הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בואו לשחק פוטבול

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
Vitanho - לא יותר פשוט שתשאיר לי אימייל או פייסבוק וניידע אותך, תוכל גם לשאול את כל השאלות האלו כשיבוא הזמן. אתה לא צריך לשלם על שום דבר עד שהחלטת שאתה רוצה ציוד ולהיות רציני.

Powerlifting - הריצות הכי ארוכות בNFL הן 100-105 מטר, וזה מאוד נדיר. בליגה שלנו המגרש הוא 60-70 מטר לדעתי, וגם זה מאוד נדיר שיש ריצה בכזה מרחק. מה גם שאם אתה שמן גדול וחזק אין שום סיכוי שאתה תרוץ מרחק כזה, רוב הריצות נגמרות בין 1 ל 10 מטר(ריצה יחסית ארוכה).

קורן זה לא נכון , צריך כושר טוב בליגה (אם אתה משחק ) .
מי שאין לו כושר טוב לא יכול לשחק לאורך זמן באותה רמה .

• פותח/ת השרשור
בשביל זה יש אימונים עם הקבוצה, הכוונה שזה שהוא לא יכול לעשות ריצות ארוכות לא משנה יותר מדי.

Vitanho - לא יותר פשוט שתשאיר לי אימייל או פייסבוק וניידע אותך, תוכל גם לשאול את כל השאלות האלו כשיבוא הזמן. אתה לא צריך לשלם על שום דבר עד שהחלטת שאתה רוצה ציוד ולהיות רציני.

Powerlifting - הריצות הכי ארוכות בNFL הן 100-105 מטר, וזה מאוד נדיר. בליגה שלנו המגרש הוא 60-70 מטר לדעתי, וגם זה מאוד נדיר שיש ריצה בכזה מרחק. מה גם שאם אתה שמן גדול וחזק אין שום סיכוי שאתה תרוץ מרחק כזה, רוב הריצות נגמרות בין 1 ל 10 מטר(ריצה יחסית ארוכה).

מסנג'ר,אוכל?

אני יציע לחברים שלי אולי הם יירצו, ילדים שמתגייסים בעוד חצי שנה תופס?

אז יש 3 אימונים בשבוע + משחק?
זה אומר שצריך להיות בתל אביב לפחות 4 פעמים בשבוע? איפה אתם מתאמנים/משחקים?

• פותח/ת השרשור
מתאמנים בספורטק ת"א, אני עדיין לא יודע איפה יהיו המשחקים.
יש 2 אימונים בשבוע בד"כ ומשחק בסופש.

שלח לי הודעה פרטית ואני אתן פרטים שם (לא יכול ליצור אחת שכזו כי אין לי מספיק הודעות)

• פותח/ת השרשור
שלח לי הודעה פרטית ואני אתן פרטים שם (לא יכול ליצור אחת שכזו כי אין לי מספיק הודעות)
אז אתה לא תוכל להחזיר לי הודעה... אני שולח לך פרטית עם המייל שלי ופשוט תשלח לי מייל.

קורן נרשמו אצלך שמנים ?
או רק ילדי קוביות ?

מתאמנים בספורטק ת"א, אני עדיין לא יודע איפה יהיו המשחקים.
יש 2 אימונים בשבוע בד"כ ומשחק בסופש.

תגיד התאמנתם מול הקיר טיפוס ליד הכביש (כיוון צפון)? שנה שעברה הייתי שם בכושר קרבי וראיתי אנשים מתאמנים בפוטבול אולי זה הייתם אתם.

• פותח/ת השרשור
תגיד התאמנתם מול הקיר טיפוס ליד הכביש (כיוון צפון)? שנה שעברה הייתי שם בכושר קרבי וראיתי אנשים מתאמנים בפוטבול אולי זה הייתם אתם.
בהחלט אנחנו. בכל ריצה של החימום עלתה תמיד השאלה הקבועה אם להפחיד אתכם או לא:Banane36:

בהחלט אנחנו. בכל ריצה של החימום עלתה תמיד השאלה הקבועה אם להפחיד אתכם או לא:Banane36:

חחחחחחחחחחחח
אני כבר לא שם למזלי, אני זוכר שחשבתי שמריצות שכיבות שמיכה ומתח אני יהיה ענק וחזק 🤡
נתנו לנו לעשות שם גם סופרסטים של סקוואטים ולאנג'ים (חצאי סקוואטים כמובן).

• פותח/ת השרשור
ההכנה הכי טובה שיש לצבא זה אימוני פוטבול, במיוחד בתחילת העונה - האימונים הסיבולתיים הכי קשים שעשיתי..

תאכלס אני רוצה לשחק אני בן 18 זה מתאים אבל?..
כאילו לנתונים.. שאני לא ימות בטעות
1.77 שוקל 72 :S

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית