הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לחם מומלץ?

ziiivvvvv

משתמש מתחיל
84
6
נק' מוניטין:
6
84
6
היי,
אני מחפש המלצה על לחם עם כמה שפחות פחמימות או מקור פחמימה אחר שיכול להוות תחליף ללחם בחיטוב.
על מה אתם ממליצים?.

לחם טחינה. יש הרבה מתכונים באינטרנט.
יש גם גרסאות עם שקדים/קוקוס אם אתה לא מתחבר לטעם של השומשום.

לחם טחינה. יש הרבה מתכונים באינטרנט.
יש גם גרסאות עם שקדים/קוקוס אם אתה לא מתחבר לטעם של השומשום.
נשמע לי כמו משהו עם הרבה יותר קלוריות, ולכן קצת מפספס את המטרה.

יש לך לחם קל אם אתה רוצה פחות קלוריות על אותה פרוסה, אני רק מקווה שאתה מבין שאתה לא חייב פחות פחמימות בחיטוב, רק פחות קלוריות

יש לך לחם קל אם אתה רוצה פחות קלוריות על אותה פרוסה, אני רק מקווה שאתה מבין שאתה לא חייב פחות פחמימות בחיטוב, רק פחות קלוריות
המטרה היא לחם דל פחמימות, לא?
בכל מקרה ברור שזה יותר קלוריות, זה בעיקר שומן.

כן, אבל הוא ביקש לחם דל פחמימה למטרת חיטוב
אוקיי, קצת פיספסתי את זה.

לפותח הנושא,
אם המטרה היא כמה שיותר נפח בכמה שפחות קלוריות, צריך להעדיף מאכלים בעלי דחיסות קלוריות נמוכה, כמו הלחם הקל שקוצר הציע, או פריכיות למשל.

אחד הכריכים האהובים עליי זה לקחת פלפל שלם, לחתוך לחצאים, למרוח בפנים גבינה או ממרח אחר, לשים חביתה ולסגור.
לא משהו שהכי פרקטי לקחת ליום שלם של עבודה, אבל נחמד להכין אם אתה נמצא בבית ובא לך ארוחת ביניים טעימה.

• פותח/ת השרשור

האמת היא שלפי מה שאני יודע בשביל חיטוב נכון צריך להכניס את הערכים היומיים במדויק
אני בכל-אופן מעדיף פחות פחמימות כי אני אמנם בחיטוב אבל עדיין קיים אצלי שומן במקומות מסויימים אז אני אוכל בתפריט שלי כמויות מחושבות של פחמימות שומן וחלבון, אני בכלל לא מסתכל על קלוריות.
איזה לחם ספציפי אתה ממליץ?

האמת היא שלפי מה שאני יודע בשביל חיטוב נכון צריך להכניס את הערכים היומיים במדויק
אני בכל-אופן מעדיף פחות פחמימות כי אני אמנם בחיטוב אבל עדיין קיים אצלי שומן במקומות מסויימים אז אני אוכל בתפריט שלי כמויות מחושבות של פחמימות שומן וחלבון, אני בכלל לא מסתכל על קלוריות.
זאת סתם התעסקות מיותרת.
תהיה בגירעון קלורי, תאכל בין 1.6-2.2 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף, תבצע אימוני כוח וכך תהיה בתהליך חיטוב איכותי.
לאכול כמויות מדויקות של כל אחד מאבות המזון באופן יומיומי זה בלתי אפשרי ויכול לגרום לאובססיה.

אם קיים שומן בגוף - גירעון קלורי זה מה שיוריד אותו, לא הורדה בכמות הפחמימות.

בשביל חיטוב אתה צריך להכניס יותר קלוריות ממה שאתה מוציא, להיות בגרעון קלורי.
כן אפשר לרדת בשומן ולעלות בשריר בנייטרלי (מכניס כמו שאתה מוציא), אבל זה תהליך ארוך ולא יעיל במיוחד, יותר פרקטי למי שנוח לו במשקל והמצב הגופני הנוכחי, ולכן אין לו בעיה לחכות בשקט לתוצאות.

אני בכל-אופן מעדיף פחות פחמימות כי אני אמנם בחיטוב אבל עדיין קיים אצלי שומן במקומות מסויימים
פחמימות הן לא מה שגורם לשומן, והורדה שלהן הוא לא מה שיגרום לך להוריד שומן.
זה נטו מסתכם בקלוריות בעניין הזה, מכיוון ששומן הוא המאגר הקלורי של הגוף

אני אוכל בתפריט שלי כמויות מחושבות של פחמימות שומן וחלבון, אני בכלל לא מסתכל על קלוריות.
פחמימות, שומן, וחלבון ייתנו לך את הקלוריות שאתה צורך.
4 קלוריות לגרם פחמימה וחלבון, 9 לשומן. גם סיבים ואלכוהול נכנסים לנושא, שסיבים הם בערך 2 קלוריות לגרם, אלכוהול אם אני לא טועה 7 או 9.

לחם שנקרא לחם קל

@kotzer
אני מניח שהתכוונת הפוך. גירעון קלורי זה להוציא יותר קלוריות ממה שאתה מכניס.

למיטב ידיעתי אלכוהול זה 7 קלוריות לגרם.
ישנם גם סוכרים אלכוהוליים שלרוב מדובר ב-2.5 קלוריות לגרם.

בשביל חיטוב אתה צריך להכניס יותר קלוריות ממה שאתה מוציא, להיות בגרעון קלורי.
כן אפשר לרדת בשומן ולעלות בשריר בנייטרלי (מכניס כמו שאתה מוציא), אבל זה תהליך ארוך ולא יעיל במיוחד, יותר פרקטי למי שנוח לו במשקל והמצב הגופני הנוכחי, ולכן אין לו בעיה לחכות בשקט לתוצאות.

פחמימות הן לא מה שגורם לשומן, והורדה שלהן הוא לא מה שיגרום לך להוריד שומן.
זה נטו מסתכם בקלוריות בעניין הזה, מכיוון ששומן הוא המאגר הקלורי של הגוף

פחמימות, שומן, וחלבון ייתנו לך את הקלוריות שאתה צורך.
4 קלוריות לגרם פחמימה וחלבון, 9 לשומן. גם סיבים ואלכוהול נכנסים לנושא, שסיבים הם בערך 2 קלוריות לגרם, אלכוהול אם אני לא טועה 7 או 9.

לחם שנקרא לחם קל
צודק במיליון אחוז
מהניסיון שלי יש עדיפות להורדה של פחמימה לירידה לאחוזים נמוכים כמו 8 וכדומה

מהניסיון שלי יש עדיפות להורדה של פחמימה לירידה לאחוזים נמוכים כמו 8 וכדומה
גם אז הפחמימה לא באמת תוריד יותר שומן, פשוט בשלב הזה לא נשאר לך הרבה איפה להוריד חוץ מפחמימה, והירידה בפחמימה פשוט תוביל לירידה בנוזלים, שתעזור להדגיש את המראה החטוב

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם חברים, ואני מצטער על הבורות שלי
ככה זה שלוקחים מידע מ 1000 מקורות..
עזרתם לי מאוד! 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית