הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרירים ובנות

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
זה לא מסוג השרשורים שהפותח שואל האם בחורות אוהבות שרירים, או איזה שריר הן אוהבות וכדומה..
השאלה שלי היא שונה לגמרי.
אני שוקל 93 על גובה 1.79-180 12-13% שומן. זה לא מפלצת מסה כמובן, אבל שמתי לב לבעיה שמופיעה אצלי בזמן האחרון:
אני לא יוצא עם בנות.
כששקלתי 75 על אותו גובה קיבלתי הרבה יותר מבטים מבחורות. היום, זה מגעיל אותן והמבטים שאני מקבל זה שאני מוגזם מדי ושזה דוחה.
השיא היה שכאשר בשבוע שעבר הלכתי לבית הספר התיכון הישן שלי כדי לתגבר תלמידים למתמטיקה לקראת הבגרות, והמזכירה (שאני מכיר עוד מהתקופה שלמדתי בבית הספר) אמרה לי שאני מוגזם מדי ומה אעשה כשארצה להתחתן? והיא אמרה לי שהיא בתור בחורה לא היתה רוצה לצאת איתי.
אני לא רוצה לוותר על מה שצברתי עד כה, אפילו לא בקצת, אני אפילו רוצה להמשיך לגדול ולהתחזק. מצד שני אני רוצה גם קשר.. מה עושים?

זה כמו שלא היית רוצה לצאת עם מישהי רזה מדיי ברמה של שדופה.... אף קיצון לא מושך. לפעמים צריך לדעת מתי להפסיק ולהיות מרוצה מאיך שאתה 😃
אני נגיד לא הייתי רוצה לצאת עם מישו מדי מנופח, כמו שלא הייתי רוצה לצאת עם שחיף. מחפשת מישו באמצע. קצת שרירים וקצת שומן מעל, ברמת הנורמה ושלא יהיה פנאטי על איך שהוא נראה...😛

• פותח/ת השרשור
כול בחורה אומרת שלא בא לה בחורים שרירי ים עד שאתה קם באמצע המינסורי ועושה איתה פרונט סקאווט.
לא הבנתי..
זה כמו שלא היית רוצה לצאת עם מישהי רזה מדיי ברמה של שדופה.... אף קיצון לא מושך. לפעמים צריך לדעת מתי להפסיק ולהיות מרוצה מאיך שאתה 😃
אני נגיד לא הייתי רוצה לצאת עם מישו מדי מנופח, כמו שלא הייתי רוצה לצאת עם שחיף. מחפשת מישו באמצע. קצת שרירים וקצת שומן מעל, ברמת הנורמה ושלא יהיה פנאטי על איך שהוא נראה...😛
אני מבין אותך, אבל לא מסכים.
לדעתי זה עניין של מטרות. האחד מעוניין במסה רצינית, והשני יסתפק במסת שריר מינימלית העיקר שיהיו לו קוביות לקיץ..
אני חושב שזו החלטה שגויה להפסיק לעסוק במשהו שלא פוגע בך או בסביבה, רק כדי להיחשב "מושך" בעיניי בחורות.
זו כמובן דעתי האישית, ואני מניח שיהיו כאלה שיטענו אחרת.
תודה!

לא הבנתי..

לדעתי זה עניין של מטרות. האחד מעוניין במסה רצינית, והשני יסתפק במסת שריר מינימלית העיקר שיהיו לו קוביות לקיץ..
אני חושב שזו החלטה שגויה להפסיק לעסוק במשהו שלא פוגע בך או בסביבה, רק כדי להיחשב "מושך" בעיניי בחורות.
תודה!

תמיד אפשר להמשיך באימונים, אבל נגיד לא חייב לקחת חומרים וכאלה, שגם מזיקים לגוף וגורמים למראה המוגזם והלא טבעי....
וגם לא צריך להיות קשה מדיי באוכל... כמו נגיד לדחוף מלא אוכל במסה (במידה ואתה כבר גבר שרירי,) או להימנע מפחממות כדי להתייבש וכו'...
ובאמת אימונים זה משהו כיף. לא אומרת להפסיק, חלילה... אבל באיזשהו שלב צריך להסתכל במראה ולהגיד :" אוקיי וואלה אני נראה טוב." ולהוריד קצת ווליום ולעבור לאימוני תחזוקה 🏋️😅

• פותח/ת השרשור
תמיד אפשר להמשיך באימונים, אבל נגיד לא חייב לקחת חומרים וכאלה, שגם מזיקים לגוף וגורמים למראה המוגזם והלא טבעי....
וגם לא צריך להיות קשה מדיי באוכל... כמו נגיד לדחוף מלא אוכל במסה (במידה ואתה כבר גבר שרירי,) או להימנע מפחממות כדי להתייבש וכו'...
ובאמת אימונים זה משהו כיף. לא אומרת להפסיק, חלילה... אבל באיזשהו שלב צריך להסתכל במראה ולהגיד :" אוקיי וואלה אני נראה טוב." ולהוריד קצת ווליום ולעבור לאימוני תחזוקה 🏋️😅
מסכים לגמרי עם הסוף (בהנחה שאתה באמת מרוצה מעצמך).
לדחוף אוכל במסה לפעמים זה חובה, כי אתה לא רעב.. יש ימים כאלה. מסכים לגבי הימנעות לחלוטין מפחמימות כדי להתייבש.. זה סתם טיפשי, ומתאים רק לבילדרים מתחרים

לא הבנתי..

תודה!
9
תנסה את מבטיח שאתה לא תחרט
יש לפי דעתי יותר עניין של התנהגות קשה לי לדמיין מישהו או מישהי שירצה לצאת עם מישהו שמוכר ואהוד לגמרי בנושא.
אם גבר יבואו עליך ויגיד '' שומעת בייבי לא יכול ללכת לסרט כי אני בחיטוב ופופקורן זה פחיממיות ' בטוח שזה שיוריד לך מימנו ברמות

אף פעם לא הבנתי מה הטעם להתייחס לביקורות האלה, בשביל מה אתה חי אם לא כדי לעשות מה שעושה לך טוב?
עדיף למשוך מבט מבחורה אחת שתאהב אותך כמו שאתה בדיוק כמו שאתה צריך לאהוב את עצמך כמו שאתה מאשר למשוך מבטים מאלף בחורות שיאמללו אותך ויגרמו לך לחשוב שאתה צריך לשנות את עצמך כדי להתאים להן.
אז המזכירה של בית הספר לא רוצה לצאת איתך, אני לא יודע איך הייתי שורד אם המזכירה שלי מהבית ספר הייתה אומרת לי את זה.
שילכו כולם לעזאזל, תעשה רק מה שבא לך. בסוף תגיע מישהי מספיק מיוחדת שתאהב אותך ככה וזה האוצר הכי גדול שתמצא בחיים ולמעט מאוד אנשים יש, המבטים הריקים האלה מבחורות ברחוב או מזכירות של בית ספר לא שווים כלום.

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא הבנתי מה הטעם להתייחס לביקורות האלה, בשביל מה אתה חי אם לא כדי לעשות מה שעושה לך טוב?
עדיף למשוך מבט מבחורה אחת שתאהב אותך כמו שאתה בדיוק כמו שאתה צריך לאהוב את עצמך כמו שאתה מאשר למשוך מבטים מאלף בחורות שיאמללו אותך ויגרמו לך לחשוב שאתה צריך לשנות את עצמך כדי להתאים להן.
אז המזכירה של בית הספר לא רוצה לצאת איתך, אני לא יודע איך הייתי שורד אם המזכירה שלי מהבית ספר הייתה אומרת לי את זה.
שילכו כולם לעזאזל, תעשה רק מה שבא לך. בסוף תגיע מישהי מספיק מיוחדת שתאהב אותך ככה וזה האוצר הכי גדול שתמצא בחיים ולמעט מאוד אנשים יש, המבטים הריקים האלה מבחורות ברחוב או מזכירות של בית ספר לא שווים כלום.
שמע אתה מלך אחי
ריגשת אותי וגם הצחקת אותי על הדרך.

שמע בסופו של דבר סיכמו לך את העניין אתנ מתאמן נטו בשביל עצמך ובגלל שאתה אוהב את זה חי ונושם את זה.
ומי שיאהב אותך ככה יאהב מי שלא לא.
אני אישית חוויתי מהאקסית משפטים של אכפת לך יותר מהאימונים ממני או אם אתה עושה פוזינג ומנסה לעבוד על מיינס מסאל קונקשיין זה פוזות מבחינתה (והיא כבר אקסית) תעשה את מה שאתה אוהב מה שאתה נהנה וממלא אותך ושים זין ואת כל החבילה קומפלט על מי שלא מתאים לו,הם נטו מקנאים בך ובכוח רצון שלך.

איך זה נשמע:
"תרדי במשקל, ותמשיכי לרדת במשקל. מה אכפת לך שהם אומרים לך שזה מוגזם? כולם סתם מקנאים בכח הרצון שלך. אל תשימי לב אליהם. תראי איזה רזה את , הן מתות מקנאה, עזבי אותך שטויות. ואז מה אם החבר שלך אומר לך שאת רזה מדיי ושתפסיקי עם זה. אם לא טוב לו שילך. יבוא מישהו אחר שיעריך אותך ככה כמו שאת."

• פותח/ת השרשור
שמע בסופו של דבר סיכמו לך את העניין אתנ מתאמן נטו בשביל עצמך ובגלל שאתה אוהב את זה חי ונושם את זה.
ומי שיאהב אותך ככה יאהב מי שלא לא.
אני אישית חוויתי מהאקסית משפטים של אכפת לך יותר מהאימונים ממני או אם אתה עושה פוזינג ומנסה לעבוד על מיינס מסאל קונקשיין זה פוזות מבחינתה (והיא כבר אקסית) תעשה את מה שאתה אוהב מה שאתה נהנה וממלא אותך ושים זין ואת כל החבילה קומפלט על מי שלא מתאים לו,הם נטו מקנאים בך ובכוח רצון שלך.
מלך אחי
אוהב
תודה רבה
איך זה נשמע:
"תרדי במשקל, ותמשיכי לרדת במשקל. מה אכפת לך שהם אומרים לך שזה מוגזם? כולם סתם מקנאים בכח הרצון שלך. אל תשימי לב אליהם. תראי איזה רזה את , הן מתות מקנאה, עזבי אותך שטויות. ואז מה אם החבר שלך אומר לך שאת רזה מדיי ושתפסיקי עם זה. אם לא טוב לו שילך. יבוא מישהו אחר שיעריך אותך ככה כמו שאת."
אבל יש הבדל.. יותר שריר וכוח זה לא דבר רע לעומת אנורקסיה/ בולימיה..

מלך אחי
אוהב
תודה רבה

אבל יש הבדל.. יותר שריר וכוח זה לא דבר רע לעומת אנורקסיה/ בולימיה..

אלה הם שני קצוות. עודף שריר עשוי להרתיע בדיוק כמו שחיפות יתר...
מצב שני, שחיפים מוצאים זוגיות בדיוק כמו שרירנים

• פותח/ת השרשור
אלה הם שני קצוות. עודף שריר עשוי להרתיע בדיוק כמו שחיפות יתר...
מצב שני, שחיפים מוצאים זוגיות בדיוק כמו שרירנים
אבל אנחנו מדברים פה על בריאות. אנורקסיה/ בולימיה זה לפגוע בך ובסביבה.. להיראות "שרירי מדי" זה לא פוגע בך ובסביבה..

העניין הוא: כמה בחורות אוהבות שחיפים?
כמה בחורות אוהבות שרירנים ברמה גבוה מדי?

אבל אנחנו מדברים פה על בריאות. אנורקסיה/ בולימיה זה לפגוע בך ובסביבה.. להיראות "שרירי מדי" זה לא פוגע בך ובסביבה..

לא, לא, אתה מדבר פה על הפאן הבריאותי של הפרעות אכילה... לא לזה אני מתכווונת אלא לפאן של המראה החיצוני של זה...
בוא רגע נחשוב בצורה היפוטטית שתת משקל לא גורם לדברים מסוכנים...
עדיין שחיפיות יתר זה לא משהו מושך, נכון?
כל דבר שהוא יתר הוא לא מושך.
לכן הוא יתר.... משמע, יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
העניין הוא: כמה בחורות אוהבות שחיפים?
כמה בחורות אוהבות שרירנים ברמה גבוה מדי?

לא, לא, אתה מדבר פה על הפאן הבריאותי של הפרעות אכילה... לא לזה אני מתכווונת אלא לפאן של המראה החיצוני של זה...
בוא רגע נחשוב בצורה היפוטטית שתת משקל לא גורם לדברים מסוכנים...
עדיין שחיפיות יתר זה לא משהו מושך, נכון?
כל דבר שהוא יתר הוא לא מושך.
לכן הוא יתר.... משמע, יותר מדי.
צודקת לגמרי, אבל הגבת לדברים שהבחור הנחמד כתב, ושם הוא אומר פשוט לא לשים על אף אחד ושבחורה כבר תבוא כך שההשקפה שלו היא שפשוט תבוא מישהי ואני לא צריך להפסיק להתאמן או להוריד נפח/ עצימות באימונים בשביל שאצא עם בחורות, כך שמדובר פה על פן לא של מראה חיצוני (כי כנראה תבוא מישהי) אלא על פנים (ככה כותבים "פן" ברבים?😆) אחרים. מבינה אותי?

צודקת לגמרי, אבל הגבת לדברים שהבחור הנחמד כתב, ושם הוא אומר פשוט לא לשים על אף אחד ושבחורה כבר תבוא כך שההשקפה שלו היא שפשוט תבוא מישהי ואני לא צריך להפסיק להתאמן או להוריד נפח/ עצימות באימונים בשביל שאצא עם בחורות, כך שמדובר פה על פן לא של מראה חיצוני (כי כנראה תבוא מישהי) אלא על פנים (ככה כותבים "פן" ברבים?😆) אחרים. מבינה אותי?

אם אתה ממש אוהב את האימונים, אז כמובן, אל תפסיק :0
אבל לדעתי אין לך עוד מה לגדול במסה... :0

אוקיי יש לי דוגמה אחרת:
בחורה חטובה זה יפה אבל בחורה שרירית מדיי... כמה בחורים יאהבו דבר כזה...?

• פותח/ת השרשור

אוקיי יש לי דוגמה אחרת:
את יודעת איך אני נראה, ודעתך מאוד חשובה לי (וכמובן גם של כל המגיבים הנחמדים פה) אך יחד עם זאת אני אשמח להמשיך להתחזק ולגדול... אני פשוט מכור לזה..

מספיק אחד.

אמת לאמיתה!!
אבל יהיה קשה יותר למצוא אותו.

את יודעת איך אני נראה, ודעתך מאוד חשובה לי (וכמובן גם של כל המגיבים הנחמדים פה) אך יחד עם זאת אני אשמח להמשיך להתחזק ולגדול... אני פשוט מכור לזה..

הכל טוב ויפה, ספורט זה בריא ומומלץ.
אבל המילה "מכור" היא הבעיה פה :0

אמת לאמיתה!!
אבל יהיה קשה יותר למצוא אותו.

הכל טוב ויפה, ספורט זה בריא ומומלץ.
אבל המילה "מכור" היא הבעיה פה :0
איך אפשר להתאמן בקביעות בלי להיות מכור בכלל?🫤

אוקיי יש לי דוגמה אחרת:
לא מסכים איתך בכלל.
שבחור יושב ומתאמן 4-6 פעמים בשבוע ישן טוב מתעסק בתזונה שלו וקורע את עצמו במכון ברמות כאלה זה לא כדי שיגידו שהוא יפה או לא זה כי הוא מכור ואוהב את זה אני אישית מתאמן כי זה עושה לי טוב זה בין הדברים שעושים לי הכי טוב ומצידי להיות רווק עד שאמצא את המישהי שמוכנה לקבל את זה שזה אני וככה אני חי ישן נושם ואוכל ומי שלא מתאים לה יש מספיק גברים בחוץ שחיים על גאנק/סיגריות/פייסלים ונראים כמו כדור ג'לי אני לא מתכוון להיות אחד כזה רק בגלל שיש נשים שזה לא מתאים להן שילכו לחפש מי ינענע אותן כי אם תתחיל להשתנות בשביל לרצות אנשים זה לא יגמר אף פעם תהיה מי שאתה ומי שיאהב אותך יאהב ומי שלא הפסד שלו.
ולגבי הבחורה אם היא אוהבת את זה וזה הפאשן שלה שתמשיל ובסוף יבוא הבחור שיאהב אותה שרירית כל הגישה הזו של בכלל לשים על מה אחרים חושבים ולשנות את עצמך לפי זה נראית לי מאוד סמרטוטית אני מצטער.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית