אנשים שריריים עם שיטות אימונים פשוט רעות

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
בבקשה תראו את הסרטון המלא פה:
אני כל הזמן רואה מלא סלבריטאים וחברה די גדולים ואיך שהם מתאמנים זה פשוט, אין לי כאילו מה להגיד על זה.. כאילו תראו מדקה 4 בסרטון בעיקר למשל ב4:39, מה זה השטויות האלה, איך הוא נהיה ככה מהאימונים האלה, זה באמת 10% אחוז מאימון אידיאלי אולי, שום עצימות שום כלום

א. חומרים הרבה יותר נפוצים ממה שאתה חושב.

ב. כנראה שזאת לא תכנית האימונים האמיתית שלו. ניתן לראות את זה בקלות. הוא פשוט עושה צחוק מהמנחה.

ג. אם הוא נחשב גדול בשבילך...

• פותח/ת השרשור
א. חומרים הרבה יותר נפוצים ממה שאתה חושב.

ב. כנראה שזאת לא תכנית האימונים האמיתית שלו. ניתן לראות את זה בקלות. הוא פשוט עושה צחוק מהמנחה.

ג. אם הוא נחשב גדול בשבילך...
תראה למשל אותו את הבנץ' לדומא ב2:30 ברור שהוא על חומרים אבל עדיין,יש מלא סרטונים שאני רואה של סלבריטאים שבאמת מדגימים את האימונים שלהם, עכשיו שוםד בר ממה שהם עושים שם הוא לא נכון ובכל זאת הם כן די שריריים.
וברור שמארק וולברג לא בודי בילדר אבל כל אדם ברחוב שיראה אותו יגיד שהוא מתאמן וונראה גדול בשביל אנשים שלא בעולם הבילדינג

מדובר על אנשים שמשלמים להם כדי להיראות טוב.
יש להם את כל הכלים התזונתיים, את כל הזמן שבעולם להתאמן (גם אם בחרטא, זה עדיין אימון), וכנראה יש שילוב של חומרים.
לא מרשים בכלל שהם יכולים להשיג גוף לא רע בכלל בתנאים האלה

מדובר על אנשים שמשלמים להם כדי להיראות טוב.
יש להם את כל הכלים התזונתיים, את כל הזמן שבעולם להתאמן (גם אם בחרטא, זה עדיין אימון), וכנראה יש שילוב של חומרים.
לא מרשים בכלל שהם יכולים להשיג גוף לא רע בכלל בתנאים האלה
מחזק.
אם כבר האימונים הלקויים הם מה שעוצר אותם מלהיראות יותר טוב.
הרבה יותר קל להעלות מינון בסייקל הבא מאשר לתכנן את תוכנית האימונים כמו שצריך.

נערך לאחרונה:
לא זכור לי שאמרתי אי פעם משהו כזה 😳
צודק 😆
שמעתי את זה לא מזמן וחשבתי שאולי אתה כתבת את זה.
מישהו פה כתב את זה בפורום?
לא?
אין בעלים לציטוט הזה?
יופי. לקחתי לעצמי 😁. דווקא משפט יפה.

גנטיקה+חומרים.
ראיתי כתבה פעם על מפורסם אחד(סלח לי שלא זוכר מי)שמ3 חודשים עם גוף לא משהו עשה שינוי של שנתיים בישביל להופיע בסרט.

3 חודשים של סייקל+תזונה טובה+אימונים שתתאמץ בהם יתן לך הרבה יותר מאשר טבעי שעולה הכל בסדר עם גנטיקה לא משהו.

בשנה על חומרים....עם גנטיקה סבירה אתה יכל לצאת מפלצת.
יש איתי במכון בחור שאמר לע שהתאמן 3-4 שנים נראלי הלך לדני שנה עם חומרים ולוקח פודיום....

עוד אחד(אם תרצה אשלח לך תערוץ שלו בפרטי)מתאמן איתי והוא מגיע רק לכשל...20 תרגילי לחיצה שונים ועושה דלגית תוך כדאי המנוחות ונראה יותר טוב מ95% מהאנשים במכון.
נפלאות הכימי.

הרבה יותר קל להעלות מינון בסייקל הבא מאשר לתכנן את תוכנית האימונים כמו שצריך.
לא זכור לי שאמרתי אי פעם משהו כזה 😳

חייב להוסיף שאת המסה הכי יעילה שלי בחיים עשיתי על קצת יותר מtrt.

מה שכן קיבלתי מכמות גבוה יותר זה כוח הזוי,אבל קרעתי גיד צ'יק צ'ק...

משום מה גוף האדם לא טרח לשים קולטנים אנדרוגנים בגידים וברצועות
הבנץ' לדומא ב2:30 ברור שהוא על חומרים אבל
מה הבעיה לא הבנתי?
הכמות סטים?,אני רוב החיים הטבעיים שלי עבדתי על 3 סטים מקסימום והלך יופי

מה הבעיה לא הבנתי?
הכמות סטים?,אני רוב החיים הטבעיים שלי עבדתי על 3 סטים מקסימום והלך יופי

הכמות סטים זה הדבר הכי פחות בעייתי כאן. הוא לא נוגע עם המוט בחזה כל חזרה, כיווץ שכמות שגוי, רגליים זרוקות הצידה, הישבן מתרומם מעל הספה ובכללי טכניקה פח.
אבל מה - חזה מחזה.

הכמות סטים זה הדבר הכי פחות בעייתי כאן. הוא לא נוגע עם המוט בחזה כל חזרה, כיווץ שכמות שגוי, רגליים זרוקות הצידה, הישבן מתרומם מעל הספה ובכללי טכניקה פח.
אבל מה - חזה מחזה.
אה,לא הסתכלתי.. ראיתי רק שרשום בגדול 3 סטים
מחילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית