הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה אבץ עוזר לאקנה??

• פותח/ת השרשור RaN
  • פורסם בתאריך

RaN

משתמש מתחיל
239
0
נק' מוניטין:
24
239
0
אני כבר חודש בAD מרגיש מצויין רק יש לי בעיה אחת מאז שהתחלתי תתוכנית לא יודע אם זה קשור לצריכת שומן שלי שגבוה או להורמונים שבאו לי פתאום התחיל לי קצת אקנה לא משו חמור עדיין
חשבתי לצרוך כדורי אבץ כמה זה באמת יכול לעזור לזה אם בכלל? ואם הכמות אבץ של 2 אופטימן ליום מספקת או שצריך תוספות מהצד, תודה לעוזרים 🆘

אני לוקח ואין לי הרבה פצעים בגב כמו פעם
אבל אני לא יודע אם זה קשור
כי גם החלפתי סבון לסבון מיוחד (לקחתי מאחותי) סבון כזה שמייבש ממש את העור וירדו הפצעים כמעט לגמרי
זה סבון משמן זית או משהו עולה פי 2-3 מסבון רגיל

אחרי כמה ימים שהשתמשתי התחיל לרדת הכמות
וכיום אין לי הרבה כמו פעם

בטח אם אני אמרח משחה בנוסף בלילה לא יהיו בכלל, אבל אין לי כוח

סבון ירדן מיוצר בשיטה טבעית עתיקה, בשותפות עם הטבע, בידע משפחתי מדורות על ידי משפחת מלכי יהודה.
סבון ירדן עשוי משמן זית, שמן דקלים, שמן קוקוס, שמן אופיום.
LOL
זה מסביר למה החלטת לחטב.

אני משתמש בסבון מיוחד כבר המון זמן, זה של ד"ר פישר והוא נקרא דרמקס
dermax_200ml_hebrew_a.jpg

כן כל הגוף כולל הפנים, סבון מצויין לפעמים תרגיש כשאתה יוצא מהמקלחת שהעור שלך מתייבש, אבל זה בכלל לא כמו עם רקוטאן (לקחתי גם, הייתי מדלג על הכל וישר לוקח רקוטאן).
אני עדיין עם הסבון הזה ונראה לי אני אהיה איתו כל החיים, אני מתקלח איתו נראה לי מגיל 14 כי היו לי מלא פצעים ברגליים וכשהתחלתי להשתמש איתו 80% עבר, אני רגיש לזיעה ולחום כשאני מתחיל להזיע הרבה זמן ולא להתנגב או משהו בסיגנון אני מתחיל לפתח פצעים (היום כמעט ולא אחרי הרוקטאן, למרות שגם לפני הרקוטאן לא היה לי הרבה)
נראה לי שזה עולה סביבות ה 50 ש"ח אבל זה מספיק לחצי שנה בערך

אפשר לקנות אותו בסופר פארם \ ניו פארם וכול? ומתאים גם לפצעים בפנים? ומה למשל עם שפשפת? בזמן האחרון אני סובל ממנה והיא כל הזמן חוזרת...זה מרגיע את האזור? ^^

• פותח/ת השרשור
אפשר לקנות אותו בסופר פארם \ ניו פארם וכול? ומתאים גם לפצעים בפנים? ומה למשל עם שפשפת? בזמן האחרון אני סובל ממנה והיא כל הזמן חוזרת...זה מרגיע את האזור? ^^

חחח כן בדרך כלל סופר פארם בתי מרקחת וכאלה מוכרים תמוצרים האלה
ולשאלה השני שלך אני יהיה נחמד היום למרות שזה האשכול שלי ולא הרשתי לך לשאול שאלות
תשים טלק יש לכל אחד בבית וזה יעבור לך 🙄

ותודה משה ולשאר המגיבים

משה ?
תגייד אחי , אני על רקוטן כבר 3 חודש נישאר לי עוד חודשיים
הפצעים יחזרו כשאני יסיים ? כי התופעות לוואי על הפניים

אינדיבידאולי, ראיתי איזה מאמר שהאקנה חוזר בצורה כזאת או אחרת ל-50% מהמשתמשים, אבל גם אם כן אז בצורה מאוד.... (ושוב זה היה מאמר, ובעברית, אז לא הייתי מסתמך על זה כ''כ)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית