הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ביקורת חטיף חלבון VPX Zero Impact

Guernica

משתמש מתחיל
120
0
נק' מוניטין:
1,700
120
0
zeroimpactbars450white.jpg

טוב, זה חטיף חלבון נראה לי קצת פחות מוכר, לא ראיתי אף אחד מציין אותו כאן בפורום.
בעיקרון ראיתי וטעמתי עוד הרבה סוגים של חטיפי חלבון, אבל ברובם לא הייתי מרוצה כל כך מהערכים או שהרגשתי שמעט "עובדים עליי". הרבה אנשים הפנו אותי לחטיף הזה מבחינת ערכים.

הטעם שהזמנתי היה דלעת למרות שבפועל זה הרגיש כמו סוג של של חטיף קינמון.

מרקם 8/10 - ידעתי למה "אני נכנס" כשקניתי את החטיף הזה, וציפיתי לחטיף קשה כמו אבן. בפועל, זה היה רך יחסית, ולדעתי בדיוק במרקם הנכון. לא קשה מדי אבל מצד שני לא נוזלי או רך מדי. הוא גם לא מקושט או טבול בשוקולד, וכל מיני דברים כאלו. פשוט מלבן גדול (כל חטיף זה 110 גרם), בלי יותר מדי שטויות. מה שכן זה הרגיש ביד מעט שומני.

טעם 6-7/10 - לא כזה הפתיע אותי, אבל עדיין מבאס - הטעם לא נהדר. החטיף הזה לא נועד מסתבר לתענוגות אלא כתחליף מצויין לארוחה, והוא באמת ממש השביע אותי לאיזה שעתיים. כמו שאמרתי היה לזה טעם יותר של קינמון מאשר דלעת (הסיבה היחידה שבחרתי דלעת כי כולם אמרו שכל שאר החטיפים שלהם בטעם של נעל), ובהחלט רחוק מחטיפים אחרים בתחום. מה שכן, זה היה סביל לחלוטין. זה לא שהיה בא לי לירוק את זה או משהו, פשוט לא מעדן, ולא בהכרח כזה טעים.

ערכים 9.5/10 - החטיף חלבון הכי טוב מבחינת ערכים שאני ראיתי. אני אשמח לראות חטיפים אחרים בעלי ערכים יותר טובים (כי ת'כלס אני מעדיף משהו יותר טעים), אבל כרגע לא ראיתי כזה.

שורה תחתונה - מיועד לאנשים שמחפשים חטיף חלבון כתחליף ארוחה זמין, שמעניין אותם יותר הערכים מאשר הטעם. אנשים שמחפשים חטיפים טעימים - להתרחק מהחטיף הזה, יש הרבה יותר טובים.

קישור: http://www.bodybuilding.com/store/vpx/zero.html

נערך לאחרונה:
תודה.👏 תמשיך עם הביקורות.
ויש הרבה חטיפים עם 35 גרם חלבון לחטיף. אז לא מסכים עם זה שהוא הכי טוב מבחינת ערכים

אני אישית יותר בקטע של חטיפי חלבה...
530 קל' ל100 גר'
11 גרם חלבון
פחמימות 47
שומנים 33
שומן רווי 7.5
טעם מגעיל אבל אם אני לא מצליח לדחוף כלום אני לוקח את זה עם חלב וזה מביא לי קלוריות ממש קלות ב2.79 שקלים לחטיף 😃
בכל מקרה ביקורת טובה 😃

נערך לאחרונה:
זה 100 גר' לחטיף.
ואני ממש שונא חלבה אז..אל תסמוך עלי בקטע של הטעם,אולי לך זה יהיה טעים.
בעיקרון 2.79 למותג שופרסל ו2.99 למותג אחווה.
לדעתי שווה 530 קלוריות ואני אוכל את זה בגלל זה נטו.
מיעולה למסה מלוכלכת ולא משביע בכלל.

Great review, the pumpkin flavor is indeed the best.
Too bad you can't buy these in Israel! I hate the sugar alcohols found it most protein bars here.
Shipping 12 bars is way too expensive for me, so if you're interested in selling/trading your bars let me know​

אני קיבלתי את ה 5 חבילות SUPRMEME שלי היום 😃
+
הבנתי שאני לא קונה יותר מ BB.COM בחיים, מצאתי קומבינות להביא פה אופטימום ב $30 לדלי כולל משלוח (בהזמנה של 2 יחידות) + איזה 5% ב PAYPAL אחרי כמה שבועות, אין משלוחים לחו"ל באתר הזה ככה שזה לא רלוונטי

+
הבנתי שאני לא קונה יותר מ BB.COM בחיים, מצאתי קומבינות להביא פה אופטימום ב $30 לדלי כולל משלוח (בהזמנה של 2 יחידות) + איזה 5% ב PAYPAL אחרי כמה שבועות, אין משלוחים לחו"ל באתר הזה ככה שזה לא רלוונטי
נראה לי שכדאי לך להתחיל עסק של מכירת אבקות חלבון לארץ

+

הזמנת ביניהם גם את ה-2 טעמים החדשים (קרם עוגיות והשני, אולי ריבת חלב יכול להיות ?) ?

אם כן אשמח אם תדווח.

לגבי ה-VPX - תודה על הדיווח ל-OP. נשמע שנפט יותר טעים מזה.

+
משה איך החטיפים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית