עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקשיבו אני עכשיו בתכנית ABC אבל שמעתי שאם אני מפעיל כל שריר רק פעם בשבוע זה לא מספיק טוב... כדאי להחליף לAB ולבוא 4 פעמים בשבוע? למרות שזה יהיה ממש קשה למצוא את הזמן והרבה יותר נוח לי 3 פעמים בשבוע.
אחי מסובך לי מידי וגם אני לא אוהב שחסרים שם תרגילים.עזוב את תוכניות האימון הממפוצלות .
קרא את זה ותתחיל ליישם http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=552
שמע FBW אני גם לא יספיק להחלים מזה וגם יצא לי אימון ארוך מידי אני לא יכול כל פעם שעתיים בחדר כושר.אם נוח לך 3 פעמים בשבוע תעשה
FBW
כן אבל הבעיה שלי היא שקשה לי לעשות 4 פעמים בשבוע. אולי AB 3 פעמים בשבוע?קודם כל זה תלוי בעצימות האימון והנפח האימון בהחלט אפשר גם להסתפק באימון אחד בשבוע,
אני עובד ABCD 5 פעמים בשבוע
זה אומר בין שריר אחד ל2 בשבוע אם אתה מבין את החלוקה
דוגמה:
ABXCDAX
BCXDABX
וככה הלאה
או בצורך שלך אתה יכול לעשות ABC 4 פעמים בשבוע
ABXCAXX
BCXABXX
וככה הלאה
שיהיה בהצלחה!![]()
אחי מסובך לי מידי וגם אני לא אוהב שחסרים שם תרגילים.
שמע FBW אני גם לא יספיק להחלים מזה וגם יצא לי אימון ארוך מידי אני לא יכול כל פעם שעתיים בחדר כושר.
כן אבל הבעיה שלי היא שקשה לי לעשות 4 פעמים בשבוע. אולי AB 3 פעמים בשבוע?
ואיך עדיף לי לחלק תכנית AB מבחינת תרגילים?
כרגע זה:
A - גב, יד קדמית, קצת אמה
B - חזה, כתפיים, יד אחורית
C - רגליים
אחי אתה בטוח שזו תכנית כל כך טובה? אין שם בנט אובר שלפי דעתי זה תרגיל ממש חשוב, וגם אין שום תרגיל לחזה עליון. וגם אין שם ממש תרגילים לידיים, הוא ממליץ לא לעשות תרגילים לידיים ואם עושים אז רק פעם בשבוע ורק תרגיל אחד לשריר? הידיים זה מאוד חשוב לי.לא חסרים שם תרגילים .
התוכנית תקנה לך רקע בתחום , תגרום לך לעלות במשקל ולהתחזק יותר מכל תוכנית אחרת כמתחיל
מבחינת סיבוך היא פשוטה מאוד יש עליה כל כך הרבה חומר שזה פשוט מגוחך ועוד יש לך אותה פה בעברית .
אחי אתה בטוח שזו תכנית כל כך טובה? אין שם בנט אובר שלפי דעתי זה תרגיל ממש חשוב, וגם אין שום תרגיל לחזה עליון. וגם אין שם ממש תרגילים לידיים, הוא ממליץ לא לעשות תרגילים לידיים ואם עושים אז רק פעם בשבוע ורק תרגיל אחד לשריר? הידיים זה מאוד חשוב לי.
חוץ מזה, אני ממש לא חושב שאני יכול להעלות כל אימון את המשקל בכל כך הרבה. כרגע אני דיי תקוע במשקל, למרות שרק לא מזמן התחלתי את הABC. איך אני אמור לעלות כל פעם עוד 5 קילו לדדליפטס?
טוב, נראה לי שאני אסיים את השבעו הזה ובשבוע הבא אני אנסה להתחיל את התכנית הזאת, למרות שאני עדיין לא מבין איך אני אמור להוסיף משקל כל אימון... ויש לי שאלה, הdips שצריך לעשות שם זה עם מקבילים או ספסל? ואיך אני עושה את זה עם משקולות?קרא את כל החומר שיש שם , זה היופי בתוכנית הזאת העלייה הלינארית שלה .
אין צורך לעבוד בעבודה מבודדת לאנשים בתחילת דרכם , הידיים כן מקבלות עבודה מהתרגילים האחרים . עם בא לך תריץ חיפוש בגוגל עליה ותבין למה אני חושב שהיא טובה .
טוב, נראה לי שאני אסיים את השבעו הזה ובשבוע הבא אני אנסה להתחיל את התכנית הזאת, למרות שאני עדיין לא מבין איך אני אמור להוסיף משקל כל אימון... ויש לי שאלה, הdips שצריך לעשות שם זה עם מקבילים או ספסל? ואיך אני עושה את זה עם משקולות?
וגם... בדקתי באתר http://www.startingstrength.net/
ואומרים שם:
Replacing Power Cleans: you can do Pendlay Rows (3 x 5) and Chin-ups ( 2 x 8 ) as a replacement.
אין סיכוי שאני עושה power cleans (גם כי אני לא רוצה להרוג את עצמי וגם כי החדר כושר שלי ממש לא מתאים לזה), אז במקומו לעשות את שני התרגילים?
שמע אני עושה תרגילי ידיים אבל ברור לי שלהוסיף 5 קילו לדדליפט או סקוואט זה לא כמו להוסיף 5 קילו לידיים, עדיין זה נראה לי מספר גדול, אבל ננסה ונראה.בגלל שאתה עסוק בידיים שלך ולא בהרמות שלך אז באמת זה יכול להשמע קשה לשים 5 קילו בדד ליפט כל אימון
power clean לא יזיק לך, להפך, זה תרגיל מצוין, הוא די שונה מרוב התרגילים אבל הוא לא פחות טוב
שמע, אני ממש מתחיל. עד לא מזמן הייתי כמו הרבה אנשים שבאים לחדר כושר מתי שמתחשק להם בלי שום תוכנית וסתם עושים מה שבא להם.nick, כמה זמן כבר אתה מיתאמן ומה הייתה התכנית האחרונה שלך?
שמע, אני חושב שאם אתה בא 3 פעמים בשבוע אז תעשה מאמץ ותגיע עוד פעם אחת ותבנה תוכנית כמו שצריך.. בכל מקרה אם אתה עדיין נעול על 3 פעמים בשבוע תעשה AB 3 פעמים בשבוע עדיף
deus ex machina (או כל אחד אחר שמבין בstaring strrengh), רק כדי להיות בטוח, הסקוואט הוא גם בA וגם בB, לכן אני מעלה את המשקל כל אימון ולא כל שבוע או כל שני אימונים, נכון?