צ׳יט

ziiivvvvv

משתמש מתחיל
84
6
נק' מוניטין:
6
84
6
היי,
מממ עשיתי היום צ׳יט ואני מרגיש צורך לשתף אתכם ולשמוע את הדעות שלכם,
אז ככה כל היום לא אכלתי כלום כי לא הייתי רעב (הצ׳יט האחרון שלי היה לפני שלושה שבועות)
ולקראת הערב נהיתי רעב אז פשוט אכלתי המבורגר עם צ׳יפס במקדונלדס ואני קצת מרגיש צער למרות שמחר בבוקר אני באימון ואני אשרוף חצי מזה.
אני מרגיש קצת מבואס כי באמת שיכלתי לחכות בקלות עוד כמה שבועות אבל הייתי כל כך רעב וזה היה הדבר היחידי בקרבתי
עד כמה פגעתי בעצמי?

לא פגעת, במקרה הרע זה קצת עיכב אותך. אל תאכל את עצמך 😃
אם אתה לא יכול לוותר על ארוחות צ'יט, תשתדל לעשות אותן לעיתים רחוקות יותר, או שתכניס קצת "ג'אנק" לתפריט שלך, אפילו עדיף.

יום אחד לא יפגע בתהליך שלם. זה הכל שאלה של באיזו תדירות הימים הבודדים האלה קורים. אם הם קורים פעם בשבוע או יותר זה כבר נהיה משמעותי, אבל כל תדירות נמוכה יותר זה מאבד משמעות

נהנית? זה מה שחשוב.
בכל מקרה ספציפית מקדונלדס יש להם באתר את הערכים של כל מנה. תסתכל על הערכים של מה שהזמנת ובעזרת זה תראה איפה אתה עומד. האם אתה עדיין בגירעון או שחרגת לעודף קלורי.
אם החריגה גדולה יחסית פשוט תוריד בימים הבאים קצת קלוריות מהתפריט או בעזרת פעילות גופנית.
אבל אל תיקח את זה קשה, יש לך עוד חיים ארוכים בהם לפעמים תאכל דברים "מחוץ לשגרה" ואתה צריך לדעת איך להתמודד עם זה ולהבין שזה לא סוף העולם.

נערך לאחרונה:
לא הבנתי, כל היום אכלת רק המבורגר וצ'יפס?
אם אתה קורא לזה צ'יט אז אני מניח שאתה בחיטוב, ואם זה רק מה שאכלת כל היום סביר להניח שאתה עדיין בגירעון קלורי כך שלא רק שזה לא פגע אלא זה גם ממשיך את תהליך הירידה במשקל.
לא הייתי חוזר על זה שוב, לא בגלל ההמבורגר כמו בגלל שזה לא מומלץ לא לאכול כל היום ולהתבסס על ארוחה אחת לא גדולה ביום.

• פותח/ת השרשור
לא פגעת, במקרה הרע זה קצת עיכב אותך. אל תאכל את עצמך 😃
אם אתה לא יכול לוותר על ארוחות צ'יט, תשתדל לעשות אותן לעיתים רחוקות יותר, או שתכניס קצת "ג'אנק" לתפריט שלך, אפילו עדיף.

מרתון, לא ספרינט.

יום אחד לא יפגע בתהליך שלם. זה הכל שאלה של באיזו תדירות הימים הבודדים האלה קורים. אם הם קורים פעם בשבוע או יותר זה כבר נהיה משמעותי, אבל כל תדירות נמוכה יותר זה מאבד משמעות

נהנית? זה מה שחשוב.
בכל מקרה ספציפית מקדונלדס יש להם באתר את הערכים של כל מנה. תסתכל על הערכים של מה שהזמנת ובעזרת זה תראה איפה אתה עומד. האם אתה עדיין בגירעון או שחרגת לעודף קלורי.
אם החריגה גדולה יחסית פשוט תוריד בימים הבאים קצת קלוריות מהתפריט או בעזרת פעילות גופנית.
אבל אל תיקח את זה קשה, יש לך עוד חיים ארוכים בהם לפעמים תאכל דברים "מחוץ לשגרה" ואתה צריך לדעת איך להתמודד עם זה ולהבין שזה לא סוף העולם.

המון חלבון ויטמינים ואשלגן,לא עשית שום דבר רע...

איך ב2020 המבורגר זה עדיין אוכל "רע"?

לא הבנתי, כל היום אכלת רק המבורגר וצ'יפס?
אם אתה קורא לזה צ'יט אז אני מניח שאתה בחיטוב, ואם זה רק מה שאכלת כל היום סביר להניח שאתה עדיין בגירעון קלורי כך שלא רק שזה לא פגע אלא זה גם ממשיך את תהליך הירידה במשקל.
לא הייתי חוזר על זה שוב, לא בגלל ההמבורגר כמו בגלל שזה לא מומלץ לא לאכול כל היום ולהתבסס על ארוחה אחת לא גדולה ביום.

איך ב 2020 עדיין קיימת המילה ״צ׳יט״?! כנראה היא לעולם לא תעלם

אני מכיר צ'יטים לgta אם זה קשור לנושא ..

אני לא רוצה סתם לפתוח עוד נושא אבל יש לי עוד שאלה אולי חלקכם תראו בה קצת טיפשית.
נגיד כשאני שותה את האבקת חלבון אני שותה ביום 2 סקופים, אני יכול לשתות את שניהם במנה אחת או שחייב לחלק את שתי המנות לבוקר ולערב?
אני פשוט עצלן מידי לשטוף את הכוס אז רציתי לשתות את שתי המנות בפעם אחת.

אני לא רוצה סתם לפתוח עוד נושא אבל יש לי עוד שאלה אולי חלקכם תראו בה קצת טיפשית.
נגיד כשאני שותה את האבקת חלבון אני שותה ביום 2 סקופים, אני יכול לשתות את שניהם במנה אחת או שחייב לחלק את שתי המנות לבוקר ולערב?
אני פשוט עצלן מידי לשטוף את הכוס אז רציתי לשתות את שתי המנות בפעם אחת.
אין בעיה עם לשתות את הסקופים יחד

היי,
מממ עשיתי היום צ׳יט ואני מרגיש צורך לשתף אתכם ולשמוע את הדעות שלכם,
אז ככה כל היום לא אכלתי כלום כי לא הייתי רעב (הצ׳יט האחרון שלי היה לפני שלושה שבועות)
ולקראת הערב נהיתי רעב אז פשוט אכלתי המבורגר עם צ׳יפס במקדונלדס ואני קצת מרגיש צער למרות שמחר בבוקר אני באימון ואני אשרוף חצי מזה.
אני מרגיש קצת מבואס כי באמת שיכלתי לחכות בקלות עוד כמה שבועות אבל הייתי כל כך רעב וזה היה הדבר היחידי בקרבתי
עד כמה פגעתי בעצמי?
אתה לא שורף חצי מזה באימון כי אין מצב שאת שורף כ''כ הרבה באימון, ומקדונלדס זה רזה ביחס לג'אנק פוד.
דאבל מק רויאל זה בערך 60ג חלבון על 700 קלוריות 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה לא שורף חצי מזה באימון כי אין מצב שאת שורף כ''כ הרבה באימון, ומקדונלדס זה רזה ביחס לג'אנק פוד.
דאבל מק רויאל זה בערך 60ג חלבון על 700 קלוריות 😃
בחצי שעה של אליפטי אני שורף 400 קלוריות

• פותח/ת השרשור
כולם הפכו להיות כמו בנות 15 עם הפרעות אכילה ודיאטות תפוחי עץ - "הרחתי קציצה, אני אשמין וכדאי להקיא?!?!?" 🤦‍♂️
זה לא כמו שאתה מתאר,
אם אתה רוצה להגיע לתוצאות ולשאיפות שלך ולא לעשות אימון של שעה וחצי ואז להרשות לעצמך לאכול מגש פיצה.
אני מאמין שאפשר לאכול הכל כל עוד אתה מגיע לערכים אבל חשוב לי שזה יהיה מאוכל שהוא באמת בריא ולא משטויות.
ובלי שום קשר אני מאובחן עם OCD ככה שכל דבר קטן מפריע לי וגורם לי לחשוב שאני ״לא עשיתי טוב״
אני ממש פריק בנושא התזונה שלי והאימונים.

פריק בנושא התזונה שלי
אם אתה ממש פריק בנושא תזונה אז בוא נתחיל בלהוציא את המילה צ׳יט מהלקסיקון שלך. אתה מרמה רק את עצמך. בלי שום קשר צריך לדעת לשחרר לפעמים. אם אכלת אז כנראה שרצית. שהרגשת שבא לך. לשבת בבית ולחשוב שאולי לא היית צריך לאכול בכלל לא יתרום להרגשה. יש דברים שהם לנפש. ואם אכלת רק את זה אז בכלל לא פגעת בתהליך. אני חופשי משלבת מקדונדלס על בסיס יום יומי. במיוחד שרשום ערכים אז קל לשלב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית