הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עולה בשריר בקצב מסחרר

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
אני זוכר שאתה מהנדס בארהב,איך האימונים בגילך?
זכור לי שאתה בגילאי ה30 פלוס(לא יודע במדויק)
מרגיש שינוי רציני מגילאי ה20?

"בגילי", מי ישמע אני גריאטרי 😃

האימונים אחלה, עדיין שברתי שיאים עד שהבת שלי נולדה לפני שמונה חודשים ומאז אני נאלץ לעשות פשרות עם הזמן שלי אז החד"כ נדחק כרגע בסדר העדיפויות.

אני עדיין הולך, אבל אי אפשר לעבוד ככה בתוכנית נורמלית ולהתקדם.

הוא מטריל אותך, למקרה שזה לא היה ברור.
ממך לא ציפיתי.
לא אחרי מה שעשית פה בפורום.
אני זוכר שמישהו כתב לבחורה בפורום שהיא השמינה כשהעלתה סרטון טכניקה ושאלת אותו אם הוא רוצה את הבאן שלו עכשיו או אחר כך. כששאלו אותך למה אתה כזה רציני ענית שיש לך אפס סובלנות למקרים שמישהו מעלה סרטון ומקבל הערות על זה שהוא שמן/ נמוך/ תימני, ובמיוחד כשזה נוגע לנשים.
ריגשת אותי בדברים שכתבת במעבר לחוץ לארץ. באמת אהבתי את הדברים שכתבת. אבל פאק איט, אנשים משתנים.
אני לא מכיר אותך אפילו אבל אני באמת התאכזבתי.

נערך לאחרונה:
ממך לא ציפיתי.
אני זוכר שמישהו כתב לבחורה בפורום שהיא השמינה כשהעלתה סרטון טכניקה ושאלת אותו אם הוא רוצה את הבאן שלו עכשיו או אחר כך. כששאלו אותך למה אתה כזה רציני ענית שיש לך אפס סובלנות למקרים שמישהו מעלה סרטון ומקבל הערות על זה שהוא שמן/ נמוך/ תימני, ובמיוחד כשזה נוגע לאנשים.
ריגשת אותי בדברים שכתבת במעבר לחוץ לארץ. באמת אהבתי את הדברים שכתבת. אבל פאק איט, אנשים משתנים.

?
לא הטרלת אותו? שמת לינק לקובץ פרטי בטלפון שלך.
לא קראתי את כל השרשור.

ממך לא ציפיתי.
אני זוכר שמישהו כתב לבחורה בפורום שהיא השמינה כשהעלתה סרטון טכניקה ושאלת אותו אם הוא רוצה את הבאן שלו עכשיו או אחר כך. כששאלו אותך למה אתה כזה רציני ענית שיש לך אפס סובלנות למקרים שמישהו מעלה סרטון ומקבל הערות על זה שהוא שמן/ נמוך/ תימני, ובמיוחד כשזה נוגע לאנשים.
עם כל הלב, אבל התאכזבת מעוד הרבה מפורום, יש מצב אולי קטן שהבעיה לא בנו?

?
לא הטרלת אותו? שמת לינק לקובץ פרטי בטלפון שלך.
לא קראתי את כל השרשור.
זה היה קובץ פרטי? אוקיי. קבל את התנצלותי, גם @Sergio_Katz
זה היה מחקר שמייק פרסם
תן לי כמה דקות אני מחפש
עם כל הלב, אבל התאכזבת מעוד הרבה מפורום, יש מצב אולי קטן שהבעיה לא בנו?
למעשה, הוא היחיד שהתאכזבתי ממנו בשנים האחרונות בפורום. אבל גם זה לא רלוונטי כי הוא באמת חשב שאני מטריל והיתה לו סיבה

• פותח/ת השרשור
אתם עירניים מדי ל-12 בלילה, אני עוד שניה מתעלף פה.
אני בן 38 אגב, או בציטוט ישיר ממישהו צעיר בחדר כושר:
Wow, I wish I'd look like you when I'm that old!
אם השנים הגוף נראה יותר טוב ככל שאתה מתבגר מבחינת איכות אבל זה במידה ואתה מתאמן מגיל העשרה

אני הנחתי שעשית את זה בכוונה כשברור לך שאי אפשר לגשת לקובץ.
אני מבין אותך בהחלט, ואני מתנצל.
לגבי המעריצים שלי פה.. הם חושבים שכל אחד פה טרול.. לא מאמין לי? קרא את ההודעות בשרשור. אלחנן, וההייטר השני קראו לפותח האשכול טרול כי הוא סירב להעלות סרטון שמשקף את משקלי העבודה שלו פה, וזה יהיה היחס שלהם אליו מעתה.
אבל זה בסדר, גם לי אותה קבוצת הייטרים מתנהגת ככה (רק על רקע שונה) אבל, הכל למען המעריצים.
@elchonon - פעם אחרונה לפני אורחים כמו @incin בפורום. הפעם אני סולח.
@MonkeyD - טוב נו. למישהו ברמה שלך אני לא מופתע.. הייתי צריך להשקיע בך יותר זמן.. זאת הבעיה..
@yujinius - יבגני, לך תעשה קפה. 2 סוכר, כרגיל.
@Sergio_Katz - בכנות, התנהגת כמו גבר (ויש לציין שאני לא מתנשא או מסתלבט עליך, לעומת 3 ההייטרים/ מעריצים אחרים)

• פותח/ת השרשור
אני מבין אותך בהחלט, ואני מתנצל.
לגבי המעריצים שלי פה.. הם חושבים שכל אחד פה טרול.. לא מאמין לי? קרא את ההודעות בשרשור. אלחנן, וההייטר השני קראו לפותח האשכול טרול כי הוא סירב להעלות סרטון שמשקף את משקלי העבודה שלו פה, וזה יהיה היחס שלהם אליו מעתה.
אבל זה בסדר, גם לי אותה קבוצת הייטרים מתנהגת ככה (רק על רקע שונה) אבל, הכל למען המעריצים.
@elchonon - פעם אחרונה לפני אורחים כמו @incin בפורום. הפעם אני סולח.
@MonkeyD - טוב נו. למישהו ברמה שלך אני לא מופתע.. הייתי צריך להשקיע בך יותר זמן.. זאת הבעיה..
@yujinius - יבגני, לך תעשה קפה. 2 סוכר, כרגיל.
@Sergio_Katz - בכנות, התנהגת כמו גבר (ויש לציין שאני לא מתנשא או מסתלבט עליך, לעומת 3 ההייטרים/ מעריצים אחרים)
חחחחחחחחחחחחחחח כולה פורום אח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית