הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה נקייה?

noa oren

משתמש מתחיל
94
13
נק' מוניטין:
21
94
13
אני כבר שבועיים במסה ועולה 0.6 קילו לשבוע. זו עלייה נקייה?
ואיך אני יודעת אם אני עולה גם בשריר או שזה סתם שומן
אני לא רואה הבדל במראה
אבל כן עליתי במשקל לכפיפת מרפקים במשקולת יד מ 4 ל 5
ועליתי במשקל מ 2 ל 2 וחצי בבעיטות חמור..
ואני ממש מפחדת להגיע ל 60 קילו כי אני 164 ועכשיו במסה אני שוקלת 55

0.6 נשמע בטווח הסבבה.
זה שאת מתקדמת במשקלים - זה סימן נפלא!!!
לוקח קצת זמן עד שממש רואים את זה, כי אנחנו משתנים לאט. לדעתי תרגישי את זה קודם פיזית. ו.עשי לך תמונות להשוואה כל תקופה.
ואל תדאגי, אני שוקלת 54.5 על 157 וזה נראה פצצה, אז לא תהיה לך בעיה להגיע ל60 בכיף ;)
על כמה קל' את במסה?

קחי גם בחשבון שבשבועיים הראשונים העליה תהיה קצת יותר מהירה בגלל צבירת נוזלים התחלתית, זה לא שומן

אדם ממוצע ישתדל להגיע לעלייה של 0.5%-1% ממשקל גופו בחודש על מנת לעלות מסת שריר באופן "איכותי" (עלייה מינימלית בשומן).
אולי אצל נשים זה אחרת בשל רמת טסטוסטרון קטנה יותר שגורמת לעלייה איטית יותר במסה הרזה אבל אין לי ידע מספק בנושא בשביל לקבוע.
בשבועיים הראשונים של המסה אני עולה בדרך כלל 2 קילו בפתאומיות ולאחר מכן הנוזלים יורדים אז נראה לי שאת בסדר בנושא הזה.

סבבה תודה רבה:)
ואפשרי לעשות ציט מיל פעם בשבוע שבועיים? אני אעלה הרבה?
צ'יט פשוט מוסיף לך לקלוריות השבועיות, ככה שהוא עלול לעודד מעט יותר עליה בשומן במסה.
אבל אם את כבר במסה, את יכולה פשוט למצוא דרך לשלב דברים שאת אוהבת בתפריט, ככה שלא תרגישי צורך לחרוג

פשוט יש לי עכשיו ארוחת צהריים שישי עם המשפחה המורחבת
אני רק רוצה היום לעשות כנראה
חד פעמי זה אף פעם לא בעיה, אם זה משהו קבוע, תזיזי את הקלוריות שלך באותו יום ככה שלא תחרגי, או מקסימום תחרגי בקצת מאותה ארוחה

אם את יודעת שיש לך ארוחה גדולה, או שאת מתכננת ארוחה כזו, פשוט תתכנני את היום שלך או את היום שאחרי בהתאם, ואז אין שום בעיה 😃
ספויילר: גם אם לא תתכנני ולא תתאמי את הארוחות האחרות זה בסדר. כל עוד אין לך כל יומיים ארוחה כזו, זה לגמרי מתאזן.
את תשכחי שאנחנו בדכ לא לוקחים בחשבון את התזוזה שלנו במהלך היומיום, שמתקזזת גם היא עם כמות הקלוריות שאנחנו מכניסים.
אני מרגישה קצת שאני גם מדברת לעצמי, כי הארוחה הגדולה האחרונה שלי לא נגמרה ככ טוב 🤦‍♂️
אבל באמת שאין לך מה לפחד. הגוף שלנו חכם יותר מהמוח החושב שלנו...😣

• פותח/ת השרשור
גם השבוע עליתי חצי קילו!! זה יותר מדי? אני כבר לא יודעת מה לעשות
כי מצד שני אני לא רואה שינוי כשאני מסתכלת במראה
עליתי מ 54.8 ל 56.3
זה הגיוני????
גם לא רואים שהשמנתי במראה
אני רק מרגישה שמנה
וגם עדיין מעירים לי על זה שאני רזה
מישהו אמר לי "במקרה שלך את צריכה לדחוף הרבה חמאה"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית