הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין ופירות הדר

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
בסרטון פה הם מציינים שעדיף לא לקחת קריאטין ביחד עם פירות הדר או קפה, יש אמת בטענה או שזה חרטא? הם טוענים שזה בגלל שהם גורמים לסביבה חומצית ומורידים את היעילות שלו

אם באמת אסור אז כמה הפרש צריך ביניהם לקריאטין?

אין הפרש משמעותי בשיפור הביצועים בנטילת קריאטין לבד על פני נטילת קריאטין וקפאין במקביל.
מנגד, במחקרים שנעשו על מנת לבדוק הפרשים אלו, דווח על בעיות במערכת העיכול מהמשתתפים אשר צרכו קריאטין וקפאין במקביל.

• פותח/ת השרשור
אין הפרש משמעותי בשיפור הביצועים בנטילת קריאטין לבד על פני נטילת קריאטין וקפאין במקביל.
מנגד, במחקרים שנעשו על מנת לבדוק הפרשים אלו, דווח על בעיות במערכת העיכול מהמשתתפים אשר צרכו קריאטין וקפאין במקביל.
יש בעיה בצריכה של קריאטין וכדורי חומצה פולית? וגם במידה ופספתי יום יש טעם לקחת 10 גרם למחרת או להמשיך כרגיל?

הורג אותי שהשחיפים האלה רושמים בהערות מתחת לסרטון "תזהרו יש הרבה נוכלים בחוץ"

• פותח/ת השרשור
הורג אותי שהשחיפים האלה רושמים בהערות מתחת לסרטון "תזהרו יש הרבה נוכלים בחוץ"
דווקא יוצא לי לראות די הרבה סרטונים שלהם ובינתים לא זוכר שראיתי משהו ברמת החרטא חיים כהן דור אקשטיין מהם, כל מה שהם אמרו היה בערך כמו מה שנאמר פה על ידי הפורום לכן העליתי לפה את השאלה

הם יחסית טובים בהנגשת מידע בסיסי לאנשים לא מאומנים.
מה שכן, לאחרונה הם יצאו עם ה"קורס" הזה שלהם והם ממסחרים אותו בלי הרף.

יש בעיה בצריכה של קריאטין וכדורי חומצה פולית? וגם במידה ופספתי יום יש טעם לקחת 10 גרם למחרת או להמשיך כרגיל?
בנוגע לחומצה פולית לא ידוע לי אבל גם אם פספסת יום תמשיך את העמסת הקריאטין כרגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית