הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מולטי ויטמין במינון נמוך

דניאלביטון10

משתמש קבוע
1,371
575
נק' מוניטין:
270
1,371
575
תהיתי לעצמי אם יש מולטי ויטמין במינון נמוך, אני לא צורך כל יום בוודאות מספיק מויטמין a אולי מc ואולי מe

יעני כוונתי שנניח יום אחד אני אוכל הרבה יום אחד בקושי וכו... ויטמין b צורך בשפע, הברזל אצלי תקין, מגנזיום ואבץ תקין
B 12 וחומצה פולית תקינים וגם יש בביתי תוסף שלהם (לא עבורי אבל מציין שיש 😄)

מולטיויטמינים שראיתי מפוצצים בכמויות הזויות של הכל מהכל, למה שיכניסו בכלל ברזל למולטי ויטמין מילא לאיזו פורמולה של נשים לאדע...
בכל אופן יש מולטי ויטמינס במינונים נמוכים ואולי אפילו בדגש על e c a?

אוי.. יכול להיות שאני מבולבל והכמויות שהם מציינים בדרך כלל זה לכמה כדורים? נראה לי שפתחתי נושא מיותר 😆

כן כנראה שיצאתי דבע, מוזמנים למחוק או משהו...

נערך לאחרונה:
אני כבר לא ממליץ על אופטימן אלא רק בחיטובים לאחוזי שומן נמוכים/גרעון מאוד גבוה/אנשים שמתמשים בחומרים/ סיבות יוצאות מין הכלל אחרות. בעיקר בגלל כמות הויטמינים/מינרלים המאוד גבוהה בו. מיותר

אני כבר לא ממליץ על אופטימן אלא רק בחיטובים לאחוזי שומן נמוכים/גרעון מאוד גבוה/אנשים שמתמשים בחומרים/ סיבות יוצאות מין הכלל אחרות. בעיקר בגלל כמות הויטמינים/מינרלים המאוד גבוהה בו. מיותר
מה לגבי לקחת שני כדורים ביום של אופטימן במקום שלושה? או אחד? עדיין לא ממליץ?

תודה על התשובה.
על מה אתה כן ממליץ לשימוש יומיומי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית