טוב, זה חטיף חלבון נראה לי קצת פחות מוכר, לא ראיתי אף אחד מציין אותו כאן בפורום.
בעיקרון ראיתי וטעמתי עוד הרבה סוגים של חטיפי חלבון, אבל ברובם לא הייתי מרוצה כל כך מהערכים או שהרגשתי שמעט "עובדים עליי". הרבה אנשים הפנו אותי לחטיף הזה מבחינת ערכים.
הטעם שהזמנתי היה דלעת למרות שבפועל זה הרגיש כמו סוג של של חטיף קינמון.
מרקם 8/10 - ידעתי למה "אני נכנס" כשקניתי את החטיף הזה, וציפיתי לחטיף קשה כמו אבן. בפועל, זה היה רך יחסית, ולדעתי בדיוק במרקם הנכון. לא קשה מדי אבל מצד שני לא נוזלי או רך מדי. הוא גם לא מקושט או טבול בשוקולד, וכל מיני דברים כאלו. פשוט מלבן גדול (כל חטיף זה 110 גרם), בלי יותר מדי שטויות. מה שכן זה הרגיש ביד מעט שומני.
טעם 6-7/10 - לא כזה הפתיע אותי, אבל עדיין מבאס - הטעם לא נהדר. החטיף הזה לא נועד מסתבר לתענוגות אלא כתחליף מצויין לארוחה, והוא באמת ממש השביע אותי לאיזה שעתיים. כמו שאמרתי היה לזה טעם יותר של קינמון מאשר דלעת (הסיבה היחידה שבחרתי דלעת כי כולם אמרו שכל שאר החטיפים שלהם בטעם של נעל), ובהחלט רחוק מחטיפים אחרים בתחום. מה שכן, זה היה סביל לחלוטין. זה לא שהיה בא לי לירוק את זה או משהו, פשוט לא מעדן, ולא בהכרח כזה טעים.
ערכים 9.5/10 - החטיף חלבון הכי טוב מבחינת ערכים שאני ראיתי. אני אשמח לראות חטיפים אחרים בעלי ערכים יותר טובים (כי ת'כלס אני מעדיף משהו יותר טעים), אבל כרגע לא ראיתי כזה.
שורה תחתונה - מיועד לאנשים שמחפשים חטיף חלבון כתחליף ארוחה זמין, שמעניין אותם יותר הערכים מאשר הטעם. אנשים שמחפשים חטיפים טעימים - להתרחק מהחטיף הזה, יש הרבה יותר טובים.
קישור: http://www.bodybuilding.com/store/vpx/zero.html
נערך לאחרונה: