הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

4 ק''ג של נוזלים?

Metatron

משתמש פעיל
697
346
נק' מוניטין:
588
697
346
הייתי אוכל תקופה מאוד ארוכה בסביבות ה1500-1800 קלוריות ביום עם מעט מאוד פחמימה, בעיקר כי פחדתי להשמין אחרי שעבדתי קשה על חיטוב.
כל התקופה הזאת הקפדתי על 150-200 גרם חלבון ו40-60 גרם שומן ביום.
החלטתי שאני צריך לעלות קצת מסת שריר וידידה שלי המליצה לי לאכול 2-3 גרם פחמימה לכל ק''ג משקל גוף, בעיקר כדי שיהיה לי יותר קל באימונים הקשים.
כתוצאה מכך, נשקלתי הבוקר 68 ק''ג אחרי ששקלתי ,64 ק''ג ב31 לדצמבר, ויש לי כרס שגורמת לי להראות כמו בלון.
האם יכול להיות שעליתי כל כך הרבה נוזלים?
ברור לי שלא עליתי 4 ק''ג שומן בשבועיים, אבל אני ממש מרגיש לא בנוח עם איך שאני נראה עכשיו.
אם כן עליתי כזאת כמות של נוזלים, האם יש חסרון בלעבור למסה עם מעט פחמימות (בערך 50-100 ביום) על מנת לחזור להראות נורמלי?
תודה לעונים

ברור לי שיש פה בעיה פסיכולוגית בגדול - מצד אחד אני שוקל מעט יחסית אז לחטב לא יהיה חכם, מצד שני נראה שכל גרם נוזל שאני מעלה מצטבר לי בבטן ויש לי כרס נפוחה..
אני אוהב ללבוש צמוד ויוצא שאני צריך להכניס את הבטן כשאני הולך ביום יום וזו תחושה לא נעימה.
אני באותה הסירה.🤦‍♂️

ברור לי שיש פה בעיה פסיכולוגית בגדול - מצד אחד אני שוקל מעט יחסית אז לחטב לא יהיה חכם, מצד שני נראה שכל גרם נוזל שאני מעלה מצטבר לי בבטן ויש לי כרס נפוחה..
אני אוהב ללבוש צמוד ויוצא שאני צריך להכניס את הבטן כשאני הולך ביום יום וזו תחושה לא נעימה.
מה הבעיה אם יש לך קצת כרס? אתה עולה לבמה מחר? תסתכל ברחוב לכמה אנשים יש כרס והם לא מתאמנים. גם לי יש קצת כרס.. לפי דעתי לחשוב על מסה דלת פחמימות כי אתה פוחד שיראו לך כרס כשאתה לובש צמוד זה נשי/ נרקסיסטי.

הייתי אוכל תקופה מאוד ארוכה בסביבות ה1500-1800 קלוריות ביום עם מעט מאוד פחמימה, בעיקר כי פחדתי להשמין אחרי שעבדתי קשה על חיטוב.
כל התקופה הזאת הקפדתי על 150-200 גרם חלבון ו40-60 גרם שומן ביום.
החלטתי שאני צריך לעלות קצת מסת שריר וידידה שלי המליצה לי לאכול 2-3 גרם פחמימה לכל ק''ג משקל גוף, בעיקר כדי שיהיה לי יותר קל באימונים הקשים.
כתוצאה מכך, נשקלתי הבוקר 68 ק''ג אחרי ששקלתי ,64 ק''ג ב31 לדצמבר, ויש לי כרס שגורמת לי להראות כמו בלון.
האם יכול להיות שעליתי כל כך הרבה נוזלים?
ברור לי שלא עליתי 4 ק''ג שומן בשבועיים, אבל אני ממש מרגיש לא בנוח עם איך שאני נראה עכשיו.
אם כן עליתי כזאת כמות של נוזלים, האם יש חסרון בלעבור למסה עם מעט פחמימות (בערך 50-100 ביום) על מנת לחזור להראות נורמלי?
תודה לעונים
על כמה פחמימה הייתה בשיא הדיאטה? האם עלית בהדרגה לאו לאט?

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה אם יש לך קצת כרס? אתה עולה לבמה מחר? תסתכל ברחוב לכמה אנשים יש כרס והם לא מתאמנים. גם לי יש קצת כרס.. לפי דעתי לחשוב על מסה דלת פחמימות כי אתה פוחד שיראו לך כרס כשאתה לובש צמוד זה נשי/ נרקסיסטי.
אז אני נשי/נרקסיסטי.
לא מבין איך זה רלוונטי לשאלות שלי.
@Serg בשיא הייתי מגיע למקסימום 70 גרם.. המספר נע בין 20-70.
לא העליתי בהדרגה למען האמת.

אז אני נשי/נרקסיסטי.
לא מבין איך זה רלוונטי לשאלות שלי.
@Serg בשיא הייתי מגיע למקסימום 70 גרם.. המספר נע בין 20-70.
לא העליתי בהדרגה למען האמת.
הנקודה היא שאתה מתעסק בשטויות.. תהיה פחות יבש תקופה, ביג דיל

דווקא ששקלתי 103 עם כרס קיבלתי הכי הרבה הערות חיוביות על המסה שלי

אבל אני רוצה ריבועים 😭
אחי אני איתך גם באותה הסירה . חיטבתי ל 64 העלתי פחמימה בום 68 קילו עם כרס של אלוהים ישמור . חטפתי חום רציתי לבכות . אבל אז הבנתי שזה נוזלים והמשקלי עבודה טסים לא עולים רק חח

אחי אני איתך גם באותה הסירה . חיטבתי ל 64 העלתי פחמימה בום 68 קילו עם כרס של אלוהים ישמור . חטפתי חום רציתי לבכות . אבל אז הבנתי שזה נוזלים והמשקלי עבודה טסים לא עולים רק חח
מה הגובה שלך? 68 עם כרס?

• פותח/ת השרשור

בינתיים אני מרגיש שיפור קל, לא משהו ששווה את הכרס שגידלתי 🫤
כנראה שהייתי צריך לרדת לאחוז שומן נמוך במיוחד ורק אז להתחיל מסה.

בינתיים אני מרגיש שיפור קל, לא משהו ששווה את הכרס שגידלתי 🫤
כנראה שהייתי צריך לרדת לאחוז שומן נמוך במיוחד ורק אז להתחיל מסה.
אני גם לא התחלתי עם אחוז שומן נמוך . אבל אחי תאמין לי בחיטוב הבא אתה תראה פגז עם מסת שריר יותר גדולה

• פותח/ת השרשור
אני גם לא התחלתי עם אחוז שומן נמוך . אבל אחי תאמין לי בחיטוב הבא אתה תראה פגז עם מסת שריר יותר גדולה
אני בכל מקרה אוריד פחמימה בצורה דרסטית ואוסיף חלבון ושומן במקום, אולי ארגיש יותר טוב עם עצמי.

אני בכל מקרה אוריד פחמימה בצורה דרסטית ואוסיף חלבון ושומן במקום, אולי ארגיש יותר טוב עם עצמי.
לא מציע נסיתי . משקלי עבודה יורדים. אתה עייף כל הזמן באימון .
גם אני אוהב ללבוש צמוד חחח מבקש מידה סמאל המוכרת אומרת לי אתה בטוח הבן הקטן שלי לובש ככה חחח אמרתי לה כן כן חחח

• פותח/ת השרשור
לא מציע נסיתי . משקלי עבודה יורדים. אתה עייף כל הזמן באימון .

גם אני אוהב ללבוש צמוד חחח מבקש מידה סמאל המוכרת אומרת לי אתה בטוח הבן הקטן שלי לובש ככה חחח אמרתי לה כן כן חחח
חח לגמרי..
אולי באמת אחכה עד הקיץ ואז אעשה חיטוב יחסית אגרסיבי, בתקווה שאעלה מספיק מסה עד אז.
קשה להרגיש כמו בלון 😕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית