הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע תוספי תזונה – חלק א' - מאמר חדש

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
הסבר על התוספי תזונה הבסיסים שיש בעולם הכושר: מולטי-ויטמין, אבקת חלבון, שמן דגים (אומגה 3), סידן, ויטמין D, אבץ ומגנזיום ואנטי-אוקסידנטים. מהם המינונים המומלצים, מתי יש לצרוך כל אחד מהם ואם בכלל צריך?

תוספי תזונה – חלק א'

תהנו.

גם אצלי במולטי ויטמין יש 20 מ''ג אבץ,(10 מ''ג כול כדור)-רשום על הקופסא 2 כדורים ביום,עכשיו השאלה שלי היא הטבלה שיש על הקופסא שלי זה מדבר על כדור אחד-או שזה מדבר על שתי כדורים,אני חושב שהטבלה מדברת על כדור אחד נכון?.

פשוט המינום המומלץ של המולטי ויטמין שלי זה שתי כדורים והם עשו טבלה של כמה יש בכדור אחד בודד?.
מגנזיום גם יש לי 20 מ''ג-שוב אבל רשום 10-זה מדבר על כדור אחד?.

איך המינונים של האבץ והמגנזיום?.

רשום לך את הכמות למנת הגשה
מנת הגשה= הכמות שרשומה מעל הטבלה. לפעמים 1 כדור יכול להיות גם שזה ל-3 כדורים.

אז אם רשום לי על הקופסא למשל 2 כדורים מינון מומלץ של המוצר הזה,זה אומר שהטבלה תדבר על המינון המומלץ?(2 כדורים ולא כדור 1?)

זה לא בנפרד?

---------- התגובה התווספה ב 16:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:49 ----------

• פותח/ת השרשור
בחלק העליון של הטבלה כתוב Serving size xx
בxx כמות מה היא המנה שלפיה הערכים בטבלה

הסבר על התוספי תזונה הבסיסים שיש בעולם הכושר: מולטי-ויטמין, אבקת חלבון, שמן דגים (אומגה 3), סידן, ויטמין D, אבץ ומגנזיום ואנטי-אוקסידנטים. מהם המינונים המומלצים, מתי יש לצרוך כל אחד מהם ואם בכלל צריך?

תוספי תזונה – חלק א'

תהנו.

תודה על המאמר,הייתי מוסיף כמה דברים(למרות שלייל הוא כותב המאמר 😉)
1.סידן והקשר לאיבוד שומן
*סידן המלצות לפי גילאים עם דגש לגילאי 40-50+ אצל נשים בעיקר.
2.אומגה 3 והשפעה על זכרון,ריכוז,מקרים קלים של דכאון(ראיתי מחקרים גם על שימוש באומגה במקרי דיכאון קלים) וכו'..
יחס אומגה 3/6 אידיאלי...
3.אנטי אוקסידנטים- הבדלה בין מתאמנים אירוביים לאנאירוביים(ויש הבדל..)

תודה על המאמר,הייתי מוסיף כמה דברים(למרות שלייל הוא כותב המאמר 😉)
1.סידן והקשר לאיבוד שומן
*סידן המלצות לפי גילאים עם דגש לגילאי 40-50+ אצל נשים בעיקר.
2.אומגה 3 והשפעה על זכרון,ריכוז,מקרים קלים של דכאון(ראיתי מחקרים גם על שימוש באומגה במקרי דיכאון קלים) וכו'..
יחס אומגה 3/6 אידיאלי...
3.אנטי אוקסידנטים- הבדלה בין מתאמנים אירוביים לאנאירוביים(ויש הבדל..)
אם היו לי חיים הייתי עושה את זה, אבל בגלל שאין לי לצערי זה ישאר ככה :( (לימודים = בית כלא)

יש לי שאלה
אצלי יש אומגה 3 כדוגמה רפואית, יש לי הרבה ואני מקבל אותם בחינם
אבל זה 1000 מ"ג לכמוסה :|
אז מספיק לקחת כל יום כמוסה אחת ?
כי זה 1000 מ"ג ואני אולי חושב שזה יהיה הרבה לקחת במכה כל יום (במכה מכיוון שזה מה שכמוסה מכילה)

ורשום ש"חייב מרשם רופא" זה נכון ?

תודה ..!

מתוכם כמה אומגה 3 יש לך בכדור?.

סתכל על הטבלה מאחורה תיראה כמה EPA וDHA

זה אמור להיות כמו שמשה רשם לך מעלי .

איך שהבנתי שזה דיי טוב ..(הרבה) נכון ??
אבל חייב מרשם רופא או לא ?

אם זה משהו בסיגנון Lovaza אז כן זה סבבה. זה פשוט אומגה3 מאוד מרוכז והוא נמכר כתרופה ולא כתוסף תזונה ככה שהאיכות מובטחת. אם יש לך גישה לכאלה תיקח איזה 3-4 כאלה ביום.
בדרך כלל אנשים לא משתמשים בזה כי זה יקר רצח וצריך מרשם רופא. אם יש לך איך לפתור את שתי הבעיות האלה, לך על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית