הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרירים ובנות

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
זה לא מסוג השרשורים שהפותח שואל האם בחורות אוהבות שרירים, או איזה שריר הן אוהבות וכדומה..
השאלה שלי היא שונה לגמרי.
אני שוקל 93 על גובה 1.79-180 12-13% שומן. זה לא מפלצת מסה כמובן, אבל שמתי לב לבעיה שמופיעה אצלי בזמן האחרון:
אני לא יוצא עם בנות.
כששקלתי 75 על אותו גובה קיבלתי הרבה יותר מבטים מבחורות. היום, זה מגעיל אותן והמבטים שאני מקבל זה שאני מוגזם מדי ושזה דוחה.
השיא היה שכאשר בשבוע שעבר הלכתי לבית הספר התיכון הישן שלי כדי לתגבר תלמידים למתמטיקה לקראת הבגרות, והמזכירה (שאני מכיר עוד מהתקופה שלמדתי בבית הספר) אמרה לי שאני מוגזם מדי ומה אעשה כשארצה להתחתן? והיא אמרה לי שהיא בתור בחורה לא היתה רוצה לצאת איתי.
אני לא רוצה לוותר על מה שצברתי עד כה, אפילו לא בקצת, אני אפילו רוצה להמשיך לגדול ולהתחזק. מצד שני אני רוצה גם קשר.. מה עושים?

ענק. אני כבר שנים הולך עם בגדים "במידה שלי".
היה לי שלב בחיים שהרגשתי שאני חייב להראות לכולם את השרירים שלי.
אבל עם קצת ביטחון עצמי אין לי צורך ש"כולם" ידעו שאני משקיע את הזמן שלי במכון.

אני כן שומע מאנשים "אתה לא נראה כמו אחד שמרים X משקל".
אבל זה לא התפקיד שלי לעמוד בצפיות של אף אחד מלבד שלי.
גם במכון אני מסתובב עם בגדים קצת רופפים כי זה יותר נוח לי (חוץ מזה שאני מתאמן בחדר כושר נפרד לגברים בלבד, כך שבאמת אין לי טעם להראות סנטימטר של הגוף שלי ממה שאני חייב).

אני חייב לחזק את מה שאתה אומר.
לכל הקוראים, אם אתם אלה שהולכים עם בגדים יותר מידי מבליטים, אתם בעצם הולכים עם המילה douchebag רשום על עצמיכם.
אני מתאמן עם רחבות,בחוץ שם צמוד,אני דוד אחושרמוטה אה?
אני מתאמן עם רחבות,בחוץ שם צמוד,אני דוש אחושרמוטה אה?

אני משער שאתה צודק בהכל, אצלי ספציפית אני מרגיש שהלבוש הכי יפה שלי זה בלי חולצה, אז אני מגזים קצת פחות ושם גופיה או משהו צמוד

לא רואה סיבה לשנות את זה 🤣
עניין הטווס לא טווס, אתה עובד קשה משיג גוף יפה ואוהב את זה למה שלא תתגאה בזה?
יותר מזה יש לי שריטה הזויה שכשאני ליד שחיפים אני לא אוהב להשוויץ בקטע הזה כי הסיבה היחידה שאני אוהב להיות עם גופיה כי זה אני ורק אני אוהב את זה לא אכפת לי מאחרים

שמע, תלך עם מה שאתה מרגיש טוב, נוח ובטוח בעצמך. אתה לא חייב להיות ״כמו כולם״. אבל כמו שכתבתי, שגברים שריריים הולכים עם צמוד מדי / חשוף מדי בסיטואציות לא מתאימות (נגיד כמובן שאין בעיה ללכת עם גופיה לים, אבל לבר /מועדון - לדעתי לא) זה יכול ליצור רושם שלילי מבחינת מה שיש לך להציע, אבל תמיד יהיו בחורות שיאהבו את זה, זה עניין שלך.

אני מתאמן עם רחבות,בחוץ שם צמוד,אני דוד אחושרמוטה אה?

זה לא התפקיד שלי להגיד לך מה ללבוש, כמובן שיש צמוד ויש צמוד, המידה שמתאימה לי בדר״כ זה XL. אבל עדיין אני יכול ללבוש L וזה יהיה צמוד מאוד, אבל אם אנסה ממש חזק יש מצב שאוכל לשים עלי גם M, אז יש צמוד ויש צמוד... זה גם עניין של הגזרה לדעתי. יש אנשים שהולכים עם חולצות אנדר ארמור בתור בגד יציאה, אבל נגיד חולצת פולו לא אמור להיות צמודה והגזרה בהתאם. יש חולצות קצרות עם שרוולים מאוד קצרים בהגזמה למשל, זה יוצר רושם מסויים. כל מה שאני אומר זה שאם אתם לובשים בגדים צמודים ו״קטנים״, לא להתפלא שמקבלים תגובות שליליות.

זה לא התפקיד שלי להגיד לך מה ללבוש, כמובן שיש צמוד ויש צמוד, המידה שמתאימה לי בדר״כ זה XL. אבל עדיין אני יכול ללבוש L וזה יהיה צמוד מאוד, אבל אם אנסה ממש חזק יש מצב שאוכל לשים עלי גם M, אז יש צמוד ויש צמוד... זה גם עניין של הגזרה לדעתי. יש אנשים שהולכים עם חולצות אנדר ארמור בתור בגד יציאה, אבל נגיד חולצת פולו לא אמור להיות צמודה והגזרה בהתאם. יש חולצות קצרות עם שרוולים מאוד קצרים בהגזמה למשל, זה יוצר רושם מסויים. כל מה שאני אומר זה שאם אתם לובשים בגדים צמודים ו״קטנים״, לא להתפלא שמקבלים תגובות שליליות.
מי שגדול גדול בכל חולצה,שכל בן אדם ילבש מה שהוא רוצה,לאף אחד אין את. זכות לשפוט,כל דבר שאדם עודה מולך נובע ממשהו מסויים
בן אדם שנראה טוב, לא רואה טעם לא ללבוש מה שמחמיא לו

מי שגדול גדול בכל חולצה,שכל בן אדם ילבש מה שהוא רוצה,לאף אחד אין את. זכות לשפוט,כל דבר שאדם עודה מולך נובע ממשהו מסויים
זה לא משנה אם יש זכות או אין זכות, זה מציאות.
אתה יכול לצעוק על אנשים לא לשפוט אותך כשאתה מתלבש כמו ילד בכיתה ב', אבל בחורה שלא מתלבשת כמו ילדה בכיתה ב', תהיה קשה להשיג.

זה לא משנה אם יש זכות או אין זכות, זה מציאות.
אתה יכול לצעוק על אנשים לא לשפוט אותך כשאתה מתלבש כמו ילד בכיתה ב', אבל בחורה שלא מתלבשת כמו ילדה בכיתה ב', תהיה קשה להשיג.
מי אמר כיתה ב,אני מבין אותך אבל יש חולצות צמודות יפות slim fit שזה נראה טוב

מי אמר כיתה ב,אני מבין אותך אבל יש חולצות צמודות יפות slim fit שזה נראה טוב
יש מקום ויש זמן ללבוש מסוים, הבעיה מתחילה כשמפספסים את זה.
אני לא אומר להסתובב עם שקית שחורה על הגוף.
אבל לא לנסות לרדת למידה נמוכה יותר בכל הבגדים.
חוץ מזה שאני לא חושב שזה מרשים בחורה לראות בחור נאבק להיכנס למידה הכי נמוכה שהוא רק יכול.

כשאתה כותב
שכל בן אדם ילבש מה שהוא רוצה,לאף אחד אין את. זכות לשפוט
בעצם מביע תסכול על מצב נוכחי ללא שום רצון לשנות את עצמך, רק לקרוא לאנשים סביבך להשתנות, לצערי זה לא יקרה.
לא אני המצאתי את הגלגל.
כמו שבחור שמסתובב עם כיפה לא יכול להתפלאות שחושבים שהוא דתי.
בחור שמנסה לחשוף את השרירים שלו כל הזמן, לא יכול לצפות שלא יחשבו שהוא douchebag.

חוץ מזה שאני לא חושב שזה מרשים בחורה לראות בחור נאבק להיכנס למידה הכי נמוכה שהוא רק יכול.

כשאתה כותב

בעצם מביע תסכול על מצב נוכחי ללא שום רצון לשנות את עצמך, רק לקרוא לאנשים סביבך להשתנות, לצערי זה לא יקרה.
לא אני המצאתי את הגלגל.
בחור שמנסה לחשוף את השרירים שלו כל הזמן, לא יכול לצפות שלא יחשבו שהוא douchebag.
אני לארג בצמוד xl ברגיל
שפיטה מוקדמת של בן אדם...
מה הקשר אליי ספציפית? יש מיליון סיבות להן אדם נרקסיסט ודושבאג כמו שאתה קורא לזה
אולי זה מחוסר ביטחון?

אני לארג בצמוד xl ברגיל
שפיטה מוקדמת של בן אדם...
מה הקשר אליי ספציפית? יש מיליון סיבות להן אדם נרקסיסט ודושבאג כמו שאתה קורא לזה
אולי זה מחוסר ביטחון?
אני גם לא אוהב את המציאות של שפיטת האחר, אבל זה דבר חיוני ונורמלי. כל אדם שופט אדם שנראה לו מסוכן כדי לדאוג לקיום האישי שלו.
לכן כל בחורה צריכה לשפוט אדם אחר על פי הנראות החיצונית שלוץ
אם תרצה שיחשבו עליך משהו, תתלבש בהתאם למי שאתה רוצה שיחשבו עליך.

זה לא משנה מה הסיבות שלך ללבוש בגד מסוים, בסופו של דבר הבגדים שאתה לובש הם צועקים לכל מי שלא מכיר אותך מה שאתה רוצה שיחשבו עליך.

הנה דוגמא קיצונית של בחור ענק בחולצה שמתאימה למידה שלו והוא נראה כמו ״בנאדם״ לעומת חולצה שצועקת ״תראו אותי אני שרירי״:
upload_2020-2-3_17-10-28.jpeg

images

• פותח/ת השרשור

כשאתה כותב

לא אני המצאתי את הגלגל.
מה זה douchebag?
הנה דוגמא קיצונית של בחור ענק בחולצה שמתאימה למידה שלו והוא נראה כמו ״בנאדם״ לעומת חולצה שצועקת ״תראו אותי אני שרירי״:
צפה בקובץ המצורף 53066
images
אני חייב להודות שהשני מרשים הרבה יותר, והוא לא נראה "נואש"

צפה בקובץ המצורף 53066
images

בחיים לא הייתי מסכימה לצאת עם דבר כזה.
גאד, אתם אשכרה חושבים שזה יפה? 🤦‍♂️
אם הוא יחבק אותי יישארו עליי סימנים כחולים.

• פותח/ת השרשור
גם איתי לא היית מסכימה לצאת אחרי שראית אותי, ואני הרבה פחות מרשים..
אני לא בא לפגוע או לעקוץ או משהו, אלא להציג את זה שבחורות קצת מסה מעל הממוצע זה "מוגזם" בעיניהם

גם איתי לא היית מסכימה לצאת אחרי שראית אותי, ואני הרבה פחות מרשים..
אני לא בא לפגוע או לעקוץ או משהו, אלא להציג את זה שבחורות קצת מסה מעל הממוצע זה "מוגזם" בעיניהם

לא אמרתי דבר כזה :0
והיו כמה שהיו 'מעל הממוצע' שממש מצאו חן בעיני... זה מאוד אינדבידואלי.
אבל הבחור ההוא ממש מוגזם.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי דבר כזה :0
והיו כמה שהיו 'מעל הממוצע' שממש מצאו חן בעיני... זה מאוד אינדבידואלי.
אבל הבחור ההוא ממש מוגזם.
סורי על הקביעה מראש.. כך הבנתי מהתגובה שלך..
מוגזם בעיני מי?
ריץ' לא מוגזם בפני עצמו. הוא אהב את איך הוא שנראה (דוגמה)
כך גם פיל הית'

נערך לאחרונה:
מה זה douchebag?
douchebag1.jpg

אני חייב להודות שהשני מרשים הרבה יותר, והוא לא נראה "נואש"
מרשים, כן. מושך, לא.
מרשים לא צועק "אני מסור לבחורה והיא קודמת להכל".
הם עצמם לא חושבים על עצמם כ"יפים".
כמו שצלקות זה גברי, אבל אף גבר לא חושב שזה "יפה".
המטרה לגוף כזה זה לא יופי. זה הרשמה, ותחביב לספורט.
את יכולה להסתכל על היצורים האלה כמו על הציורים של פיקסו ווואן גוך, זה לא אמור להיות יפה, לפעמים אפילו הכיעור שבו זה מה שמרשים בו.
סורי על הקביעה מראש.. כך הבנתי מהתגובה שלך..
מוגזם בעיני מי?
ריץ' לא מוגזם בפני עצמו. הוא אהב את איך הוא שנראה (דוגמה)
כך גם פיל הית'
הם מוגזמים גם בעיני עצמם, אני בטוח שיש ימים שהם קמים בבוקר ומסתכלים במראה ואומרים "מה עשיתי לעצמי?".
כל הסרטונים של ה"ענקיים" שמדברים על הסדר יום שלהם, זה להתלונן כמה הם ענקיים ולא גמישים, ואיך כולם מסתכלים עליהם ובורחים.
שוב, הרצון להיות ריץ' או רוני לא מגיע ממניעים של יופי ובחורות, כמו שהציורים של וואן גוך לא מנסים לצייר בחור מסוקס ומושך.
המניעים הם תחרותיות ולנסות להביא את הגוף למקסימום מסת שריר עם מינימום שומן בלי התחשבות בבריאות, יופי או מה שאנשים חושבים.

• פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 53067

מרשים, כן. מושך, לא.

את יכולה להסתכל על היצורים האלה כמו על הציורים של פיקסו ווואן גוך, זה לא אמור להיות יפה, לפעמים אפילו הכיעור שבו זה מה שמרשים בו.

הם מוגזמים גם בעיני עצמם, אני בטוח שיש ימים שהם קמים בבוקר ומסתכלים במראה ואומרים "מה עשיתי לעצמי?".
כל הסרטונים של ה"ענקיים" שמדברים על הסדר יום שלהם, זה להתלונן כמה הם ענקיים ולא גמישים, ואיך כולם מסתכלים עליהם ובורחים.
שוב, הרצון להיות ריץ' או רוני לא מגיע ממניעים של יופי ובחורות, כמו שהציורים של וואן גוך לא מנסים לצייר בחור מסוקס ומושך.
המניעים הם תחרותיות ולנסות להביא את הגוף למקסימום מסת שריר עם מינימום שומן בלי התחשבות בבריאות, יופי או מה שאנשים חושבים.
חחחחח קרעת אותי מצחוק עם התמונה
מה זאת אומרת "מרשים כן, מושך לא"? ממתי המטרה של מתאמנים זה כדי למשוך בחורות? אם זו היתה המטרה שלי, הייתי נשאר על 75 קילו 1.79-1.80. אז יצאתי עם בנות הרבה יותר, ולא הייתי חוטף מבטים על החזה שלי כל הזמן
ותהיה בטוח שלפיל הית' היו הרבה הזדמנויות להתחרט לפני שהוא נהיה מה שהוא היום. ותהיה בטוח שאם הוא לא היה מעוניין במראה הנוכחי שלו, הוא היה יוצא מזה. זה פשוט יחסית..

הם מוגזמים גם בעיני עצמם
מאיפה הקביעות הנחרצות האלה? דיברת עם פיל הית' והוא אמר לך?
באמת כאילו, סבבה שמשהו לא יפה בשבילך ובשיבילי (ובשביל עוד המון אנשים), לא צריך לקבוע שאין מצב שמישהו חושב אחרת.
והבעיה שאני לפחות רואה זה לא שמישהי חושבת שמישהו "שרירי מדי" זה מכוער ומוגזם, שכל אחת תצא עם מי שהיא רוצה וכל אחד יעשה לגוף שלו מה שהוא רוצה, הבעיה שאנשים מרגישים בנוח להעיר לבנאדם שהוא נראה מכוער בעיניהם במקום לשתוק.

צפה בקובץ המצורף 53067

מרשים, כן. מושך, לא.

ככל שאני קוראת את מה שכתבת פה, ככה אני מבינה כמה זה דומה לאנורקסיה.
סליחה, אבל זה פשוט ככה. כי גם פה וגם שם מגיע איזשהו שלב שזה מוגזם ולא יפה, ואנשים מסתכלים מוזר, מעירים הערות.
ולדעתי מסת השריר המוגזמת, כמו גם הרזון המוגזם, בא לכסות על משהו פנימי. אף אחד לא משתעבד לדבר כזה סתם ככה, ומגיע לקיצונות כזו...
גם אם תגידו שהמניע 'טהור', יהיה לי קשה להאמין לזה.

• פותח/ת השרשור
ככל שאני קוראת את מה שכתבת פה, ככה אני מבינה כמה זה דומה לאנורקסיה.
סליחה, אבל זה פשוט ככה. כי גם פה וגם שם מגיע איזשהו שלב שזה מוגזם ולא יפה, ואנשים מסתכלים מוזר, מעירים הערות.
ולדעתי מסת השריר המוגזמת, כמו גם הרזון המוגזם, בא לכסות על משהו פנימי. אף אחד לא משתעבד לדבר כזה סתם ככה, ומגיע לקיצונות כזו...
גם אם תגידו שהמניע 'טהור', יהיה לי קשה להאמין לזה.
אבל אנורקסיה זה לא בריא בעליל ומסוכן בטירוף. איך אפשר להשוות את זה לפיתוח גוף? אם אני לא פוגע בעצמי ולא פוגע באף אחד אחר, אז למה שיהיו כאלה שיעבירו ביקורות כשבכלל לא ביקשו מהם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית