הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אלטרנטיבה לתרגילי כתף ויד אחורית

MrShayke77

משתמש מתחיל
95
6
נק' מוניטין:
6
95
6
יש לי בעיות בכתפיים, וכתוצאה מכך אני מתקשה לבצע shoulder press למינהם, וביד אחורית גם נתקל בבעיות(בעיקר בחבל שאני לא מרגיש איזון בשריר בין שני הידיים).
אשמח לקבל כמה המלצות לתרגילי כתפיים ויד אחורית בלי יותר מדי עומס על מפרק הכתפיים
מתאמן FBW 3 פעמים בשבוע.

נראה לי שבתור התחלה תסביר מה זה ׳בעיות כתפיים׳. בנוסף, האם זה משהו שאבחנת לעצמך, או שיש גם איזושהי אבחנה של איש מקצוע רלוונטי?

תרגילי כתפיים בלי לחץ על הכתפיים אני לא מכיר. לגבי יד אחורית, תנסה לבצע תרגילים שבהם מפרק המרפק בצידיי הגוף. ז"א, אל תבצע תרגילים שבהם מפרק המרפק מורם. לחיצה צרפתית לדוגמא לא תתאים לך. נסה לדוגמא פשיטת מרפק בפולי בוריאציה כזאת:
ExRx.net : Cable Pushdown
אפשר גם עם חבל כמובן.

יש לי בעיות בכתפיים, וכתוצאה מכך אני מתקשה לבצע shoulder press למינהם, וביד אחורית גם נתקל בבעיות(בעיקר בחבל שאני לא מרגיש איזון בשריר בין שני הידיים).
אשמח לקבל כמה המלצות לתרגילי כתפיים ויד אחורית בלי יותר מדי עומס על מפרק הכתפיים
מתאמן FBW 3 פעמים בשבוע.
הרחקות הצידה

• פותח/ת השרשור
landmine press נסה
נראה טוב, אבל גם נראה שזה משלב את החזה באופן חד משמעי
נראה לי שבתור התחלה תסביר מה זה ׳בעיות כתפיים׳. בנוסף, האם זה משהו שאבחנת לעצמך, או שיש גם איזושהי אבחנה של איש מקצוע רלוונטי?
לא אובחן באופן טכנולוגי מקצועי אבל על ידי פיזיותרפיסט ככאבים בשריר בכתפיים וחולש במפרק עצמו(יחסית)
תרגילי כתפיים בלי לחץ על הכתפיים אני לא מכיר. לגבי יד אחורית, תנסה לבצע תרגילים שבהם מפרק המרפק בצידיי הגוף. ז"א, אל תבצע תרגילים שבהם מפרק המרפק מורם. לחיצה צרפתית לדוגמא לא תתאים לך. נסה לדוגמא פשיטת מרפק בפולי בוריאציה כזאת:
ExRx.net : Cable Pushdown
אפשר גם עם חבל כמובן.
מרגיש לי בתרגלים האלה שצד אחד עובד הרבה יותר מצד שני ואני לא מרגיש איזון בין שני השרירים

הרחקות הצידה
גם אופציה

אם יש לך פציעה בכתפיים, להמנע מתרגילי שכואבים באופן מוחלט רק ינציח לך את הפציעה בהנחה ואתה לא מבצע שום שיקום.

ממליץ בחום לבצע את אותם תרגילים שכואבים לך, עם משקל נוצה והמון חזרות (20-30+)

• פותח/ת השרשור
אם יש לך פציעה בכתפיים, להמנע מתרגילי שכואבים באופן מוחלט רק ינציח לך את הפציעה בהנחה ואתה לא מבצע שום שיקום.

ממליץ בחום לבצע את אותם תרגילים שכואבים לך, עם משקל נוצה והמון חזרות (20-30+)

אהבתי את התשובה, תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית