חייב להבין לגבי מסה

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
אם אתה מכניס יותר קלוריות ממה שהגוף צריך, אתה גודל באופן אוטומטי כן? בלי שום פורמולה וקסמים
אם אנחנו אוכלים יותר ממה שצריך ומתאמנים איך בסופו של דבר הגוף גודל? זה תמיד סקרן אותי
כאילו, הגוף גודל בגלל שאנחנו נותנים לו יותר אוכל וגם מתאמנים?
אני יודע, יש מצב שבלבלתי לחלק מכם תשכל, אבל אלו שכן הצליחו להבין אשמח אם תנסו לא לצחוק עלי וכן לענות לי, תודה ושנה טובה! 🤣

הגוף יגדל גם עם פלוס קלורי ללא אימונים.
הפוך זה לא יקרה.
ניתן להסתכל על זה ככה:
אימונים טובים מבטיחים עלייה יותר "איכותית" (בנייה של מסת שריר על חשבון חלק ממסת השומן שאתה אמור לעלות) אבל פלוס קלורי זה מאסט אחרת אין שום עלייה במשקל הגוף.

אם אנחנו אוכלים יותר ממה שצריך ומתאמנים איך בסופו של דבר הגוף גודל?
יש מינימום לקיום של הגוף במהלך היום, זה הניטרלי או תחזוקה, הוא משתמש באנרגיה לכל התהליכים שלו - מערכות פנימיות, ללכת, לחשוב וכו' וכו'.
ברגע שאתה אוכל יותר ממה שנחוץ לו הוא משתמש בחלק לבניית שריר(כאשר אימונים עוזרים מאוד לעודד בניית שריר) ובחלק האחר הוא אוגר שומן.
ככל שתאכל יותר, כמובן שהנחה שאתה מתאמן, אז היחס של שריר-שומן יטה לשומן.

יש מינימום לקיום של הגוף במהלך היום, זה הניטרלי או תחזוקה, הוא משתמש באנרגיה לכל התהליכים שלו - מערכות פנימיות, ללכת, לחשוב וכו' וכו'.
ברגע שאתה אוכל יותר ממה שנחוץ לו הוא משתמש בחלק לבניית שריר(כאשר אימונים עוזרים מאוד לעודד בניית שריר) ובחלק האחר הוא אוגר שומן.
ככל שתאכל יותר, כמובן שהנחה שאתה מתאמן, אז היחס של שריר-שומן יטה לשומן.
אני מסכים איתך רק מעוניין לתקן שנייטרלי זה לא המינימום לקיום הגוף אלא מאזן שבו מתבצעת שמירה על משקל גוף קבוע.
אפשר לאכול מתחת לזה ולהישאר בחיים.
(כשניתן להסיק בטעות מדבריך שלא ניתן לשרוד על גירעון קלורי).

אני מסכים איתך רק מעוניין לתקן שנייטרלי זה לא המינימום לקיום הגוף אלא מאזן שבו מתבצעת שמירה על משקל גוף קבוע.
אפשר לאכול מתחת לזה ולהישאר בחיים.
(כשניתן להסיק בטעות מדבריך שלא ניתן לשרוד על גירעון קלורי).
אממ זה באמת נשמע ככה, תודה.
אבל בתכלס בגרעון הגוף פשוט משתמש במאגרים שלו או מוריד צריכה של מערכות.

אתם שניכם צודקים, פשוט ההגדרה שלכם למינימום שונה.
אחד טוען מינימום למחיה והשני מינימום כדי לשמור על המשקל.

בכל מקרה בפלוס קלורי אתה תמיד תעלה במשקל, אבל לאיזה כיוון הוא יעלה, אם זה יהיה שריר או שומן, יהיה תלוי כמה שריר הגוף צריך.
אם אתה מתאמן אז הגוף מבין שהוא צריך שריר, אז הרבה מהקלוריות ילכו לבניית שריר חדש. אם אתה לא מתאמן אז מעט קלוריות ילכו לבניית שריר חדש (כנראה כן יהיה תוספת שריר קלה גם בלי אימונים, אבל זה יהיה די זניח)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית