הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חטיף חלבון mp

יובל777

משתמש מתחיל
106
33
נק' מוניטין:
41
106
33
חשבתי להזמין חטיפי חלבון של מאסל פארם שיהיה לי ככה בארוחת ביניים מידי פעם , ראייתי באייהרב שהמחיר ממש משתלם , חשבתי על טעמים חמאת בוטנים והעוגת יום הולדת .. מישהו כאן ניסה ? יש טעמים שאתם ממליצים (לא שוקולד) או חטיפים אחרים מומלצים ? תודה

את לא יודעת כמה זה כיף לאכול כי זה מובן לך. אני יודע כמה זה קשה, הייתי תוקע ביום 4 קילו מלפפונים כדי לא לאכול שטויות, החטיפי חלבון היו כדי לא לאכול חטיפים ושוקולדים, הייתי אומר לאמא שלי אני רעב כמו חזיר נמאס לי, וואלה היום תחזירי אותי בזמן אני מוכן לעשות הכל לרעב הזה נשבע
יכול להיות. שזה פשוט מובן מאליו...אני מתמודדת עם רעב של 4 גברים. ברצף. אבל למזלי הניטרלי שלי די אחלה ולא חיה מ1400 קלוריות ליום... אבל עדיין מסתובבת עם רעב תמידי כיאילו הגוף שלי לא יודע מה זה שובע

יכול להיות. שזה פשוט מובן מאליו...אני מתמודדת עם רעב של 4 גברים. ברצף. אבל למזלי הניטרלי שלי די אחלה ולא חיה מ1400 קלוריות ליום... אבל עדיין מסתובבת עם רעב תמידי כיאילו הגוף שלי לא יודע מה זה שובע
את יכולה להוסיף חלבון השרירים שלך כנראה רוצים לגדול. שהייתי סובל ככה הייתי יוצא מהבית לא לאכול, אבל שלא היית ברירה הייתי אוכל חלבון, פנקייק,טונות, וקוטגים בעיקר לא הייתי משמין מזה, רק השתפרתי

את יכולה להוסיף חלבון השרירים שלך כנראה רוצים לגדול. שהייתי סובל ככה הייתי יוצא מהבית לא לאכול, אבל שלא היית ברירה הייתי אוכל חלבון, פנקייק,טונות, וקוטגים בעיקר לא הייתי משמין מזה, רק השתפרתי
למזלי יש לי כוח רצון מטורף. לא תראה אותי מתנפלת על אוכל לא משנה כמה מורעבת אני. אז זו לא הבעיה שלי. ואכן צורכת 4 גרם חלבון על כל קילו...כבר אין לי איפה להוסיף

למזלי יש לי כוח רצון מטורף. לא תראה אותי מתנפלת על אוכל לא משנה כמה מורעבת אני. אז זו לא הבעיה שלי. ואכן צורכת 4 גרם חלבון על כל קילו...כבר אין לי איפה להוסיף
תנסי לאכול בטטה מתוקה בתנור זה מלא סיבים וטעים ומשביע על 100 גרם בישול יש לך 19 פחמימה, את יכולה לאכול די הרבה.

תנסי לאכול בטטה מתוקה בתנור זה מלא סיבים וטעים ומשביע על 100 גרם בישול יש לך 19 פחמימה, את יכולה לאכול די הרבה.
לא אוהבת בטטה בתנור(רק על בטטה בטמפורה או לעיתים רחוקות צ׳יפס בטטה) ככה סתם, בחיים לא. כרגע אוכלת 300 גרם אורז/בורגול/קינואה וכו וכו

כן אבל קשה להשיג תחדשים אין באף סופר פארם , תבדקי בחדר כושר שלך אולי זה לרוב בחדרי כושר או חניות ספורט אם ממש בא לך תשלחי להם באינסטגרם הם יגידו לך איפה יש שקרוב אליך

נהה לא דחוף לי. בטח עוד חודש-חודשיים זה יגיע 😃
גם את הקוקוס עודלא יצא לי לטעום... נעשה קרנבל 🤩

אהלן אז לא הבנתי מה הכי מומלץ, אני גם מחפש לקנות מארז 1 לשבועים בערך, מ IHERB חטיף כמה שפחות סוכר עבור דיאטה מה הכי מומלץ? ותחליף לארוחה או לשעות עבודה

• פותח/ת השרשור
סתם הסתכלתי שוב על האשכול ועשיתי הזמנה. עכשיו של הקומבט חמאת בוטנים , אשמח אם תגידי לי איך הוא בכללי ? יש בו שוקולד ?
ממש בקטנה למעלה, לא משהו מורגש, לדעתי הוא הכי מוצלח שלהם.
אתה סתם נמנע משוקולד. אני ממש שונאת ככה שאם לדעתי הוא הכי טעים שלהם אתה יכול להבין לבד:sarcastic:

• פותח/ת השרשור
ממש בקטנה למעלה, לא משהו מורגש, לדעתי הוא הכי מוצלח שלהם.
אתה סתם נמנע משוקולד. אני ממש שונאת ככה שאם לדעתי הוא הכי טעים שלהם אתה יכול להבין לבד:sarcastic:
חח בכללי אני לא מת על שוקולד אבל הבעיה אצלי היא אחרת , כל חטיף כמעט שאכלתי ויש בו שוקולד מתחיל להוציא לי פצעונים מציקים על הפנים סתם , מתי שאני לא אוכל תחטיפים עם השוקולד נגיד הכל נקי אבל שאני אוכל זה עושה בלאגן

חח בכללי אני לא מת על שוקולד אבל הבעיה אצלי היא אחרת , כל חטיף כמעט שאכלתי ויש בו שוקולד מתחיל להוציא לי פצעונים מציקים על הפנים סתם , מתי שאני לא אוכל תחטיפים עם השוקולד נגיד הכל נקי אבל שאני אוכל זה עושה בלאגן
אני פחות מאמינה במאכלים שעושים פצעים. אלא אם כן אתה אלרגי. לדעתי זה יותר נובע מטיפוח והיגיינה אבל איך שאתה חושב

• פותח/ת השרשור
הגיע לי היום , בין הטעימים שאכלתי סוף סוף מצאתי טעם שאני מתחבר אליו מהמאסל פארם

קבצים מצורפים

• C1E0AFE9-A0BA-4BD1-B4B5-E036D63D888F.jpeg
    C1E0AFE9-A0BA-4BD1-B4B5-E036D63D888F.jpeg
    KB 148.9 · צפיות: 72
  • פותח/ת השרשור
איזה כיף שאהבת! יאלה להזמין סטוקים. למרות שפיספסת 30 אחוז הנחה:s49:
חח , תאמת יצא כולל משלוח 160 (הזמנתי שתי חבילות) שזה לא הכי יקר 6 שקל בערך לחטיף .. יצא לי לטעום גם חטיפים של oh yeah חמאת בוטנים וקינמון טעים רצח אבל קצת יותר יקר להזמין אותם לא יודע אם משתלם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית