שרירים ובנות

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
זה לא מסוג השרשורים שהפותח שואל האם בחורות אוהבות שרירים, או איזה שריר הן אוהבות וכדומה..
השאלה שלי היא שונה לגמרי.
אני שוקל 93 על גובה 1.79-180 12-13% שומן. זה לא מפלצת מסה כמובן, אבל שמתי לב לבעיה שמופיעה אצלי בזמן האחרון:
אני לא יוצא עם בנות.
כששקלתי 75 על אותו גובה קיבלתי הרבה יותר מבטים מבחורות. היום, זה מגעיל אותן והמבטים שאני מקבל זה שאני מוגזם מדי ושזה דוחה.
השיא היה שכאשר בשבוע שעבר הלכתי לבית הספר התיכון הישן שלי כדי לתגבר תלמידים למתמטיקה לקראת הבגרות, והמזכירה (שאני מכיר עוד מהתקופה שלמדתי בבית הספר) אמרה לי שאני מוגזם מדי ומה אעשה כשארצה להתחתן? והיא אמרה לי שהיא בתור בחורה לא היתה רוצה לצאת איתי.
אני לא רוצה לוותר על מה שצברתי עד כה, אפילו לא בקצת, אני אפילו רוצה להמשיך לגדול ולהתחזק. מצד שני אני רוצה גם קשר.. מה עושים?

👏

הווווו מצאתי הקבלה שאולי תתאים יותר:
ניתוחים לפסטיים.
יאלה, רוצו על זה.
מה ההבדל בין ניתוחים פלסטיים מוגזמים לפיתוח מוגזם של השרירים... ומתי זה נחשב "מוגזם" ?

אגב אני חייבת לציין שממש כיף לנהל איתכם דיון מתורבת!
זה משו שלרוב קשה לומר בפורום הזה, מפוצץ הטסטוסטרון והאגו 🤣
הטסט עלה להם למוח 😆
די למזרקים!
די למזרקים!

👏

הווווו מצאתי הקבלה שאולי תתאים יותר:
ניתוחים לפסטיים.
יאלה, רוצו על זה.
מה ההבדל בין ניתוחים פלסטיים מוגזמים לפיתוח מוגזם של השרירים... ומתי זה נחשב "מוגזם" ?

אגב אני חייבת לציין שממש כיף לנהל איתכם דיון מתורבת!
זה משו שלרוב קשה לומר בפורום הזה, מפוצץ הטסטוסטרון והאגו 🤣

מוגזם זאת לא הגדרה וכל אחד יגדיר את זה אחרת, את יכולה לקבל דעות של אחרים אבל תשובות חד משמעיות כמובן שאין.

מוגזם זאת לא הגדרה וכל אחד יגדיר את זה אחרת, את יכולה לקבל דעות של אחרים אבל תשובות חד משמעיות כמובן שאין.

תשובה מעולה!!!
זה ממש אינדבידואלי. זה עניין של טעם.
- סוף דיון -
🤣

(אמיתי. אין תשובה חד משמעית.)
אם כבר הקבלתי את זה לניתוחים פלסטיים 'מוגזמים' שלכאורה אין בזה משהו מסוכן, כמו פיתוח גוף 'מוגזם'...(לכאורה) אז השאלה של הדיון די איבדה את הטעם שלה חחח

חחח חשבתי רק התחיל

חחחחחחחחח הבאת טענה טובה מדיי וחיסלת את המסיבה 🤣🤣😆😆😆

סתם חחחחח.....
הדיון חוזר לאוויר רק אם אנחנו מחליטים שניתוחים פלסטיים, כמו גם פיתוח גוף, זה משהו שיש לו גבול עליון שמעבר אליו זה כבר נחשב מוגזם ומרתיע/לא בריא....

מאיפה הקביעות הנחרצות האלה? דיברת עם פיל הית' והוא אמר לך?
באמת כאילו, סבבה שמשהו לא יפה בשבילך ובשיבילי (ובשביל עוד המון אנשים), לא צריך לקבוע שאין מצב שמישהו חושב אחרת.
והבעיה שאני לפחות רואה זה לא שמישהי חושבת שמישהו "שרירי מדי" זה מכוער ומוגזם, שכל אחת תצא עם מי שהיא רוצה וכל אחד יעשה לגוף שלו מה שהוא רוצה, הבעיה שאנשים מרגישים בנוח להעיר לבנאדם שהוא נראה מכוער בעיניהם במקום לשתוק.
אני מעולם לא מעיר לאנשים שבעיני מכוערים, זה חסר טאקט, ולא יפה.
כמו שבעיני לוחם סומו לא נראה יפה, אני לא אעיר לו על כך, אבל זכותי להביע את דעתי על זה כאן.
אני לא רואה בעיני הבדל גדול בין לוחם סומו לבודיבילדר מבחינת יופי של גוף.

הקביעה שלי שגם בעיני עצמם הם לא יפים, כמובן שזה לא חד משמעית.
יש בודיבילדרים כמו לוחמי סומו שחושבים שהם יפים לא רק בעיני עצמם אלא גם בעיני אחרים, ולך תדע, אולי יש אנשים אחרים שחושבים שהם יפים.
אבל כשתעקוב אחרי רבים מהם, תראה שזה לא משתקף מהסרטונים שלהם.
גם מהבודילדרים בארץ שיצא לי לפגוש, היה לי את הרושם שהם מודעים שהם חצו את גבולולת היופי.
אבל אנורקסיה זה לא בריא בעליל ומסוכן בטירוף. איך אפשר להשוות את זה לפיתוח גוף? אם אני לא פוגע בעצמי ולא פוגע באף אחד אחר, אז למה שיהיו כאלה שיעבירו ביקורות כשבכלל לא ביקשו מהם?
זה בדיוק כמו אנרקוסיה וזה כן פוגע בעצמך כשמדובר בחומרים מסוכנים שמעורבים, ולכן
בפאטורליפטינג טבעי זה לא סביר להגיע לרמת ניראות שכזו. @elchonon הוא דוגמה חיה לכך. ברגע שזה מערב חומרים, או הופך להיות בודיבילדינג, ששם הגדש הוא על איך שזה נראה, גם במחיר של הרס פנימי של הגוף, זה כבר על גבול הפגיעה העצמית.
אני ממש מצטערת אם אני קצת סודקת לכם את הבועה עם ההקבלה הזו... מבחינת בחורה אנורקטית איתן שום רע במה שהיא עושה, וכולם סתם סתומים ושיעזבו אותה בשקט. היא כולה עושה דיאטה, וזה אפילו בריא, כי היא לא אוכלת סוכר/קמח לבן/ דברים מטוגנים... וכו'וכו' ומי יגיד לה שזה לא טוב. אנשים סתם מנסים לחבל בהישגים האדירים שהיא מגיעה אליהם. BMI 14! ייאי!

וואו, כמה דיונים היו על זה פה.
רק תפתח את הפורום של הסטרואידים ותראה.
ילדים בני 16 שואלים מה לקחת, וכל השאר ממליצים בחום לא להתחיל עם זה אפילו כי זה ד-ו-פ-ק.
את צודקת 100%. התמכרות לחומרים ואימונים לא פחות חולני ומזיק ומסוכן מהתמכרויות והפרעות נפשיות אחרות.

הנה דוגמא קיצונית של בחור ענק בחולצה שמתאימה למידה שלו והוא נראה כמו ״בנאדם״ לעומת חולצה שצועקת ״תראו אותי אני שרירי״:
צפה בקובץ המצורף 53066
images
יש לי חשד שאתה לא רואה טוב 😃

לנושא:
תן לי להבין אתה 93 קילו ושאתה מפעיל את הביספס ההיקף יד שלך זה 36??

את צודקת 100%. התמכרות לחומרים ואימונים לא פחות חולני ומזיק ומסוכן מהתמכרויות והפרעות נפשיות אחרות.

🤩🤩

- כלומר, הו כן, זה נורא.

יש לי חשד שאתה לא רואה טוב 😃

לנושא:
תן לי להבין אתה 93 קילו ושאתה מפעיל את הביספס ההיקף יד שלך זה 36??
כשאני מפעיל את היד, כן. וזה 36.5. כל חצי ס"מ (לפחות אצלי) הוא משמעותי ביותר.
יש לי פיגור מטורף בין שאר הגוף לבין הידיים, בעיקר החזה שהיקפו 115 ס"מ.
אני מעולם לא מעיר לאנשים שבעיני מכוערים, זה חסר טאקט, ולא יפה.
כמו שבעיני לוחם סומו לא נראה יפה, אני לא אעיר לו על כך, אבל זכותי להביע את דעתי על זה כאן.
אני לא רואה בעיני הבדל גדול בין לוחם סומו לבודיבילדר מבחינת יופי של גוף.

הקביעה שלי שגם בעיני עצמם הם לא יפים, כמובן שזה לא חד משמעית.
יש בודיבילדרים כמו לוחמי סומו שחושבים שהם יפים לא רק בעיני עצמם אלא גם בעיני אחרים, ולך תדע, אולי יש אנשים אחרים שחושבים שהם יפים.
אבל כשתעקוב אחרי רבים מהם, תראה שזה לא משתקף מהסרטונים שלהם.
גם מהבודילדרים בארץ שיצא לי לפגוש, היה לי את הרושם שהם מודעים שהם חצו את גבולולת היופי.

אוקיי. יש לך הוכחה שנטילת סטרואידים פוגעת בבריאות, בהכרח, בכל מצב?

תמיד הייתי שמנמונת.
ועם כמה שהייתי חסרת ביטחון מבפנים. אף פעם לא הראתי את זה מבחוץ. ואני זוכרת שבצבא היה מישהו שממש מצא חן בעיניי. יום אחד ביקרתי אותו בשמירה. וסתם השיחה הגיעה למצב שלשנינו יש רגשות ואז הגיע המשפט ״את ממש מוצאת חן בעיניי אבל את שמנה״ ככה, בחוסר טקט, ואני מודה שאז אכן הייתי בעודף משקל. לא קיצוני אבל כן הייתי צריכה לרדת ולא הייתה לי אז את המודעות. לא אמרתי מילה. יצאתי. הזמנתי פיצה לשער שהוא ממש מתצפת עליו, כדי שישים לב שאני הולכת לאכול פיצה ולא אכפת לי מה הוא חושב עליי, מה אני באה להגיד פה? שאתה חי את החיים שלך, אתה בוחר איך להיראות, בין אם זה מוקצן ובין אם לא. כל עוד אתה אוהב את זה. אוהב את מה שאתה עושה ומגשים את החלומות והמטרות שלך. מי יכול להגיד משהו? מזכירה זקנה מקומטת?(סליחה אם היא לא זקנה או מקומטת,ככה אני מדמיינת אותה בחשיבה. בכל זאת...) תגיע מישהי שתגלה איך אתה ישן,איך אתה אוכל. איך אתה מתנהג, תביט בכל קמט בגוף או נקודת חן ונחש מה? היא תאהב את זה. תאהב כל חלק בך. זה קלישאתי בטירוף ואני קיטשית אני יודעת. אבל האופי הופך את הבן אדם להכי יפה בעולם(כמובן לא מתייפייפת,צריכה להיות משיכה בסופו של דבר) מאחלת לך מישהי שתאהב אותך בדיוק כמו שאתה. בלי שום רצונות או תהיות להפוך אותך למישהו שאתה לא.

נ.ב : יכול להיות שלא הייתי צריכה להזמין אז את הפיצה....זה האריך לי את החיטוב באיזה שבוע:sarcastic:

תמיד הייתי שמנמונת.
ועם כמה שהייתי חסרת ביטחון מבפנים. אף פעם לא הראתי את זה מבחוץ. ואני זוכרת שבצבא היה מישהו שממש מצא חן בעיניי. יום אחד ביקרתי אותו בשמירה. וסתם השיחה הגיעה למצב שלשנינו יש רגשות ואז הגיע המשפט ״את ממש מוצאת חן בעיניי אבל את שמנה״ ככה, בחוסר טקט, ואני מודה שאז אכן הייתי בעודף משקל. לא קיצוני אבל כן הייתי צריכה לרדת ולא הייתה לי אז את המודעות. לא אמרתי מילה. יצאתי. הזמנתי פיצה לשער שהוא ממש מתצפת עליו, כדי שישים לב שאני הולכת לאכול פיצה ולא אכפת לי מה הוא חושב עליי, מה אני באה להגיד פה? שאתה חי את החיים שלך, אתה בוחר איך להיראות, בין אם זה מוקצן ובין אם לא. כל עוד אתה אוהב את זה. אוהב את מה שאתה עושה ומגשים את החלומות והמטרות שלך. מי יכול להגיד משהו? מזכירה זקנה מקומטת?(סליחה אם היא לא זקנה או מקומטת,ככה אני מדמיינת אותה בחשיבה. בכל זאת...) תגיע מישהי שתגלה איך אתה ישן,איך אתה אוכל. איך אתה מתנהג, תביט בכל קמט בגוף או נקודת חן ונחש מה? היא תאהב את זה. תאהב כל חלק בך. זה קלישאתי בטירוף ואני קיטשית אני יודעת. אבל האופי הופך את הבן אדם להכי יפה בעולם(כמובן לא מתייפייפת,צריכה להיות משיכה בסופו של דבר) מאחלת לך מישהי שתאהב אותך בדיוק כמו שאתה. בלי שום רצונות או תהיות להפוך אותך למישהו שאתה לא.

נ.ב : יכול להיות שלא הייתי צריכה להזמין אז את הפיצה....זה האריך לי את החיטוב באיזה שבוע:sarcastic:
איזה אפס.
ועוד אומר שמצאת חן בעיניו.

החלק הכי מצחיק שעכשיו אחרי שרזיתי הוא שולח לי הודעות ומגיב לי על כל סטורי באובססיה חחח
תגידי לו "אתה ממש מוצא חן בעיניי אבל אתה מכוער וטיפש"

תמיד הייתי שמנמונת.

רציני איזה אהבל כאילו האוגר שבמוח שלו לקח הפסקה?

סליחה עחי אני הולכת להשמין מול הטלוויזיה

יכול להיות שאם לא הייתי מפקידה את הנשק הייתי יורה בו:P:
זה סך הכול היה יכול להיות אקט אבלוצני של ניקוי בריכת הגנים

אוקיי. יש לך הוכחה שנטילת סטרואידים פוגעת בבריאות, בהכרח, בכל מצב?
ברצינות?
אני בן 16 משתמש כבר ב9 ימים בmk 677
רוצה להתחיל סייקל בן 28
רק אוסיף, לפני שמנתחים מה פוגע בבריאות, צריך להגדיר בריאות.
אני לא סבור שאתה יודע מה זה (בלי להעליב בכלל, הרוב לא יודעים מה זה לדעתי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית