מידע תוספי תזונה – חלק א' - מאמר חדש

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
הסבר על התוספי תזונה הבסיסים שיש בעולם הכושר: מולטי-ויטמין, אבקת חלבון, שמן דגים (אומגה 3), סידן, ויטמין D, אבץ ומגנזיום ואנטי-אוקסידנטים. מהם המינונים המומלצים, מתי יש לצרוך כל אחד מהם ואם בכלל צריך?

תוספי תזונה – חלק א'

תהנו.

וואלה התבאסתי על המגנזיום אוקסייד, אני לוקח אותו כרגע...

באמת יש צורך לחלק את המנות של האומגה 3?
אני לוקח את הכל בארוחה אחת

תודה רבה מאמר מעולה.
יש לי כמה שאלות:
1.זה באמת משנה אם לא מחלקים את האומגה 3 לבוקר וערב?אני פשוט לוקח הכל במכה.
2.אבץ אני צורך מהמולטי 20 מ''ג, חשבתי לתסף בכדורים, אבל המינון הכי קטן שראיתי הוא 30 מ''ג ככה שיצא לי 50 מ''ג ביום וזה רק מתוספים לא כולל אוכל, זה מוגזם?סביר?

תודה רבה מאמר מעולה.
יש לי כמה שאלות:
1.זה באמת משנה אם לא מחלקים את האומגה 3 לבוקר וערב?אני פשוט לוקח הכל במכה.
2.אבץ אני צורך מהמולטי 20 מ''ג, חשבתי לתסף בכדורים, אבל המינון הכי קטן שראיתי הוא 30 מ''ג ככה שיצא לי 50 מ''ג ביום וזה רק מתוספים לא כולל אוכל, זה מוגזם?סביר?
בקשר לאבץ זה בסדר. רובנו מגיעים למינון כזה

אני מניח שזה כמו כל תוסף. תמיד כדאי לפרוס את זה על גבי היום ולא לקחת נגיד 2000 ויטמין C במכה. כי זה לא מועיל. אבל לא יודע באמת כמה זה קריטי באומגה.
מה הבעיה לחלק את זה לשתי ארוחות?

• פותח/ת השרשור
הכתבה היא מתורגמת מכתבה של Lyle, ככה שאני לא יודע להגיד עד כמה זה קריטי אם לחלק את האומגה 3 לבוקר וערב או לא. לייל כותב שכדאי לחלק לפחות לבוקר וערב.

"...
daily dose would require 6-10 capsules per day which should be split at least morning and evening (taken with meals)
"

בקשר לחלק ב', לי כרגע אין זמן לתרגם אותו אבל אני חושב שמישהו אחר עובד על זה. אם לא, כשיתפנה לי זמן אני אתרגם

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית