הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אני דוחף עוד 400-500 קלוריות?

• פותח/ת השרשור Topper
  • פורסם בתאריך

Topper

משתמש פעיל
540
6
נק' מוניטין:
1,056
540
6
K gym אשדוד
אז ככה, הנה בערך מה שאני אוכל:

ארוחת בוקר:
70 גרם דגני בוקר כריות עם 500 מ"ל חלב.

בבצפר:
2 סנדוויצים עם פסטרמה.
בימים שאין בצפר:
שקשוקה 4 ביצים מעורבבת עם 50 גרם שווארמה.

אחרי בצפר:
3 פרגיות גדולות עם צלחת מלאה בפחמימה (כוס אורז/ ספגטי בכמות שממלאת צלחת/2 תפוחי אדמה אפויים או מטוגנים).

ואז ארוחה נוספת דומה לזאת שלפניה.

ולארוחת ערב אני שותה בערך ליטר שוקו/חלב.

איך אני דוחף לפה עוד 400 קלוריות בלי שהבטן תתפלל להקיא?? אני מחפש קלוריות קלות, ומהירות שמידי פעם אני יכפיל את זה ויהיו שוות גם 800 קלוריות משלימות.

בלנדר,2 סקופים של חלבון,כף קדושה של חמאת בוטנים אורגנית ללא סוכר,כוס וחצי של קווקר,חצי ליטר מים או חלב.

אם באותו יום חסר לך שומן:חמאת בוטנים עדיף טבעית כ 600 קלוריות ל 100גרם וזה בלי תוספת סוכר או שטויות, רק בוטנים ושמן (אני מסיים כלי כל יומיים. זה הכי עוזר לי להיות במאזן חיובי, לא מכביד לי על הבטן).
גם טחינה על כל דבר = הרבה קלוריות בקלות.
שניהם אתה קונה קופסה של 500גרם ב-10-15 ש"ח.

בלנדר,2 סקופים של חלבון,כף קדושה של חמאת בוטנים אורגנית ללא סוכר,כוס וחצי של קווקר,חצי ליטר מים או חלב.
איפה אתה קונה חמאת בוטנים אורגנית?
פעם היה בשופרסל אחת טבעית אבל לא ראיתי יותר..

את השוקו תהפוך לשייק תוסיף בו 5-6 כפות שיבולת שועל שזה בערך 250 קלוריות עוד בננה או 2 כמה תמרים פקאנים סיניים,כמה ביסקוויטים פתי-בר וסגרת את הפינה שייק טעים חבל על הזמן ועם הרבה קלוריות.

• פותח/ת השרשור
חחח הרבה מאכלים פה מגעילים, אבל נאמץ את השייקים מלאי הקלוריות. נראה לי פתרון נוח.

אין על לחמניה עם גבנ''צ,חמאה,גמבה אדומה,קצת חריף,יש כאלו שאוהבים טונה עם מוצרי חלב אז אפשר להוסיף.
אותי רק מגעיל לחשוב על דג וגבינה ביחד,ריח של גופה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית