נק' מוניטין:
41
- 80
- 8
אהלן חבר'ס.
לאחרונה אני שוקל להחליף את הבנץ' פרס.
כאילו, הוא תרגיל חשוב לכוח כללי וכל זה, אבל אני לא מרגיש איתו בנוח.
לא כואב לי בתרגיל, אין לי בעיה עם הטכניקה. סתם מרגיש לי מוזר ולא הכרחי.
אני יכול להגיד שכשאני בא לאימון אני נותן את כל הכוחות שלי לסקוואט ולדדליפט אבל כשאני בא לספת הלחיצה כל המוטיבציה שלי יורדת.
למרות שפאוורליפטינג זה תחום שמאוד מושך אותי, אני שוקל להחליף כרגע את הבנץ' פרס בלחיצה אחרת, ולהכניס אותו כתרגיל עזר ותו לא.
ייתכן ומדובר במעשה מטומטם, ובגלל זה אני בא להתייעץ כאן.
לפני שהתאמנתי במכון הייתי מתאמן בבית ובגלל שלא הייתה לי ספה הייתי מבצע פלור פרס, והייתי נהנה מהתרגיל בצורה מטורפת.
אולי אני יכול להחליף את הבנץ' בפלור פרס?
חייב לציין שלמרות שלרוב האנשים פלור פרס הוא טווח תנועה חלקי כשאני מבצע פלור פרס המוט מגיע לי ממש ליד החזה ואם אני מקשית את הגב אז בכל חזרה המוט אפילו נוגע בחזה כך שאצלי זה טווח תנועה מלא. כנראה שזה בגלל שיש לי ידיים קצרות יחסית.
מה עם אוברהד פרס?
הגיוני שאני אכניס אותו בתור תרגיל לחיצות עיקרי אולי ופלור פרס בתור תרגיל משני? יש למישהו רעיון למתודת כוח עם השילוב הזה?
בעיקרון כל החפירה הזאת היא בשביל להבין האם תהיה לי בעיה אם אני לא אבצע בנץ' פרס.
כאילו, זה תרגיל must כמו סקוואט ודדליפט או שאפשר לוותר עליו כרגע אם לא מתכוון להתחרות בזמן הקרוב?
שרירים שאני אזניח אם אני אתחיל ללחוץ מהרצפה ובעמידה?
יש אולי עוד הצעות? תרגילים אחרים לחזה במקום הבנץ'?
מצטער על כל החפירה והשאלות.
אני פשוט מציף דברים שאני תוהה לגביהם.
לאחרונה אני שוקל להחליף את הבנץ' פרס.
כאילו, הוא תרגיל חשוב לכוח כללי וכל זה, אבל אני לא מרגיש איתו בנוח.
לא כואב לי בתרגיל, אין לי בעיה עם הטכניקה. סתם מרגיש לי מוזר ולא הכרחי.
אני יכול להגיד שכשאני בא לאימון אני נותן את כל הכוחות שלי לסקוואט ולדדליפט אבל כשאני בא לספת הלחיצה כל המוטיבציה שלי יורדת.
למרות שפאוורליפטינג זה תחום שמאוד מושך אותי, אני שוקל להחליף כרגע את הבנץ' פרס בלחיצה אחרת, ולהכניס אותו כתרגיל עזר ותו לא.
ייתכן ומדובר במעשה מטומטם, ובגלל זה אני בא להתייעץ כאן.
לפני שהתאמנתי במכון הייתי מתאמן בבית ובגלל שלא הייתה לי ספה הייתי מבצע פלור פרס, והייתי נהנה מהתרגיל בצורה מטורפת.
אולי אני יכול להחליף את הבנץ' בפלור פרס?
חייב לציין שלמרות שלרוב האנשים פלור פרס הוא טווח תנועה חלקי כשאני מבצע פלור פרס המוט מגיע לי ממש ליד החזה ואם אני מקשית את הגב אז בכל חזרה המוט אפילו נוגע בחזה כך שאצלי זה טווח תנועה מלא. כנראה שזה בגלל שיש לי ידיים קצרות יחסית.
מה עם אוברהד פרס?
הגיוני שאני אכניס אותו בתור תרגיל לחיצות עיקרי אולי ופלור פרס בתור תרגיל משני? יש למישהו רעיון למתודת כוח עם השילוב הזה?
בעיקרון כל החפירה הזאת היא בשביל להבין האם תהיה לי בעיה אם אני לא אבצע בנץ' פרס.
כאילו, זה תרגיל must כמו סקוואט ודדליפט או שאפשר לוותר עליו כרגע אם לא מתכוון להתחרות בזמן הקרוב?
שרירים שאני אזניח אם אני אתחיל ללחוץ מהרצפה ובעמידה?
יש אולי עוד הצעות? תרגילים אחרים לחזה במקום הבנץ'?
מצטער על כל החפירה והשאלות.
אני פשוט מציף דברים שאני תוהה לגביהם.