הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע split lifts

יצא לי לשחק קצת גם עם הקלין וגם עם הסנאץ', ואני ממליץ לנסות. אני לא יודע עד כמה זה שימושי (למרות שיצא לי לקרוא כמה פעמים ששחקני פוטבול יכולים לקבל יותר תועלת מגרסאות הספליט מאשר מהפאוור, אבל לא יודע אם זה משהו מעבר לעניין שאפשר להרים קצת יותר) אבל זה די כיף.

למי שמנסה אני ממליץ שאחרי המשחק הראשוני רק בשביל לקבל תחושה של מה שנעשה שם, שיתחיל כבר מהחימום עם משקלים מינימלים להכנס לספליט הכי עמוק שהוא יכול. מה שקורה בד"כ בהתחלה זה שככל שהמשקלים עולים יש פחות בטחון להכנס לספליט ממש עמוק במהירות ומתחילים לרדת פחות ופחות ואם מתחילים כבר מהחימום להרגיל את הגוף זה עוזר קצת.

פה יש כמה ביצועים טובים (לא כולם עושים ספליט קלין). חיפשתי דברים באיכות יותר טובה אבל רוב מי שעושה היום את הגרסאות האלה או לא יודע מה הוא עושה או עושה את זה בגלל בעיית גמישות והספליט שלו בכלל לא עמוק כמו שהיו עושים פעם (שהביצים כמעט נוגעות בבמה LOL). יש בrelated videos בצד כל מיני סליידשאוז עם הרבה תמונות ואני זוכר שהבאתי פעם סרטונים גם באימונים מyork שהיו הרבה ספליטים, אבל לא מוצא כרגע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית