הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נשימה בסקאווט, יחס בין דדליפט לסקאווט

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
שלום!

1.כרגע אני ב 100 ק"ג בדדליפט (לא קשה כ"כ) ו 107 ק"ג בסקוואט (קשה!). איך אני אמור לסדר את היחס מבחינת האימונים, כך שהדדליפט יהיה המשקל הגבוהה מבין כל התרגילים? ז"א אני אעלה ישר ל 120 בדדליפט או שפשוט אני אעשה כל אימון דדליפט עד שהמצב היחסי יסתדר?

תודה!

עידכון!!!!

כרגע אני בסקאווט 134 ק"ג. ובדדליפט 110 לא הצלחתי לסגור חמישיה..

מה אני אמור לעשות במצב הזה!? לעצור עם הסקאווט ?ואיך לשחק עם הדדליפט כדי שהמצב יתאזן..? תודה!

נערך לאחרונה:
1. למה זה ככה? התחלת את הדדליפט מאוחר יותר מהסקוואט? אולי הטכניקה שלך לקויה, תעלה סירטון אם אתה רוצה.

2. יש כמה דרכים ללחוץ, ריפ מלמד אחרת מדייב טייט (moo עושה מה שטייט מלמד).

3. יכול להיות שאתה לא מוציא חזה. תוציא חזה וקח נשימה עמוקה עם הפה, זה גם יסדר לך את הוצאת החזה ויקבע את כל הטורסו לירידה.

• פותח/ת השרשור
1. למה זה ככה? התחלת את הדדליפט מאוחר יותר מהסקוואט? אולי הטכניקה שלך לקויה, תעלה סירטון אם אתה רוצה.

3. יכול להיות שאתה לא מוציא חזה. תוציא חזה וקח נשימה עמוקה עם הפה, זה גם יסדר לך את הוצאת החזה ויקבע את כל הטורסו לירידה.

תודה.
1. כן התחלתי מאחור. מה עדיף לעשות?

2. מבחינת העבודה על החזה . מה עדיף?
3. אני אנסה..

תודה רבה!

אם אני זוכר נכון (הספר בבית), ריפ גם לא כותב להצמיד מרפקים לגוף. אני חושב שהוא מראה שם משהו באמצע (בערך 45 מעלות). דווקא טייט מלמד טכניקה יותר מסובכת שבה מחזיקים קרוב לגוף בירידה ואז פותחים בעליה. אם אני זוכר נכון זה בעיקר בשביל להקטין את הטווח תנועה (תחרות).

אם אני זוכר נכון (הספר בבית), ריפ גם לא כותב להצמיד מרפקים לגוף. אני חושב שהוא מראה שם משהו באמצע (בערך 45 מעלות). דווקא טייט מלמד טכניקה יותר מסובכת שבה מחזיקים קרוב לגוף בירידה ואז פותחים בעליה. אם אני זוכר נכון זה בעיקר בשביל להקטין את הטווח תנועה (תחרות).

נכון, ריפ מכוון למשהו כמו 45 מעלות, וככה אני אישית לוחץ. העלתי את טייט כי רן לוחץ ככה והבחור הזכיר את רן, אבל גם אצל טייט זה לא ממש צמוד לגוף בירידה (אם אני זוכר נכון).

תודה.
1. כן התחלתי מאחור. מה עדיף לעשות?

2. מבחינת העבודה על החזה . מה עדיף?
3. אני אנסה..

תודה רבה!

1. תשאיר את זה ככה, זה יסתדר. מה שכן, סקוואט גבוה משמעותית מדדליפט מצביע לפעמים על טכניקה לקויה של שניהם (סקוואט לחצאים).

2. עניין של העדפה. אני מעדיף את איך שריפ מלמד כי זה מפעיל לי פחות לחץ על הכתף.

• פותח/ת השרשור
1. תשאיר את זה ככה, זה יסתדר. מה שכן, סקוואט גבוה משמעותית מדדליפט מצביע לפעמים על טכניקה לקויה של שניהם (סקוואט לחצאים).

2. עניין של העדפה. אני מעדיף את איך שריפ מלמד כי זה מפעיל לי פחות לחץ על הכתף.

עידכון!!!!

מה אני אמור לעשות במצב הזה!? לעצור עם הסקאווט ?ואיך לשחק עם הדדליפט כדי שהמצב יתאזן..? תודה!

עידכון!!!!

אין מצב.
יש רק סיבה אחת שגם לי זה קרה:
חשבתי שאני עושה סקוואט מלא, ואחרי שצילמתי הבנתי שהטכניקה לקויה (לא שובר מקביל)
ובדדליפט הטכניקה לא טובה.
תעלה סירטונים, זה רק לטובתך.

עידכון!!!!

אתה רוצה לעצור את ההתקדמות בסקוואט כי אתה לא עומד בסטנדרטים העולמיים של היחס בין סקוואט לדדליפט? 😳

תעלה סרטונים של שניהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית