הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה ההבדל בין אימוני כוח והיפרטרופיה?

Elidor20

משתמש מתחיל
237
50
נק' מוניטין:
78
237
50
כותרת
יש מלא מקומות שאומרים שאם תעבוד על כוח , אז השריר יתחזק יותר שריר חזק יותר = שריר גדול יותר

ויש מקומות שאומרים שאם תעבוד כוח(נגיד 5x5) אצה רק תתחזק ואורך השריר והגודל לא ישתנה ורק הכוח יגדל

מה לדעתכם ההבדל בין אימוני כוח להיפרטרופיה?
ואם אני רוצה ״לגדול״ אז עדיף היפרטרופיה?

אני אעיין בזה אחר כך.
אבל קיבלתי בנוגע לעצמה ולגודל, הגיוני.
הפואנטה שלי שמבחינת כמות ותדירות אין שינוי גדול, אם בכלל.

Catastrophic storms, once rare, are almost routine. Is climate change to blame?
Climate change won’t mean more storms overall — but it probably will mean that that biggest storms become even bigger, scientists say.
כאן הם מציינים את זה, אבל לא אומרים כמה זה תכלס משפיע.
בהמשך גם מסבירים מה זה סופה של "פעם במאה" זה פשוט סטטיסטית מה הסיכוי שהשנה תהיה סופה בעוצמה כזאת, אם התשובה היא אחת ל100 אז זה סופה של פעם במאה, זה לא סותר שזה יכול לקרות שנה אחר שנה.

לפי הרשימה מתוך 21 סופות בדרגת החומרה האחרונה במהלך 96 השנים האחרונות, 12 היו ב-30 השנים האחרונות ומתוכן 10 ב-20 השנים האחרונות... אלא אם יש בעיה של תיעוד אז עושה רושם שהטרנד הוא של עליה בתדירות.

לפי הרשימה מתוך 21 סופות בדרגת החומרה האחרונה במהלך 96 השנים האחרונות, 12 היו ב-30 השנים האחרונות ומתוכן 10 ב-20 השנים האחרונות... אלא אם יש בעיה של תיעוד אז עושה רושם שהטרנד הוא של עליה בתדירות.
לא מצליח לראות איפה מצאת את זה, בכל זאת בוודאי שיש בעיה של תיעוד, וזה חוזר לשאלה כמה זה חריג.
בערך מ1998-2012 יש האטה משמעותית ואפילו ירידה בטמפרטורה ככה שזה פחות מסתדר עם יותר טמפרטורה יותר סופות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית