טוב, אז נראה שממחר אני מתחיל באמת בתקווה שישתחררו לי ההאמסטרינגס, כרגע אני ממש תפוס ומקווה שזה יעבור עד מחר, אני מאמין שלא אבל אני נותן קומפרסים של חום \ קור ומתיחות לאיזור, זה קרה בגלל דדליפט שתרגלתי.
אתמול היה האירובי האחרון, אני אתגעגע :(
קצת נתונים -
1.74
68
12%~
המטרה היא לעלות בשריר עם כמה שפחות שומן.
כרגע אני בנייטרלי, מתכוון להכניס בסביבות ה2000 קלוריות ביום ללא אימון ו2400 ביום עם אימון (שזה בעצם פי 2 כמעט ממה שהייתי אוכל בשבועיים האחרונים - בימי אימון אני אוסיף חלב, לפחות 250 מ"ל).
תוספים -
אופטימן פעמיים ביום
ויטמין סי
אב' חלבון דיימטייז (מוקה)
קפאין לימים חלשים
אני מתאר לעצמי שאני אקפוץ במשקל ל71 די מהר, המשקל שלי עכשיו הוא נגזרת של נוזלים וחוסר פחמימה בגוף.
המטרה העיקרית שלי היא להחזיק את עצמי בתוכנית ולא לבכות גם אם אני אעלה בשומן, כי החיטוב שיבוא אח"כ שיהיה הרבה יותר קל ויהיה מה לחשוף מתחת לשומן, עוד מטרה עיקרית היא לא לאכול כל מה שזז (למי שמכיר אותי, אני מאלו שאוכלים 5-6 אלף קלוריות ונהנים מכל קלורה, החיטוב הוא דבר שהחזיק אותי קצר אבל ברגע שאני משחרר את הלולאה אין לי מסגרת ויהיה לי קשה להצמד לתפריט) אין לי ספק שיצא לי הרבה פעמים "להרשות" לעצמי, אני מקווה לא להגזים 🥷
בנוגע לתוכנית -
כנראה שהאימון הראשון שאמור להיות מחר יוקדש במלואו לטכניקה (יכול להיות שבאימון הקרוב אני אוותר על דדליפט בתקווה שסקוואטים לא יחמירו את מצב ההאמסטרינגס), קראתי שליש מהספר עד עכשיו וראיתי את ה-DVD, תרגלתי את הטכניקות ברוב התרגילים.
את כל התרגילים אני עושה עם רצועות שתומכות בשורשי כפות הידיים עקב בעייתה שמלווה אותי כבר שנים, אני מקווה שאני אחזק את האיזור עד לרמה שלא אצטרך לדאוג יותר מדלקות.
סקוואט RM1 שלי הוא בטח משהו באיזור ה65 קילו.
זה אומר ש70% זה 45~.
מתח אני מתכוון לעשות עם משקל גוף כרגע (לא קראתי בשום מקום על שילוב של מתח ככה שמבחינת חימום והכנה לתרגיל אני לא ממש יודע מה לעשות)
בנץ' RM1 שלי הוא 65-70 קילו
האמת שיהיה די מצחיק לעשות בנץ' עם 42 ק"ג שהם בעצם 70% מהRM1 שלי, אבל באימון A האחרון השבוע אני כבר אעלה ל50.
פרס - עשיתי בפעם הראשונה בשבוע שעבר עם 30 ק"ג, היו לי אח"כ שבוע כאבים במרפקים, אני מאמין שהRM1 הוא בערך 40 קילו, ואני אתחיל עם 25 ואעלה משם כדי לא לעשות טעויות.
הטכניקה בדדליפט שלי ממש גרועה, אני לא מצליח לשמור על חזה בחוץ (נובע מחוסר גמישות שלי ויכולת להרים את המוט מהרצפה ובמקביל להוציא חזה)
אני אתחיל דדליפט עם 40 ק"ג כ70% כדי לשפר את הטכניקה ואעלה ב-5.
שבוע ראשון
A -
סקוואט (45) 3x5 מעלה ב-5 (חימום - מוט, 2.5 קילו, 5 קילו, 7.5 קילו ל3 חזרות)
מתח (גוף) 3x5
בנץ' (42-45 בהתאם למה שאני ארגיש)3x5 מעלה ב-5 (חימום - מוט, 2.5 קילו, 5 קילו, 7.5 קילו, 10 קילו ל3 חזרות)
B -
סקוואט (נקווה שיהיה כבר 50) 3x5 מעלה ב5
פרס (25-30) 3x5 מעלה ב5 (חימום - מוט, 1.25 קילו, 2.5 קילו, 3.75 קילו ל3 חזרות)
דדליפט (40 עד שהטכניקה תיהיה מושלמת) 1x5מעלה ב5 (חימום - מוט, 2.5 קילו, 5 קילו, 7.5 קילו ל 3 חזרות)
A -
סקוואט 3x5 מעלה ב-5
מתח 3x5
בנץ' 3x5 מעלה ב-5
שבוע שני -
B -
סקוואט 3x5 מעלה ב5
פרס 3x5 מעלה ב5
דדליפט 1x5 מעלה ב5
A -
סקוואט 3x5 מעלה ב-5
מתח 3x5
בנץ' 3x5 מעלה ב-5
B -
סקוואט 3x5 מעלה ב5
פרס 3x5 מעלה ב5
דדליפט 1x5 מעלה ב5
Hip Drive all the way!!!!!
אני אשמח לטיפים והמלצות בנוגע לתוכנית ובכלל דגשים.
סרטונים יועלו בהמשך.
אתמול היה האירובי האחרון, אני אתגעגע :(
קצת נתונים -
1.74
68
12%~
המטרה היא לעלות בשריר עם כמה שפחות שומן.
כרגע אני בנייטרלי, מתכוון להכניס בסביבות ה2000 קלוריות ביום ללא אימון ו2400 ביום עם אימון (שזה בעצם פי 2 כמעט ממה שהייתי אוכל בשבועיים האחרונים - בימי אימון אני אוסיף חלב, לפחות 250 מ"ל).
תוספים -
אופטימן פעמיים ביום
ויטמין סי
אב' חלבון דיימטייז (מוקה)
קפאין לימים חלשים
אני מתאר לעצמי שאני אקפוץ במשקל ל71 די מהר, המשקל שלי עכשיו הוא נגזרת של נוזלים וחוסר פחמימה בגוף.
המטרה העיקרית שלי היא להחזיק את עצמי בתוכנית ולא לבכות גם אם אני אעלה בשומן, כי החיטוב שיבוא אח"כ שיהיה הרבה יותר קל ויהיה מה לחשוף מתחת לשומן, עוד מטרה עיקרית היא לא לאכול כל מה שזז (למי שמכיר אותי, אני מאלו שאוכלים 5-6 אלף קלוריות ונהנים מכל קלורה, החיטוב הוא דבר שהחזיק אותי קצר אבל ברגע שאני משחרר את הלולאה אין לי מסגרת ויהיה לי קשה להצמד לתפריט) אין לי ספק שיצא לי הרבה פעמים "להרשות" לעצמי, אני מקווה לא להגזים 🥷
בנוגע לתוכנית -
כנראה שהאימון הראשון שאמור להיות מחר יוקדש במלואו לטכניקה (יכול להיות שבאימון הקרוב אני אוותר על דדליפט בתקווה שסקוואטים לא יחמירו את מצב ההאמסטרינגס), קראתי שליש מהספר עד עכשיו וראיתי את ה-DVD, תרגלתי את הטכניקות ברוב התרגילים.
את כל התרגילים אני עושה עם רצועות שתומכות בשורשי כפות הידיים עקב בעייתה שמלווה אותי כבר שנים, אני מקווה שאני אחזק את האיזור עד לרמה שלא אצטרך לדאוג יותר מדלקות.
סקוואט RM1 שלי הוא בטח משהו באיזור ה65 קילו.
זה אומר ש70% זה 45~.
מתח אני מתכוון לעשות עם משקל גוף כרגע (לא קראתי בשום מקום על שילוב של מתח ככה שמבחינת חימום והכנה לתרגיל אני לא ממש יודע מה לעשות)
בנץ' RM1 שלי הוא 65-70 קילו
האמת שיהיה די מצחיק לעשות בנץ' עם 42 ק"ג שהם בעצם 70% מהRM1 שלי, אבל באימון A האחרון השבוע אני כבר אעלה ל50.
פרס - עשיתי בפעם הראשונה בשבוע שעבר עם 30 ק"ג, היו לי אח"כ שבוע כאבים במרפקים, אני מאמין שהRM1 הוא בערך 40 קילו, ואני אתחיל עם 25 ואעלה משם כדי לא לעשות טעויות.
הטכניקה בדדליפט שלי ממש גרועה, אני לא מצליח לשמור על חזה בחוץ (נובע מחוסר גמישות שלי ויכולת להרים את המוט מהרצפה ובמקביל להוציא חזה)
אני אתחיל דדליפט עם 40 ק"ג כ70% כדי לשפר את הטכניקה ואעלה ב-5.
שבוע ראשון
A -
סקוואט (45) 3x5 מעלה ב-5 (חימום - מוט, 2.5 קילו, 5 קילו, 7.5 קילו ל3 חזרות)
מתח (גוף) 3x5
בנץ' (42-45 בהתאם למה שאני ארגיש)3x5 מעלה ב-5 (חימום - מוט, 2.5 קילו, 5 קילו, 7.5 קילו, 10 קילו ל3 חזרות)
B -
סקוואט (נקווה שיהיה כבר 50) 3x5 מעלה ב5
פרס (25-30) 3x5 מעלה ב5 (חימום - מוט, 1.25 קילו, 2.5 קילו, 3.75 קילו ל3 חזרות)
דדליפט (40 עד שהטכניקה תיהיה מושלמת) 1x5מעלה ב5 (חימום - מוט, 2.5 קילו, 5 קילו, 7.5 קילו ל 3 חזרות)
A -
סקוואט 3x5 מעלה ב-5
מתח 3x5
בנץ' 3x5 מעלה ב-5
שבוע שני -
B -
סקוואט 3x5 מעלה ב5
פרס 3x5 מעלה ב5
דדליפט 1x5 מעלה ב5
A -
סקוואט 3x5 מעלה ב-5
מתח 3x5
בנץ' 3x5 מעלה ב-5
B -
סקוואט 3x5 מעלה ב5
פרס 3x5 מעלה ב5
דדליפט 1x5 מעלה ב5
Hip Drive all the way!!!!!
אני אשמח לטיפים והמלצות בנוגע לתוכנית ובכלל דגשים.
סרטונים יועלו בהמשך.