הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב אחרי מסה

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
איך זה מתבצע בדיוק?
נגיד אני אןכל כל יום 2800 קל׳ ובאותו יום רוצה להתחיל חיטוב. אז להוריד 150, כלומר 2650 למשך שבוע. שבוע שני- 2500 למשך שבוע (המאזן ניטרלי שלי). שבוע שלישי- 2350 למשך שבוע
ושבוע רביעי 2200. שבוע חמישי 2050 לכמה חודשים.
ככה זה אמור להתבצע?
כאילו לוקח חודש שלם רק לעבור לחיטוב?
רק אחרי החודש הזה אני אתחיל לראות ירידה במשקל באופן עקבי?
ואפ ישלי 140 חלבון נגיד
70 שומן
ו380 פחמימה
אז להוריד כל פעם פחמימה 40 ג׳ עד שאני מגיע ל180 פחמימה?

לפי דעתי אתה מתחיל ישר פחות 500 קלוריות מהניטרלי שלך זאת אומרת 2000 קלוריות ליום בשבוע זה ירידה בערך של חצי קג ממשקל הגוף

אפשר פשוט ישר לעבור לניטרלי לשבועיים ואחר כך ישר לגירעון שאתה מכוון אליו... אתה לא תמות. הרעיון הוא לתת לגוף להתייצב על משקל מסוים ולהתרגל לאימונים לא בפלוס קלורי, ואז כשהכל יציב אז אפשר להיכנס לגירעון ולעשות מעקב.

כשעוברים מחיטוב לניטרלי אז חשוב שזה יהיה הדרגתי כי חילוף החומרים מאט את עצמו בזמן החיטוב. אבל למה אתה שואל על חיטוב במצב שלך?

• פותח/ת השרשור
אפשר פשוט ישר לעבור לניטרלי לשבועיים ואחר כך ישר לגירעון שאתה מכוון אליו... אתה לא תמות. הרעיון הוא לתת לגוף להתייצב על משקל מסוים ולהתרגל לאימונים לא בפלוס קלורי, ואז כשהכל יציב אז אפשר להיכנס לגירעון ולעשות מעקב.

כשעוברים מחיטוב לניטרלי אז חשוב שזה יהיה הדרגתי כי חילוף החומרים מאט את עצמו בזמן החיטוב. אבל למה אתה שואל על חיטוב במצב שלך?
מה שאמרתי אבל זה בסדר גם?

תרד בהדרגה ל-2500 במשך כמה ימים עד שבוע (אפשר גם במכה, לא כזה חשוב) כי אנחנו לא יודעים מה בדיוק התחזוקה, ואז תישאר שם שבועיים, וכן אפשר לעבור ל-2100 במכה, 400 קלוריות זה לא קיצוני.

• פותח/ת השרשור
תרד בהדרגה ל-2500 במשך כמה ימים עד שבוע (אפשר גם במכה, לא כזה חשוב) כי אנחנו לא יודעים מה בדיוק התחזוקה, ואז תישאר שם שבועיים, וכן אפשר לעבור ל-2100 במכה, 400 קלוריות זה לא קיצוני.
אתה אומר לרדת בהדרגה אבל לא אומר איך לרדת. כמה זמן אמור לקחת לי כל התהליך עד שאני אגיע ל2100 קלוריות?
נגיד והניטרלי שלי זה 2200 אבל עם 3 אימונים בשבוע, העלתי ל2500 קלוריות כל יום. עכשיו אני על 2700-2800
איך להוריד את זה כד שאני מגיע ל2100 וכמה זמן?
ולחתוך רק מהפחמימה כל הורדה?

נו באמת... "לא אומר איך לרדת" אמרתי במשך כמה ימים עד שבוע, אם אתה רוצה לעשות בשמרנות תחלק את ההפרש בין 2800 ל-2500 ב-7 וזאת תיהיה כמות הקלוריות שתפחית כל יום במשך שבוע... ללעוס ולבלוע את זה גם בשבילך?

• פותח/ת השרשור
נו באמת... "לא אומר איך לרדת" אמרתי במשך כמה ימים עד שבוע, אם אתה רוצה לעשות בשמרנות תחלק את ההפרש בין 2800 ל-2500 ב-7 וזאת תיהיה כמות הקלוריות שתפחית כל יום במשך שבוע... ללעוס ולבלוע את זה גם בשבילך?
חחחח תודה רבה.
אז נגיד אני על 2800 וברגע שמתחיל חיטוב לרדת ל2650 ל3-4 יום, אחרכך ל2500 (שזה הניטרלי) ולהיות עליו שבוע ואחרי זה 3-4 2300 ואז עוד 3-4 יום על 2100 וזהו?
או שלעשות נגיד 3-4 יום על 2650, 3-4 יום אחרי על 2500 ואז שבועיים על זה (2500 זה הניטרלי) ולהוריד במכה 400 קלוריות ל-2100?
זה בטוח לא קיצוני מדי? זה לא יגרום לאיבוד של מסת שריר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית