הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תוספי תזונה – חלק א' - מאמר חדש

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
הסבר על התוספי תזונה הבסיסים שיש בעולם הכושר: מולטי-ויטמין, אבקת חלבון, שמן דגים (אומגה 3), סידן, ויטמין D, אבץ ומגנזיום ואנטי-אוקסידנטים. מהם המינונים המומלצים, מתי יש לצרוך כל אחד מהם ואם בכלל צריך?

תוספי תזונה – חלק א'

תהנו.

בארץ רופאים שכונה, כל פעם שהייתי בא לרופא שלי אם זה תרופה או אישור מחלה הוא היה מביא לי, יכלתי נראה לי גם לבקש ממנו מרשם ל GH היה גם מוציא לי (אחרי שהיה שואל מליליארד שאלות)

זה נכון. בדיוק בגלל זה אני שואל מה אמור להיות לבנאדם כדי שיקבל אומגה?

בטח כולסטרול וכו'
תגיד יש לך בעיות קשב וריכוז ואתה לא רוצה להתחיל לקחת ריטאלין, אתה רוצה לנסות אומגה LOL

אבל יש לי הרבה בבית ובלי מרשם רופא 🙄
אז באמת לקחת 3-4 !!
זה 840 מ"ג
אם במדריך למשל אומרים קח 6-10 של 120-180 מ"ג אז זה שווה במקסימום 1800 מ"ג (180X10 מ"ג)

אז עוד פעם כמה לקחת? יש לי בערך 100-120 כמוסות

בכמה אתה קונה קופסה כזו? יש שם 28 קפסולות? רוצה לשלוח לי קפסולות אני אשלח לך בתמורה אבקת חלבון? 😃

הכי זול שמצאתי זה $115 ל 100 כמוסות זה מגיע מקנדה, מסתבר שאין זה ממש בארה"ב.

חיחי
כן זה 28 כמוסות אני מקבל את זה בחינם 😆
תעזוב איך

ואללה משה זה יהיה מסובך לשלוח לך את זה לחו"ל 😣
ולא ענית כמה לקחת ביום ?

---------- התגובה התווספה ב 11:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:37 ----------

לזה למעלה אני מקבל אותה בחינם בלי קשר
בלי מרשם רופא

חיחי
כן זה 28 כמוסות אני מקבל את זה בחינם 😆
תעזוב איך

ואללה משה זה יהיה מסובך לשלוח לך את זה לחו"ל 😣
ולא ענית כמה לקחת ביום ?

---------- התגובה התווספה ב 11:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:37 ----------

לזה למעלה אני מקבל אותה בחינם בלי קשר
בלי מרשם רופא
מעוניין להתחיל למכור ולעשות כסף?

שלח לי, על כל 200 כדורים אתה מקבל אבקת חלבון חינם + 20 סאמפלים ונפנק אותך גם בחטיף חלבון 😃
כל כדור כאן זה 386.4 EPA ו 319.2 DHA
במחשבה שנייה זה לא כזה להיט....
תקח 4
אני אשאר עם הקפסולות של NSI ה 400/200

טוב. מבירורים הבנתי שזה מיועד לחולים שעברו התקף לב או אנשים עם טריגליצרידים רבים בדם

כן אבל זה מכיל מעל 90% אומגה 3
שזה 840 מ"ג
אז כל מי שמשתמש באומגה 3 פה לוקח 6-10 כדורים
אז יש הבדל אם לוקחים את זה במכה (כדור מרוכז שיש לי) או אם לוקחים 6-10 כדורים קטנים במשך היום ?

בגדול לא, אבל זה לא משנה שזה 90%, אפשר לקחת כדורים של 2 גרם פשוט בכדור אחד זה אותו עיקרון רק שהכדור יהיה יותר גדול ופחות "מרוכז", בסופו של דבר המינון לכדור יהיה אותו דבר, בסופר אומגה 3 נגיד של NSI מקבלים 400/200 לכדור, היחס שלך יותר דוגל ב 1:1 אבל ממש לא שווה להוציא על 100 כדורים $115, ב $115 דולר אני שוחה בדכורי אומגה 3 180/120 מקוסקו כש-400 כדורים עולים לי $9, תעשה חשבון כמה כדורים אני יכול לקנות בזה, זה אומגה 3 עד 2020

נכון זה 46% ו 38%

אבל עדיין זה שווה איזה 3 קפסולות של 180/120 בערך
אם אני לוקח 4 אז זה 3360 מ"גרם בערך וזה הרבה לא ?

טעיתי בחישוב זה 460/380 אני לא חישבתי מ 1000 מ"ג אלא מ 840 מ"ג.
תקח 3
הכי קרוב יהיה של NOW יש להם קפסולות של 500/250

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית