הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה קורה אם יורדים מהר במשקל

Amit201298

משתמש מתחיל
197
20
נק' מוניטין:
42
197
20
עזבו לאבד מסת שריר לבן אדם שמן שרוצה להרזות כמה שיותר מהר ובמקום 4 קילו בחודש הוא יוריד 8.

החילוף חומרים ידפק ? המשקל יעלה בחזרה תוך שנייה ? או שהכל מיתוסים

מתייחסים למסת השומן.
הנוסחה היא לא מדויקת אבל בעיקרון זה 69 כפול מסת השומן שלך בקילוגרמים.
התוצאה היא מספר הקלוריות המקסימלי שאתה יכול להחסיר מהמאזן הנייטרלי שלך מבלי לאבד מסת שריר.
נייטרלי הכוונה לbmr?

לאחר 6-12 שבועות יש לעשות הפסקה של שבועיים ולאכול במאזן נייטרלי.

אתה מתכוון ככה ? אני מתכנן לתת חודש וחצי חזקים ואז לחזור לתפריט ניטרלי זה ישפר את החילוף חומרים ?
זה לא פיתרון פרקטי, כי במהלך הנייטרלי התיאורתי (שנהיה בפועל נמוך יותר בינתיים) אתה כן תצבור מעט שומן.
למה לא פשוט לעשות חיטוב רגוע ומבוקר?

מתייחסים למסת השומן.
הנוסחה היא לא מדויקת אבל בעיקרון זה 69 כפול מסת השומן שלך בקילוגרמים.
התוצאה היא מספר הקלוריות המקסימלי שאתה יכול להחסיר מהמאזן הנייטרלי שלך מבלי לאבד מסת שריר.
דווקא בPSMF הנוסחה הזו לא רלוונטית

• פותח/ת השרשור
זה לא פיתרון פרקטי, כי במהלך הנייטרלי התיאורתי (שנהיה בפועל נמוך יותר בינתיים) אתה כן תצבור מעט שומן.
אני פשוט שואל אם כבר עשיתי חיטוב כסאח ואני במשקל מטרה איך אני מחזיר תחילוף חומרים ?

מעניין אותי לדעת על זה.
האם זה בגלל שהדיאטה עשירה בחלבון?
איך זה בדיוק משפיע?
מעולם לא ביצעתי דיאטה כזאת ולא שמעתי עליה.
הנוסחה של ה-69 כפול סך השומן לא מתייחסת ל:
1. כמות החלבון הנצרכת ביממה
2. אימוני כוח
3. העמסת פחמימות

סעיפים אלו נותנים לך את האופציה להגדיל באופן משמעותי את הגרעון הקלורי מבלי לאבד מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
הרזיה מהירה [דיאטה מהירה] קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

לא הבנתי למה רשום פה שאני יעלה חצי מהמשקל בחזרה ?? ואם זה דיאטה איטית ומבוקרת אז לא

בבקשה תעזרו לי חברה
לפי מה שקראתי שם זה בעיקר פסיכולוגי ולא פיזולוגי

הנוסחה של ה-69 כפול סך השומן לא מתייחסת ל:
1. כמות החלבון הנצרכת ביממה
2. אימוני כוח
3. העמסת פחמימות

סעיפים אלו נותנים לך את האופציה להגדיל באופן משמעותי את הגרעון הקלורי מבלי לאבד מסת שריר.
נכון, אך אולי עדיין לאוכלוסיית המתאמנים הכללית יהיה עדיף לדגול בגירעון קלורי בינוני ולא גדול מדי על מנת להתמיד.
בנוסף לכך, גירעון קלורי גדול מדי יפגע בעצימות ונפח האימונים, מה שבעקיפין גורם לירידה במסת השריר.

אני פשוט שואל אם כבר עשיתי חיטוב כסאח ואני במשקל מטרה איך אני מחזיר תחילוף חומרים ?

אתה אפילו לא מבין מה אתה שואל.
ולא ענית לי על השאלה - למה אתה חושב שמשהו דפוק עם חילוף החומרים שלך?
הרבה יותר סביר שאתה טועה בדברים אחרים שקשורים למשקל שלך.
ואם באמת יש לך בעיה אמיתית עם חילוף החומרים בגוף, אז יש לך בעיות הרבה יותר קשות מאשר לאבד מסת שריר.
לא הייתי מתעסק בזה בכלל

• פותח/ת השרשור
אתה אפילו לא מבין מה אתה שואל.
ולא ענית לי על השאלה - למה אתה חושב שמשהו דפוק עם חילוף החומרים שלך?
הרבה יותר סביר שאתה טועה בדברים אחרים שקשורים למשקל שלך.
ואם באמת יש לך בעיה אמיתית עם חילוף החומרים בגוף, אז יש לך בעיות הרבה יותר קשות מאשר לאבד מסת שריר.
לא הייתי מתעסק בזה בכלל
אין לי אחי בעיה עם חילוף חוצרים אני רוצה לעשות דיאטת כסאח חודש ואז להמשיך לחיטוב מבוקר יותר כדי לרדת הרבה משקל בהתחלה בשביל הבוסט מוטיבציה ובשביל עצמי עשיתי בדיקות דם הטי 3 תקין בלוטת הטריס

נכון, אך אולי עדיין לאוכלוסיית המתאמנים הכללית יהיה עדיף לדגול בגירעון קלורי בינוני ולא גדול מדי על מנת להתמיד.
הדיאטה מיועדת לאנשים באחוז שומן גבוה. מפסיקים psmf כשמגיעים ל14-15% שומן.
בנוסף לכך, גירעון קלורי גדול מדי יפגע בעצימות ונפח האימונים, מה שבעקיפין גורם לירידה במסת השריר.
בפועל, זה לא קורה עקב כמות החלבון הגבוהה מאוד בpsmf והעמסות תכופות.

אין לי אחי בעיה עם חילוף חוצרים אני רוצה לעשות דיאטת כסאח חודש ואז להמשיך לחיטוב מבוקר יותר כדי לרדת הרבה משקל בהתחלה בשביל הבוסט מוטיבציה ובשביל עצמי עשיתי בדיקות דם הטי 3 תקין בלוטת הטריס

אז כמו שכבר ענו לך, אחרי שתגיע למשקל המטרה שלך, תתחיל לעלות קלוריות בהדרגה איטית מאוד.
תעשה את זה לאט ונכון והכל יהיה בסדר

יש לכם דוגמה לזה?
אין לי כוח להריץ עכשיו חיפוש בגוגל.

(אולי זה בגלל שאני לא עושה PSMF שידועה בתור משמרת הכוח האולטימטיבית)

יש לכם דוגמה לזה?

למה אתה מסתלבט? זאת תזונה שמי שעשה אותה לזמן קצר לא חווה שום השפעה שלילית על הכוח, לפחות ממה שאנשים מפרסמים ברדיט וכאלה.
יש לכם דוגמה לזה?

חיפשתי קצת וכל מי ששמר על כח השתמש בסטאק של EC, אז אני חוזר בי.

למה אתה מסתלבט? זאת תזונה שמי שעשה אותה לזמן קצר לא חווה שום השפעה שלילית על הכוח, לפחות ממה שאנשים מפרסמים ברדיט וכאלה.
קצת הומור אף פעם לא מזיק.
בכל מקרה, אני לא בקיא מספיק בנושא על מנת לקבוע דברים חד משמעיים אז אני לוקח את דבריי בחזרה.
אם אתה מתכוון לבצע את הדיאטה אשמח אם תשתף אותנו בתוצאות.

קצת הומור אף פעם לא מזיק.
בכל מקרה, אני לא בקיא מספיק בנושא על מנת לקבוע דברים חד משמעיים אז אני לוקח את דבריי בחזרה.
אם אתה מתכוון לבצע את הדיאטה אשמח אם תשתף אותנו בתוצאות.

Losing Fat
סתם דוגמא..
אבל שוב, סטאק של EC.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית