הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלבון

• פותח/ת השרשור dexy
  • פורסם בתאריך

dexy

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
למה ראיתי שיש אנשים שלא מחשיבים חלבון כמו: חלבון מפסטה, אורז, שיבולת שועל, חמאת בוטנים, טחינה

עד עכשיו כן ניצלתי את האוכל הזה בשביל לצרוך חלבון, נגיד ב200 גרם פסטה יש 30 גרם חלבון בערך, וכן ניצלתי את זה בשביל להגיע לכמות החלבון, עשיתי טעות?

גם ראיתי שעושים אותו הדבר עם פחמימות, נגיד לא מחשיבים מלפפונים או עגבניות
או שאולי אני טועה, אבל לגבי החלבון כן שמעתי מאנשים...

עוד שאלה, אפשרי בימים מסוימים לא לצרוך פחמימות כמו אורז או פסטה אלה יום שבו אני אוכל רק ירקות, פירות, תפוחי אדמה בטטות וכדומה?
אם אני רוצה להכין מרק ירקות, יש בו לפחות 8 9 ירקות...

למה ראיתי שיש אנשים שלא מחשיבים חלבון כמו: חלבון מפסטה, אורז, שיבולת שועל, חמאת בוטנים, טחינה
הם מחשיבים כנראה רק חלבון מלא, כלומר חלבון שיש לו את כל החומצות אמינו ברמה מספיקה.

עד עכשיו כן ניצלתי את האוכל הזה בשביל לצרוך חלבון, נגיד ב200 גרם פסטה יש 30 גרם חלבון בערך, וכן ניצלתי את זה בשביל להגיע לכמות החלבון, עשיתי טעות?
כל עוד רוב החלבון שלך מלא, נגיד 70% אז הכול טוב.

גם ראיתי שעושים אותו הדבר עם פחמימות, נגיד לא מחשיבים מלפפונים או עגבניות
פשוט הערך הקלורי שלהם מאוד נמוך ואין ממש מה לספור אותם אם אתה אוכל אחד או שניים.

עוד שאלה, אפשרי בימים מסוימים לא לצרוך פחמימות כמו אורז או פסטה אלה יום שבו אני אוכל רק ירקות, פירות, תפוחי אדמה בטטות וכדומה?
מה שנוח לך.

הם מחשיבים כנראה רק חלבון מלא, כלומר חלבון שיש לו את כל החומצות אמינו ברמה מספיקה.

כל עוד רוב החלבון שלך מלא, נגיד 70% אז הכול טוב.

פשוט הערך הקלורי שלהם מאוד נמוך ואין ממש מה לספור אותם אם אתה אוכל אחד או שניים.

מה שנוח לך.

נכנסתי לסרטון ביוטיוב ובפוקס הוא דיבר על הנושא הזה

זה נכון מה שהוא אומר ? דקה 2:28

אם הוא אוכל ארוחה עם 10 ירקות לדוגמא, הוא לא מחשיב אותם כפחמימות?

נכנסתי לסרטון ביוטיוב ובפוקס הוא דיבר על הנושא הזה

אם הוא אוכל ארוחה עם 10 ירקות לדוגמא, הוא לא מחשיב אותם כפחמימות?

יש בירקות פחמימות.
אל תקשיב לו בכלל אם זה מה שאומר 🤦‍♂️.
ירקות, כמו ירקות, בעלות ערך קלורי זניח ולכן אם לא צורכים אותן בכמות גדולה במיוחד, אפשר להתעלם מהקלוריות שהן מכילות על מנת להימנע מהתעסקות מיותרת.

הוא די מכליל. לרוב לא סופרים ירקות אם אתה אוכל אותן לא בכמויות גדולות, אבל כן צריך לספור אותן במידה ואתה כן אוכל הרבה מהם, או במידה ודברים לא הולכים לפי התוכנית (נגיד אתה לא יורד במשקל למרות שאתה אמור לפי החישובים), כי אז אתה מבין איפה הקלוריות הנסתרות

הוא די מכליל. לרוב לא סופרים ירקות אם אתה אוכל אותן לא בכמויות גדולות, אבל כן צריך לספור אותן במידה ואתה כן אוכל הרבה מהם, או במידה ודברים לא הולכים לפי התוכנית (נגיד אתה לא יורד במשקל למרות שאתה אמור לפי החישובים), כי אז אתה מבין איפה הקלוריות הנסתרות

אין בעיה, אשמח שתענה לי גם איפה ששלחתי לך. תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית