הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עולה בשריר בקצב מסחרר

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
הדבר היחיד שהמחקר הזה "מוכיח" שיש יותר עלייה של שריר באכילה של פלוס 500 קלוריות לעומת 250.
דבר שכולם כאן מסכימים עליו.
כדי להוכיח שאין הגבלת לבניית שריר אתה צריך להביא מחקר שמראה שבאכילה של פלוס 1000 יש יותר בנייה ואז באכילה של 3000 יש יותר וכו' וכו' כי הרי אין הגבלה.

למה לעזאזל אתה חושב שתוכל לפגוע בי? אני חזק מדי.
אני לא חושב, ואני ממש לא מנסה.
פשוט מכל התגובות שלך, היה נראה שממש נעלבת.
אפילו אמרת לי בעבר שאתה לא סולח לי.

נק' מעניינת.
אם כולנו כאן מסכימים שבעניין הפלוס הקלורי יש את עניין "התמורה הפוחתת" ושככל שאתה צובר תאי שומן חדשים זה יקשה עליך לצבור שריר בעתיד, האם בהכרח יש יתרון משמעותי ל"מסה מלוכלכת" על פני "מסה נקייה"?

@Texas Method מדוע אתה חושב שמסה עם פלוס קלורי גבוה כל כך עדיפה על פני פלוס קלורי מתון?

אני לא חושב, ואני ממש לא מנסה.
פשוט מכל התגובות שלך, היה נראה שממש נעלבת.
אפילו אמרת לי בעבר שאתה לא סולח לי.
חלילה, אני לא נפגע.
אני לא סולח על ההוצאת שם רע/ לשון הרע אבל אף פעם לא נעלבתי מזה.

• פותח/ת השרשור
נק' מעניינת.
אם כולנו כאן מסכימים שבעניין הפלוס הקלורי יש את עניין "התמורה הפוחתת" ושככל שאתה צובר תאי שומן חדשים זה יקשה עליך לצבור שריר בעתיד, האם בהכרח יש יתרון משמעותי ל"מסה מלוכלכת" על פני "מסה נקייה"?

@Texas Method מדוע אתה חושב שמסה עם פלוס קלורי גבוה כל כך עדיפה על פני פלוס קלורי מתון?
אין דבר כזה מסה מלוכלכת זה טמטום

נק' מעניינת.
אם כולנו כאן מסכימים שבעניין הפלוס הקלורי יש את עניין "התמורה הפוחתת" ושככל שאתה צובר תאי שומן חדשים זה יקשה עליך לצבור שריר בעתיד, האם בהכרח יש יתרון משמעותי ל"מסה מלוכלכת" על פני מסה נקייה"?

אני לא חושב ככה, זה העניין.
כל הדיון פה הוא האם במסה מלוכלכת צוברים יותר שריר ממסה נקייה? אתה בעצמך ביקשת ראייה לזה, וקיבלת.

אני לא חושב ככה, זה העניין.
כל הדיון פה הוא האם במסה מלוכלכת צוברים יותר שריר ממסה נקייה? אתה בעצמך ביקשת ראייה לזה, וקיבלת.
לא הוא לא, תפסיק לעוות, הוא ביקש ממך הוכחה שאין הגבלה לבניית שריר.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול לכתוב שאין דבר כזה מסה מלוכלכת ואז לכתוב שזה טמטום מפני שאתה מתכחש לעובדה שזה קיים ואז לא מתכחש.
חחחח תופס אותי בקטנות העיקר שהבנת תכוונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית