הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שורף שומן ליפו מקס/ליפו 6

אלכסנדרה קליימן

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי אני צריכה עזרה
אני 1.57 שוקלת 56 ק"ג
מתאמנת 4 פעמים בשבוע בשילוב של אירובי וכוח ומקפידה לרוב על תזונה נכונה למרות שכן יש נפילות
אני תקועה במשקל 56 כבר כמה חודשים טובים והיאוש הולך וגודל
חשבתי על לקחת שורף שומן כמו ליפו 6 / ליפו מקס כדי לזרז את התהליך
האם מומלץ להשתמש בשורפי השומן האלה האם הם כן יכולים לתת דחיפה ?
אשמח לתשובות מאנשים עם ניסיון

אקמול זה מה שמדאיג אתכם? באמת?

כמה ממכם יודעים שאופטלגין אסור לשיווק בארה"ב וקנדה,וברוב אירופה הוא במרשם בלבד?
רק אצלנו מוכרים בכל סופרפארם
יש לו תופעת לוואי נדירה של פגיעה קשה בתאי הדם הלבנים

@Pharmacist מניח שאתה מכיר את זה..
רופאים אפילו לא מכירים:confused001:
אקמול וגם אופטלגין.

וואלה לא הספקנו לצאת מהדיון הקודם והגעגעוים העזים תקפו בי קשות,איך עשית לי את והלכת עם מק גרגור איך חחח. אני שמח שהבנת שאין תחליף לתזונה חבל שלא הרבנ מבינים את ומחפשים את גלולת הקסם שלא קיימת, יא סטוקרית ערמומית:P:
אגב אקמולי לפעמים בהחלט יכול להיות הרסני
חחחח סטוקריתאהבתי
אני עדיין מחפשת קיצורי דרך אבל ממשיכה בשיגרת האימונים ושומרת תזונה
יש לכל הכדורים האלה תהילה לא מוצדקת. הגוף פשוט מתרגל נורא מהר.קשה לעבוד על המכונה המשוכללת הזו שקוראים לה גוף בכל אופן אני אנסה להקפיץ אקמולי בטעם תות עם קצת קלן אולי יהיה לי קצת אקשן במיוןסתם צוחקת

חחחח סטוקריתאהבתי
אני עדיין מחפשת קיצורי דרך אבל ממשיכה בשיגרת האימונים ושומרת תזונה
יש לכל הכדורים האלה תהילה לא מוצדקת. הגוף פשוט מתרגל נורא מהר.קשה לעבוד על המכונה המשוכללת הזו שקוראים לה גוף בכל אופן אני אנסה להקפיץ אקמולי בטעם תות עם קצת קלן אולי יהיה לי קצת אקשן במיוןסתם צוחקת
חחח אני לא אמליץ על כלום כמבון אבל להתאים מינון להתחיל מי 20 ממג קלן ליראות איך הגוף מגיב ולאט לאט לעלות, לגבר המקסימום זה 160 (כשהמומלץ עד 120) לאישה המינון עד 120 (כשמומלץ 80)
אם אין מומים מולדים או פטלוגיות מוכרת ואת לא סובלת מי לחץ דם גבוה,הכל צריך לעבןר חלק לא לעבור את החודש בשימוש (בנינו אחרי שבועים אני כבר משתגע מי הדופק המורגש מציק לי רצח)

אקמול וגם אופטלגין.
בפראצטמול המצב בסדר,זה התרופה הכי נמכרת בארהב ואירופה לשיכוך כאבים.
דיפירון(אופטלגין) לעומת זאת אסור למכירה באמריקה(מרכז/צפון) וברוב אירופה הוא בפיקוח ובמרשם בלבד

חחח אני לא אמליץ על כלום כמבון אבל להתאים מינון להתחיל מי 20 ממג קלן ליראות איך הגוף מגיב ולאט לאט לעלות, לגבר המקסימום זה 160 (כשהמומלץ עד 120) לאישה המינון עד 120 (כשמומלץ 80)
אם אין מומים מולדים או פטלוגיות מוכרת ואת לא סובלת מי לחץ דם גבוה,הכל צריך לעבןר חלק לא לעבור את החודש בשימוש (בנינו אחרי שבועים אני כבר משתגע מי הדופק המורגש מציק לי רצח)

אני חושבת שבשביל לקבל אפקט יעיל. רצוי למשוך את השימוש בו על קטטופין. ההפסקות שצריך לעשות איתו בלי לא מקדמות אותך באמת. אני לא אדבר פה על מינונים כי יקפצו עלי פה. אבל שוב ככל שהמינון גדול יש יותר אפקט. ושוב הגברים יוצאים פה נשכרים יותר בגלל שהם יכולים לקחת מינון יותר גבוה. זה באמת משהו שיכול לתת בוסט אם אתה ממש ממש שומר תזונה.זה לא תרופת פלא.

כן באמת יש את זה לאופטלגין, זה נקרה אגרנולוציטוזיס . סוג של כשל מוח העצם , זה קורה 1 לעשרים אלף אנשים. מה שטוב זה תופעת לוואי די חד פעמית - אם אחרי גדור אחד או שניים לא קרה כלום, אז כבר אף פעם לא יקרה.
אקמול די סבבה כאשר לא מגזימים עם המינון. חצי מכל המקרים של אי ספיקת כבד זה בגלל אקמול וכמעט כולם זה ניסיונות התאבדות לא מוצלחים 😃
אבל כן, באים אליי הרבה אמריקאים לקנות סטוקים של אופטלגין, זה כמונו עם חומרים אורליים בתאילנד 🤣🤣

אני חושבת שבשביל לקבל אפקט יעיל. רצוי למשוך את השימוש בו על קטטופין. ההפסקות שצריך לעשות איתו בלי לא מקדמות אותך באמת. אני לא אדבר פה על מינונים כי יקפצו עלי פה. אבל שוב ככל שהמינון גדול יש יותר אפקט. ושוב הגברים יוצאים פה נשכרים יותר בגלל שהם יכולים לקחת מינון יותר גבוה. זה באמת משהו שיכול לתת בוסט אם אתה ממש ממש שומר תזונה.זה לא תרופת פלא.
אממ לא קשור לגברים נשכרים או משהו אץ יכולה לשאול את הרופא המשפחה שלך סתם לידע כללי לגבי מינון בין גבר לאישה. ובין סתם מחקרים על איך תרופות משפיעות שונה על נשים מאשר גברים וכו

זה קשור למשקל גוף בין היתר מינוני תרופה. לשאול את הרופא שלי? הוא יגלגל אותי מהמדרגות. הם לא אוהבים את השטויות האלה.

זה קשור למשקל גוף בין היתר מינוני תרופה. לשאול את הרופא שלי? הוא יגלגל אותי מהמדרגות. הם לא אוהבים את השטויות האלה.
לא דיברתי דווקא על קלן דיברתי על תרופות אחרים איל הם ישפיעו על נשים לעומת גברים סתם לדוגמא את מוזמנת לישאול וכן גם פקטור המשקל חשוב אבל זה לא העיקר או בכל מקרה אני לא חושב שכדאי לאישה להגיעה ל140 בייממה

לא דיברתי דווקא על קלן דיברתי על תרופות אחרים איל הם ישפיעו על נשים לעומת גברים סתם לדוגמא את מוזמנת לישאול וכן גם פקטור המשקל חשוב אבל זה לא העיקר או בכל מקרה אני לא חושב שכדאי לאישה להגיעה ל140 בייממה
לא 140- אני התחלתי ב 40 והעלתי מינון לאט. אבל אני כבר יכולה לקחת 120. בוא נגיד שגם אם אקח 140 לא יקרה לי הרבה. יש פה משתמש שאני לא זוכרת את שמו במדויק שמאוד משבח לטובה את השימוש בקלן. וכתב כבר כמה פעמים שקלן אפשר למשוך ליותר זמן גם ללא קטטופין ללא פגיעה שלילית ברצפטורים. אני זוכרת שהוא רשם באחד מהפוסטים שלו שגם כאשר לא מרגישים בתופעות הלוואי מהקלן הוא עדיין עובד. מעניין אותי אם זה נכון ואשמח לתגובות. גם ארצה להוסיף טיפה מנסיוני .. האפדרין שלקחתי היו לו יותר תופעות לוואי מהקלן. קצת חרדה מפעם לפעם.אבל ניסיתי ועברתי לקלן שהוא פחות מורגש בעיני.

לא 140- אני התחלתי ב 40 והעלתי מינון לאט. אבל אני כבר יכולה לקחת 120. בוא נגיד שגם אם אקח 140 לא יקרה לי הרבה. יש פה משתמש שאני לא זוכרת את שמו במדויק שמאוד משבח לטובה את השימוש בקלן. וכתב כבר כמה פעמים שקלן אפשר למשוך ליותר זמן גם ללא קטטופין ללא פגיעה שלילית ברצפטורים. אני זוכרת שהוא רשם באחד מהפוסטים שלו שגם כאשר לא מרגישים בתופעות הלוואי מהקלן הוא עדיין עובד. מעניין אותי אם זה נכון ואשמח לתגובות. גם ארצה להוסיף טיפה מנסיוני .. האפדרין שלקחתי היו לו יותר תופעות לוואי מהקלן. קצת חרדה מפעם לפעם.אבל ניסיתי ועברתי לקלן שהוא פחות מורגש בעיני.
בשביל קלן בהחלט לא צריך קיטוטיפן למרות שבפועל לוקחים אותם ביחד לגבי מינון פה בדיוק מתחילה הבעיה עם אנשיח כשאומרים שיכולים עוד 10 מג עוד קצת ועוד קצת. גם אם לא מרגישים אין צורך בלעלות וזה שאין המון תופעות לוואי את ברת מזל אין צורך 140,
אגב של איזה חברה הקלן
@Gnfit הבחור שחיי על קלן.
לגבי אפדרין אין ביכולתי להרחיב בנושא לא התנסתי בו ואין לי שום היכירות איתו. מה הלחץ דם שלך במנוחה על 120 ממג
איך האימונים והקרדיו במיוחד
ובכל מקרה אל תשתמשי בו יותר מידי זמן תני לגוף גם לנוח. בהצלחה סטוקרית ערמומית:bananen_smilies066:
כן באמת יש את זה לאופטלגין, זה נקרה אגרנולוציטוזיס . סוג של כשל מוח העצם , זה קורה 1 לעשרים אלף אנשים. מה שטוב זה תופעת לוואי די חד פעמית - אם אחרי גדור אחד או שניים לא קרה כלום, אז כבר אף פעם לא יקרה.
אקמול די סבבה כאשר לא מגזימים עם המינון. חצי מכל המקרים של אי ספיקת כבד זה בגלל אקמול וכמעט כולם זה ניסיונות התאבדות לא מוצלחים 😃
אבל כן, באים אליי הרבה אמריקאים לקנות סטוקים של אופטלגין, זה כמונו עם חומרים אורליים בתאילנד 🤣🤣
נתפס לי הסטרטר לכמה שניות חחח

בשביל קלן בהחלט לא צריך קיטוטיפן למרות שבפועל לוקחים אותם ביחד לגבי מינון פה בדיוק מתחילה הבעיה עם אנשיח כשאומרים שיכולים עוד 10 מג עוד קצת ועוד קצת. גם אם לא מרגישים אין צורך בלעלות וזה שאין המון תופעות לוואי את ברת מזל אין צורך 140,
אגב של איזה חברה הקלן
לגבי אפדרין אין ביכולתי להרחיב בנושא לא התנסתי בו ואין לי שום היכירות איתו. מה הלחץ דם שלך במנוחה על 120 ממג
ובכל מקרה אל תשתמשי בו יותר מידי זמן תני לגוף גם לנוח. בהצלחה סטוקרית ערמומית:bananen_smilies066:

בוא נראה אם אתה יודע לענות על שאלת המיליון - סייקל קלן למשך תקופה ממושכת (נאמר חודש וקצת), האם יש צורך בקטוטיפן או שמא לא?

בוא נראה אם אתה יודע לענות על שאלת המיליון - סייקל קלן למשך תקופה ממושכת (נאמר חודש וקצת), האם יש צורך בקטוטיפן או שמא לא?
הי , הקלן הוא של חברת - פרו נוטרישיין. מכיר? אני גם לוקחת קרדרין של אותה חברה אבל לעומת הקלן שאני מרגישה אותו נכנס לפעולה אין לי שום דרך לדעת אם הקרדרין עובד. אני עושה המון אירובי- שבוע חלש שלי זה 8 שעות בשבוע שהיתה לי חריגה גדולה יחסית בתזונה אני מענישה את עצמי ומוסיפה חצי שעה לאימון היומי. עכשיו תשאל אותי אם הקרדרין עובד? קשה לענות על זה .זה יכול להיות פלצבו . עכשיו תחדד לי משהו. הייתי בטוחה שקלן אם רוצים לקחת אותו ליותר משבועיים חייבים קטוטיפין. כן אני לא מדייקת כנראה בשם התרופה.אני טועה פה? מה המקסימום של סייקל עם קלן? לגבי דופק במנוחה- תקין

ביום שיעשו מחקר על בני אדם יהיה תשובה לזה.

אצל סוסים חד משמעי הקטוטיפן עזר מאוד

האם אתה ממליץ על סארמס? אשמח אם תפרט אם יעיל

האם אתה ממליץ על סארמס? אשמח אם תפרט אם יעיל
היום כל בחורה 2 עם תוצאות בחדר כושר עולה ויורדת מאוסטרין חופשי

אבל הסכנה בלהתחיל לגעת בתחום המפתה והמפוקפק בתור בחורה שפתאום יצמחו לך טרפזים כמו של מישל אובמה

היום כל בחורה 2 עם תוצאות בחדר כושר עולה ויורדת מאוסטרין חופשי

אבל הסכנה בלהתחיל לגעת בתחום המפתה והמפוקפק בתור בחורה שפתאום יצמחו לך טרפזים כמו של מישל אובמה
אתה יכול להסביר לי מה זה בדיוק? זה סטראודים לייט? לא סובלת טרפזים אחת הסיבות שאני נמנעת מקרוספיט. מה החומר? ולמה הוא מיועד?
תודה

אגב של איזה חברה הקלן

למי שרוצה לדעת אז ככה. לקחתי מעל ל-5 שנים קלן רצוף ללא הפסקות ונתן בראש בכל פעם מחדש. עם או בלי קוטוטפין, בקוטוטפין אני משתמש כיום כתוסף לכדור שינה, הוא נותן נוק אוט רציני. לא חייב קוטטופין לתקופה של 10 שבועות מבטיח לכם. לא ניסתי אפדרין או קרדרין, קלן עשה תמיד את העבודה. אפשר לשלב טי4/3 ביחד בכלל פצצת אנרגיה.

למי שרוצה לדעת אז ככה. לקחתי מעל ל-5 שנים קלן רצוף ללא הפסקות ונתן בראש בכל פעם מחדש. עם או בלי קוטוטפין, בקוטוטפין אני משתמש כיום כתוסף לכדור שינה, הוא נותן נוק אוט רציני. לא חייב קוטטופין לתקופה של 10 שבועות מבטיח לכם. לא ניסתי אפדרין או קרדרין, קלן עשה תמיד את העבודה. אפשר לשלב טי4 ביחד בכלל פצצת אנרגיה.
אני גם גיליתי אותו ככדור שינה נחמד ביותר:) מה עם השבתת הרצפטורים? זה לא פוגע בהם שימוש כזה ממושך? מישהו פה רשם ששילוב של קלן ו t3 גמר לו על הבלוטה.. מה היתה המטרה בלקיחת קלן 5 -שנים רצוף? והאם אין הסתכנות בשיבוש בלוטת
התריס עם ה t3?

אני גם גיליתי אותו ככדור שינה נחמד ביותר:) מה עם השבתת הרצפטורים? זה לא פוגע בהם שימוש כזה ממושך? מישהו פה רשם ששילוב של קלן ו t3 גמר לו על הבלוטה.. מה היתה המטרה בלקיחת קלן 5 -שנים רצוף? והאם אין הסתכנות בשיבוש בלוטת
התריס עם ה t3?
לקום כל בוקר ככה לא משנה כמה אכלת. וכי אני אוהב להיות על אחוזים נמוכים. יש סכנה בבלוטה, כמו שיש סכנה כשאת לוקחת קלן עכשיו. אמרת שאת יכולה לקחת 140? אז יש לך קלן מדולל. מבטיח לך שאת לא עוברת 120 עם קלן איכותי בקושי על 80 תשרדי.
לגבי רצפטורים כנראה שהמדע לא תפס עליי.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200102-010059_Instagram.jpg
    Screenshot_20200102-010059_Instagram.jpg
    KB 196.4 · צפיות: 63
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית