הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיפות ברכיים

המשורר

משתמש קבוע
1,144
343
נק' מוניטין:
489
1,144
343
@kotzer
המשך לשאלה של האגן מתרומם.

אם אני צריך להפעיל ישבן בצורה מסוימת בשביל לשטח את הגוף שלי על הספה, יכול להיות שפשוט הגוף/הספה לא מתאים לתרגיל בצורה הרצויה שלו ועדיף כבר לעבוד שיש רווח קל גם אם זה אומר טווח תנועה קצר יותר/גניבה מהעבודה(לא בדיוק גניבה כי ממש לא טבעי לי עבודה בצורה רצויה אלא בצורתה המצויה)

שאלה סופית:
לעבוד עם משקל קל יותר בהרבה ולנסות בכח להצמיד את האגן כולו לספה או להחזיר משקלים כבדים יותר ולעבוד איך שנח לי?
כמובן שהשריר הורגש הרבה יותר טוב באופציה א, לא יותר אם שווה את זה.

אתה צריך להתאים את הכסא ככה שאתה יושב עליו טוב ואין מרווחים, ותשתמש בידיות כדי להחזיק את עצמך למטה.
אתה גם צריך לעבוד עם משקלים שבהם אתה יכול לשלוט כמו שצריך גם בשלב הכיווץ וגם בשלב המתיחה, זה גם ימנע קפיצה של הישבן, כי אתה תשתמש רק בארבע ראשי

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להתאים את הכסא ככה שאתה יושב עליו טוב ואין מרווחים, ותשתמש בידיות כדי להחזיק את עצמך למטה.
אתה גם צריך לעבוד עם משקלים שבהם אתה יכול לשלוט כמו שצריך גם בשלב הכיווץ וגם בשלב המתיחה, זה גם ימנע קפיצה של הישבן, כי אתה תשתמש רק בארבע ראשי

שליטה יש לי. לא יכול לכוונן את הספה "פח" שיש לי.

שליטה יש לי. לא יכול לכוונן את הספה "פח" שיש לי.
הישבן לא אמור להתרומם אם יש שליטה.
גם לא כזה קריטי המשקל האבסולוטי על המכשיר, העיקר שתהיה עבודה קשה ובשליטה, זה הכל

• פותח/ת השרשור
הישבן לא אמור להתרומם אם יש שליטה.
גם לא כזה קריטי המשקל האבסולוטי על המכשיר, העיקר שתהיה עבודה קשה ובשליטה, זה הכל
אני בכלל לא יודע אם הוא מתרומם או שהגוף שלי פשוט לא "נדבק" טבעית לספה ה"פח" שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית