עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשמע לי כמו משהו עם הרבה יותר קלוריות, ולכן קצת מפספס את המטרה.לחם טחינה. יש הרבה מתכונים באינטרנט.
יש גם גרסאות עם שקדים/קוקוס אם אתה לא מתחבר לטעם של השומשום.
המטרה היא לחם דל פחמימות, לא?נשמע לי כמו משהו עם הרבה יותר קלוריות, ולכן קצת מפספס את המטרה.
יש לך לחם קל אם אתה רוצה פחות קלוריות על אותה פרוסה, אני רק מקווה שאתה מבין שאתה לא חייב פחות פחמימות בחיטוב, רק פחות קלוריות
כן, אבל הוא ביקש לחם דל פחמימה למטרת חיטובהמטרה היא לחם דל פחמימות, לא?
בכל מקרה ברור שזה יותר קלוריות, זה בעיקר שומן.
אוקיי, קצת פיספסתי את זה.כן, אבל הוא ביקש לחם דל פחמימה למטרת חיטוב
האמת היא שלפי מה שאני יודע בשביל חיטוב נכון צריך להכניס את הערכים היומיים במדויקנשמע לי כמו משהו עם הרבה יותר קלוריות, ולכן קצת מפספס את המטרה.
יש לך לחם קל אם אתה רוצה פחות קלוריות על אותה פרוסה, אני רק מקווה שאתה מבין שאתה לא חייב פחות פחמימות בחיטוב, רק פחות קלוריות
זאת סתם התעסקות מיותרת.האמת היא שלפי מה שאני יודע בשביל חיטוב נכון צריך להכניס את הערכים היומיים במדויק
אני בכל-אופן מעדיף פחות פחמימות כי אני אמנם בחיטוב אבל עדיין קיים אצלי שומן במקומות מסויימים אז אני אוכל בתפריט שלי כמויות מחושבות של פחמימות שומן וחלבון, אני בכלל לא מסתכל על קלוריות.
איזה לחם ספציפי אתה ממליץ?
בשביל חיטוב אתה צריך להכניס יותר קלוריות ממה שאתה מוציא, להיות בגרעון קלורי.האמת היא שלפי מה שאני יודע בשביל חיטוב נכון צריך להכניס את הערכים היומיים במדויק
פחמימות הן לא מה שגורם לשומן, והורדה שלהן הוא לא מה שיגרום לך להוריד שומן.אני בכל-אופן מעדיף פחות פחמימות כי אני אמנם בחיטוב אבל עדיין קיים אצלי שומן במקומות מסויימים
פחמימות, שומן, וחלבון ייתנו לך את הקלוריות שאתה צורך.אני אוכל בתפריט שלי כמויות מחושבות של פחמימות שומן וחלבון, אני בכלל לא מסתכל על קלוריות.
לחם שנקרא לחם קלאיזה לחם ספציפי אתה ממליץ?
צודק, היה יום קשה, המוח לא מתפקד יותר מדי טובאני מניח שהתכוונת הפוך. גירעון קלורי זה להוציא יותר קלוריות ממה שאתה מכניס.
צודק במיליון אחוזבשביל חיטוב אתה צריך להכניס יותר קלוריות ממה שאתה מוציא, להיות בגרעון קלורי.
כן אפשר לרדת בשומן ולעלות בשריר בנייטרלי (מכניס כמו שאתה מוציא), אבל זה תהליך ארוך ולא יעיל במיוחד, יותר פרקטי למי שנוח לו במשקל והמצב הגופני הנוכחי, ולכן אין לו בעיה לחכות בשקט לתוצאות.
פחמימות הן לא מה שגורם לשומן, והורדה שלהן הוא לא מה שיגרום לך להוריד שומן.
זה נטו מסתכם בקלוריות בעניין הזה, מכיוון ששומן הוא המאגר הקלורי של הגוף
פחמימות, שומן, וחלבון ייתנו לך את הקלוריות שאתה צורך.
4 קלוריות לגרם פחמימה וחלבון, 9 לשומן. גם סיבים ואלכוהול נכנסים לנושא, שסיבים הם בערך 2 קלוריות לגרם, אלכוהול אם אני לא טועה 7 או 9.
לחם שנקרא לחם קל
גם אז הפחמימה לא באמת תוריד יותר שומן, פשוט בשלב הזה לא נשאר לך הרבה איפה להוריד חוץ מפחמימה, והירידה בפחמימה פשוט תוביל לירידה בנוזלים, שתעזור להדגיש את המראה החטובמהניסיון שלי יש עדיפות להורדה של פחמימה לירידה לאחוזים נמוכים כמו 8 וכדומה