרות שזה חוויה

התאמנתי פעמיים מסטול, הרגשתי שהמערכת עצבים שלי ב2 אימונים אלו הייתה חזקה משמעותית מהרגיל. זה התבטא גם בשבירה שיא של pr דדליפט

Jack3d.jpeg

יאו חחחח אני זוכר את הN.o xplode
הכל טוב ויפה העלתי מינון האימון הפך לסיוט בדרך הבית הרגשתי את הלב עושה לי בריקדאנס בבית החזה מעט מלחיץ אבל חלף אחרי ארוחה ומקלחת.בגדול המקסימום שלי זה 200-400 קפאין ופה סיימתי
הפרהוורקאאוט שלי
בנוסף לזה קפה כמה כפיות
ציטרולין מאלט
בטא אלנין אם יש
סקופ חלבון
קצת קינמון

ב85 אחוז מהמקרים סטראויד לא היה אף פעם פריוורקאוט זה טעות בתפיסה חחח אבל מה שכתבתה על להוריד תחבילה חחחח זה חייב זה סיפתח לאימון טוב למה אם תופס אותך אמצע אימון זה נקודת אל חזור. מודפיניל חבר שלי חיי על הקקהמיקה הזו עובד יום ולילה.
כל הממריצים האלה עושים לי חרארא יותר מי סטראודים למרות הסייקל האחרון שהיה טסט ואנפאלון, והרגשה הייתה פשוט מדהימה למהלך כל הסייקל. אגב אני אחרי בדיקות דם לאחר שתי חודשים מהסייקל, ספירת דם, פלוס הרומונלי הכל פיקס, ויום ראשון הקרוב הוצאתי הפנייה לאקו לב שהיה ראש שקט.
תיהיו בריאים חוץ מסקס אין שום פעילות אקטיבית שבאה לי בטוב שאני מסטול
האא זה תמיד באלי. גם בPct חחח
לא רק לך יש בעיות עם הפריוורק , אין מישו שעבר קופסה שלמה חלק בלי איזה אירוע טראומתי 🤣

Stimul8 יותר חזק ממנו אז לא אנסה גם חצי סקופ 🏳️🏳️ פחות מפחד מטרן מחצי סקופ סטימול 8 🤩 ביי ביי
יאללה יש לי רעיון למילאוים הבאים שלי קצת מינון יתר של פרהוורקואט קצת קרדיו שאף אחד לא יראה ולטוס למרפאה אני רוצה ליראות שלא מפנים אותי למיון ומשם כבר הישראלי שבי יתעורר 👉👌

תסלח לי, אבל במחילה בכבודך, הקישור הזה מגוכח להחריד ואין לו שום קשר למציאות.
האישה צרכה אבקת חלבון ותה.
פשוט מחברה דפוקה, ברור שזה שטות גדולה.
אבל אנחנו לא צרכים להימנע מאבקת חלבון ותה בגלל זה.

זה כמו הכתבה על הבן אדם שמת מעודף גזר בזמן שזה לא מה שהרג אותו אלא כמות הזויה של וויטמין A סינטטי שהוא צרך בנפרד.

אלה כתבות שמיועדות להפחיד, ומעבירים מסר שגוי, כאילו אבקת חלבון ותה יהרגו אותך.
זה שטויות שהאימהות שלכם קוראות ואז אומרות לך שהאימונים שלך לא בריאים.

🤣😁 בדיוק לזה התכוונתי
להתבדח 🤣
כתבה מטומטמת שלא קשורה למציאות .

אם מישהו היה מעלה את הכתבה ברצינות והיה אומר לנו להזהר , אין לך מה לבקש סליחה מכבודו אין לו שום כבוד בתחום . 🤣🤩

חחחחח איפה נפיסיה, הא סליחה בלי "חחח" זה לא מצחיק כלל

הי חמוד.. התגעגעת?
קשה לי להאמין שאישה בת 70 תיקח ממריצים
ובטח היא לא סבלה מהפרעת קצב אלא מתפקודי כבד לקויים שיכולים להיגרם גם מאקמול:)
אבל נבירה תודה שחשבת עלי
חחחחח איפה נפיסיה, הא סליחה בלי "חחח" זה לא מצחיק כלל

אני עדיין בחיים אגב..
קלן וחבריו נחמדים אבל אין תחליף לתזונה
זה רק קביים נחמדים לא יותר מזה

הי חמוד.. התגעגעת?
קשה לי להאמין שאישה בת 70 תיקח ממריצים
ובטח היא לא סבלה מהפרעת קצב אלא מתפקודי כבד לקויים שיכולים להיגרם גם מאקמול:)
אבל נבירה תודה שחשבת עלי

אני עדיין בחיים אגב..
קלן וחבריו נחמדים אבל אין תחליף לתזונה
זה רק קביים נחמדים לא יותר מזה
וואלה לא הספקנו לצאת מהדיון הקודם והגעגעוים העזים תקפו בי קשות,איך עשית לי את והלכת עם מק גרגור איך חחח. אני שמח שהבנת שאין תחליף לתזונה חבל שלא הרבנ מבינים את ומחפשים את גלולת הקסם שלא קיימת, יא סטוקרית ערמומית:P:
אגב אקמולי לפעמים בהחלט יכול להיות הרסני

בראש שלי מעדיף ירוק או טסטרון על פני אקמול בכל יום
ה#רא הזה הורג אנשים על ימין ועל שמאל ומחסל את מערכת העצבים
ועוד מייצרים לזה אקמול פוקוס ועוד כל מיני המצאות שהורגות אותך יותר מהר
לא פלא שאקמול הרג את בת ה70

אקמול זה מה שמדאיג אתכם? באמת?

כמה ממכם יודעים שאופטלגין אסור לשיווק בארה"ב וקנדה,וברוב אירופה הוא במרשם בלבד?
רק אצלנו מוכרים בכל סופרפארם
יש לו תופעת לוואי נדירה של פגיעה קשה בתאי הדם הלבנים

@Pharmacist מניח שאתה מכיר את זה..
רופאים אפילו לא מכירים:confused001:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית