הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שבוע רילואוד

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
היי, התחלתי לפני חודש תוכנית ab אחרי שבוע רילואוד אחרי שהייתי באוברטריינינג, הורדתי נפח וכרגע אני עדיין מצליח לעלות משקלים בסקוואט משבוע לשבוע עליתי ב7.5 קג ואני חושב שיש לי עוד לפחות שבוע שבועיים לפני שאתקע,
בבנץ לעומת זאת אני כבר יותר קרוב להתקע

השאלה שלי אם לעשות את הדילואוד המתוכנן עכשיו לפני התקיעה (להקדים תרופה) או למשוך שבועיים או יותר עד שאתקע ורק אז?

בכל מקרה בכמה כדאי להוריד את המשקלים?
70 אחוז מהסטים והמשקלים או להוריד פחות כי זה רק דילואוד כחלק מתוכנית?

תודה מראש

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שנתקעים בתרגיל עושים ריסט,
שיש עייפות מצטברת / עומס עושים דילואד,
שנגמר לך הכדורים באקדח עושים רילואד.

בהצלחה
התכוונתי כמובן דילואוד, טעות בכותרת

ואני מתכוון לדילואוד כחלק מהתוכנית כדי להוריד עומסים בצורה מתוכננת ולא לחכות לאוברטריינינג, אבל השאלה היא אם אני עדיין יכול להתקדם לעשות את הדילואוד או לא

התכוונתי כמובן דילואוד, טעות בכותרת

ואני מתכוון לדילואוד כחלק מהתוכנית כדי להוריד עומסים בצורה מתוכננת ולא לחכות לאוברטריינינג, אבל השאלה היא אם אני עדיין יכול להתקדם לעשות את הדילואוד או לא

דילואד עושים כל 6-8 שבועות בדרך כלל, לא מצליח להבין מה הקשר לאימון יתר? אימון יתר נמדד בנפח אימון / נפח שבועי ולא לאורך חודשיים.
אתה צריך להבין מה זה דילואד ומתי מבצעים אותו לפני שאתה דוחף אותו כדי "לא להגיע לאימון יותר"

דילואד עושים כל 6-8 שבועות בדרך כלל, לא מצליח להבין מה הקשר לאימון יתר? אימון יתר נמדד בנפח אימון / נפח שבועי ולא לאורך חודשיים.
אתה צריך להבין מה זה דילואד ומתי מבצעים אותו לפני שאתה דוחף אותו כדי "לא להגיע לאימון יותר"
דילואד עושים כדי להימנע ממצב של אימון יתר וחוסר התקדמות.
שמגיעים לרמת תשישות גבוהה (סובייקטיבי יחסית) מומלץ לעשות דילואד.

אם אתה ממש עושה גריינד ומרגיש פיזית ומנטלית וגמור וחושב שאימון הבא סיכוי גבוה שלא תצליח - בהחלט עדיף להקדים תרופה למכה ולעשות דילואד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית