הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפתרון של ריפיטו למותניים רחבות, SS baby.

• פותח/ת השרשור anoREX
  • פורסם בתאריך
אור, זו לא תוכנית "טחון כפי יכולתך", זה "טחון במידה שאתה צריך לטחון". אל תשתולל אחרת תיכנס שוב ללופ האינסופי של מאסה-חיטוב-מאסה.

• פותח/ת השרשור
איך אתה עושה 12.5 קילו בפרס? המוט עצמו שוקל 20

12.5 כל צד, טעות שלי, יוצא 45~47 קילו בסה"כ (המוט לא סטנדרטי).

אור אל תשתגע עם עצמך.. עוד לא הגעת למצב שאתה עובד עם משקלים כאלה כבדים שאתה יכול לטחון את כל הבית. לא שיש בעיה עם לאכול הרבה, אבל זה מסוג הדברים שישלחו אותך מהר מאוד חזרה לחיטוב ושוב הלך קפוט על ההתקדמות שלך.
ואתה עדיין לא מסתדר עם הסקוואט, תתחיל לפרסם סרטונים. כמה שיותר מהר תעשה את זה יותר מהר הטכניקה שלך תשתפר

מסכים איתך לחלוטין, אבל הרבה תלוי בהתאוששות מאימון לאימון, ולא הגעתי למצב שאני מצליח להתאושש כמו שצריך, אין ספק שאני צריך להרגיע קצת עם האוכל ולאכול נכון יותר, זה קצת באופי שלי להפריז בכמויות כשמדובר באוכל 😃

יכלת להיכנס ל YELLOW או משהו ולקנות סנדוויץ מוכן, אבל לא אתה שמן מסכן מעורר רחמים שמנצל הזדמנויות לאכול ג'אנק כשאתה מתאמן כמו כוסית עם טמפון שתקוע לה בפות, אין אתה שמן חסר עתיד תעשה חיטוב כל החיים ותעשה שאיבת שומן

יכולתי להכנס לYELLOW? מה אתה מבלבל בשכל? הייתי צריך פחמימה וחלבון במחיר סביר, והייתי רעב (ואני לא מכליל פה את השווארמה שפשוט היה בא לי וכן אני שמן מסריח).
חוץ מזה יחתיכת שמן מפגר אתה מדבר עלי? אתה אוכל KFC וטוסט עם 10 חתיכות גבינה צהובה ( 30% שומן) בכל ארוחה ועוד בחיטוב! אני השמן חסר עתיד? אתה כבר נושק ל30% שומן!!!, עדיף להתאמן עם טמפון בתחת מלשבת כל היום ולאכול בלי לעשות כלום י'שמן.

קנית אליפטיקל ולקח לך שבועיים רק להרכיב אותו! ואחרי שהרכבת אותו אתה יושב מולו כל יום במשך שעה ומביא ביד עד שאתה מגיע לדופק מטרה יהומו!

אור, זו לא תוכנית "טחון כפי יכולתך", זה "טחון במידה שאתה צריך לטחון". אל תשתולל אחרת תיכנס שוב ללופ האינסופי של מאסה-חיטוב-מאסה.

מסכים לחלוטין, הקטע המפחיד שמיום ליום הבגדים קטנים עלי, וזה רע, אני צריך להפחית ומהר.
הבעיה שעוד לא למדתי כמה אני אמור "לטחון" ומה המידה הנכונה שמספיקה להתאוששות.

ואני מגיע להרבה מעבר ל2500, יש ימים של 3500-4000 בקלות.

זה מה שאמרתי לו שהוא יסיים את התוכנית לפחות על 85 ק"ג ואם הוא לא מתכוון להגיע לשם אין לו מה להתחיל את התוכנית, הוא עושה לי כיף לי, אמרתי לו חכה תתחיל להזיע בסקוואט בנתיים אתה עושה עם מטאטא, בקיצור ליצן אחו****** כמו שחשבתי

בוא נגיד שכשזה מגיע לאימונים שאתה ממש לא בטוח שהסט הבא בסקוואט יעלה (וזה רק הסט השני, לעזאזל) זה סימן שצריך לשקול ברצינות טחינת אוכל.
והג'ינסים צמודים עליך כי או שקנית סקיני (יא ***) או שהתחת גדל לך בטירוףףף. אחרי הכל, עלית 2 קילו! 😛

נערך לאחרונה:
זה מה שאמרתי לו שהוא יסיים את התוכנית לפחות על 85 ק"ג ואם הוא לא מתכוון להגיע לשם אין לו מה להתחיל את התוכנית, הוא עושה לי כיף לי, אמרתי לו חכה תתחיל להזיע בסקוואט בנתיים אתה עושה עם מטאטא, בקיצור ליצן אחו****** כמו שחשבתי

משה, למה הוא מנהל?

• פותח/ת השרשור
משה, למה הוא מנהל?

כדי שיהיו לי הרשאות להשעות אותך 📢

מר לטיסימוס, בחיים לא עבדתי על רגליים והיו לי כבר ירכיים יחסית גדולות (גנטי), עליתי ביותר מ30 קילו בסקוואט בינתיים ועליתי הרבה יותר מ-2 קילו במשקל גוף, מסוף חיטוב עד עכשיו בערך 5-6 קילו, וזה סה"כ ב3 וקצת שבועות.

כנראה שיצאתי אידיוט שלא התחלתי בהדרגה ואחרי איזה 3-4 ימים מסוף החיטוב הכל התפוצץ לי והתחלתי לאכול כמו חזיר, ושם צברתי יותר מדי שומן להתחלה, מה שכן בחיטוב אני מעיף את זה בקלות.

הג'ינסים שלי הם ממש לא סקיני, ואני חייב להגיד שבסוף החיטוב הם היו נופלים לי, מצב שכל 10 צעדים הייתי צריך להרים אותם קצת (לא מוגזם כמו אלו שהולכים עם הג'ינס מתחת לתחת), ועכשיו אני צריך להשאיר כפתור פתוח כשאני יושב :120ag: פעם הארנק היה נכנס לי לג'ינס והיום המפתח בקושי נכנס.

אין ספק שעליתי גם בשריר, ולא מעט, השאלה כמה שומן העלתי וכמה ממנו באיזור הרגליים 🙄

אין לי ספק שמכאן זה רק להמשיך להעלות, ואני יכול בקלות להעלות עוד 10-15 קילו, אני רק צריך להתרגל לעובדה שבסוף המאסה אני אהיה מידה 34-35 ועד אז כבר לא יהיה לי מה ללבוש.

אנחנו מוכרים סמים ביחד, למה?

פשוט רוב המנהלים מבינים בתחומם, אני זוכר גם היה אשכול שבו שאלת מי מתאים לניהול
וניבחרו המתאימים ביותר והמבינים ביותר.
ולפי מה שאני רואה, הוא לא.
אז שאלתי "למה?", יש בזה משהו פסול?

פשוט רוב המנהלים מבינים בתחומם, אני זוכר גם היה אשכול שבו שאלת מי מתאים לניהול
וניבחרו המתאימים ביותר והמבינים ביותר.
ולפי מה שאני רואה, הוא לא.
אז שאלתי "למה?", יש בזה משהו פסול?

הוא לא מנהל תחום, הוא מנהל אתר.
ואם כל המנהלים צריכים להבין, איך זה שבלאק מנהל?? 🤘

מר לטיסימוס, בחיים לא עבדתי על רגליים והיו לי כבר ירכיים יחסית גדולות (גנטי), עליתי ביותר מ30 קילו בסקוואט בינתיים ועליתי הרבה יותר מ-2 קילו במשקל גוף, מסוף חיטוב עד עכשיו בערך 5-6 קילו, וזה סה"כ ב3 וקצת שבועות.

כנראה שיצאתי אידיוט שלא התחלתי בהדרגה ואחרי איזה 3-4 ימים מסוף החיטוב הכל התפוצץ לי והתחלתי לאכול כמו חזיר, ושם צברתי יותר מדי שומן להתחלה, מה שכן בחיטוב אני מעיף את זה בקלות.

הג'ינסים שלי הם ממש לא סקיני, ואני חייב להגיד שבסוף החיטוב הם היו נופלים לי, מצב שכל 10 צעדים הייתי צריך להרים אותם קצת (לא מוגזם כמו אלו שהולכים עם הג'ינס מתחת לתחת), ועכשיו אני צריך להשאיר כפתור פתוח כשאני יושב :120ag: פעם הארנק היה נכנס לי לג'ינס והיום המפתח בקושי נכנס.

אין ספק שעליתי גם בשריר, ולא מעט, השאלה כמה שומן העלתי וכמה ממנו באיזור הרגליים 🙄

אין לי ספק שמכאן זה רק להמשיך להעלות, ואני יכול בקלות להעלות עוד 10-15 קילו, אני רק צריך להתרגל לעובדה שבסוף המאסה אני אהיה מידה 34-35 ועד אז כבר לא יהיה לי מה ללבוש.

קורה לכולנו, תקנה בגדים חדשים אלא אם אתה רוצה להישאר שחיף על 70 קילו כל החיים שלך.

• פותח/ת השרשור
קורה לכולנו, תקנה בגדים חדשים אלא אם אתה רוצה להישאר שחיף על 70 קילו כל החיים שלך.

4 דיזלים חדשים יחסית הלכו לפח :(

danish94, אני מבין בתחומי, בלעדי לא היה לך בכלל מקום לכתוב הודעות 😃

4 דיזלים חדשים יחסית הלכו לפח :(

danish94, אני מבין בתחומי, בלעדי לא היה לך בכלל מקום לכתוב הודעות 😃
טרנינג הכי נוח.
למה הלכו לפח? תקנה לך מקסימום כמה גינסים זולים לתקופת מאסה.. ככה אני עושה, את הדיזל שישארו לסוף החיטוב(אם תעשה בכלל).

ב 3 שבועות בחיים לא היית עולה שומן,עלית נוזלים.אתה אמור ליהות שמח שגדלה לך הירך ואתה לא נכנס לג'ינס זה אומר שגלת שריר אם לא היית נכנס בגלל הבטן אז זה היית יכול לחשוב שעלת אולי שומן .אבל גם אז כנראה זה היה נוזלים.
תמשיך לאכול ולהתקדם במשקלים.

אור אני לא יודע איך אתה יכול להגיד שאתה לא "מתאושש"
אני לא חושב שעל הגוף שלך ביינתים עומד כזה עומס שאתה צריך להתאושש ממנו
אני חושב שזה עדיין עניין של טכניקה שאתה עדיין לא סגור עליה.
היה לי חבר שהתאמן איתי שקל 65 ק"ג אז. התחיל את האימונים שלו ב50 ק"ג סקוואט.. הוא הגיע בסוף ל100 ק"ג ולא עלה במשקל גוף בכלל
ברגע שתסגר על הטכניקה שלך 100% אתה תראה שכבר תהיה לך התקדמות יותר רצופה (בלי לטחון כמו מטורף)

LOL

שמע, בסה''כ כשאתה שוקל 70 קילו ומתאמן עצים גם אם לא תרצה אתה תעלה לפחות 2 קילו בחודש, והרוב יהיה שריר, אין לך מה לפחד. אם עדיין אתה רוצה לצמצם את העלייה בשומן תנסה להתחיל מנייטרלי + 500 קלוריות ואז להעלות כל פעם שאתה מתחיל להיתקע. ברגע שתעלה מסת שריר אפילו אם תעלה ב% השומן זה לא יהיה כזה ויזואלי.

לגבי הג'ינסים, זה קורה לכולנו, תקנה אותם גדולים ותילך עם חגורה, או שתקנה כמה טרנינגים הם ממש נוחים.

אם תעשה הכל נכון אתה אמור לסיים את ה-SS על אזור 90 קילו (ADULT MALE), ניתן לך הנחה לאנורקסים 85 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית